Arkadaşlar benim sorunum şu. İnternet üzerinden herhangi bir video sitesinde tam ekran video seyrederken Görüntü Donuyor Ama Ses Devam Ediyor. Esc ye bastığımda ise küçük ekranda video oynamaya dewam ediyor.
Ama Normal bir cd yada dvd den film seyrederken yada yüksek çözünürlükte oyun oynarken herhangi bi sorun olmuyor...
Acaba sebebi ne olabilir. Çok canım sıkılıyor bu duruma. Yardım ederseniz Fikirlerinizi sunarsanız Tşk ederim şimdiden. Aksi taktirde bi teknik servise götürecem kasayı.
ekran kartı softwareını en guncelını sıtesınden download ettıkten sonra tekrar denemenı onerırım eger gene aynı sorun warsa ekran kartının fırması ıle gorusumenı tercıh ederım
Dediğini Az önce yaptım ama bi değişiklik olmadı yine aynı yine aynı kafayı yiyecem ya neden yaparki bu sorunu.
power yetmiyor desem 600w ekran kartı işlemcisi zayıf kalıyor desem Neden ikinci sınıf bir ürün olursa olsun HD4870 bu sorunu vermemesi lazım.
Vede neden online uygulamarda veriyorda. Dvd den izlerken oyun oynarken vermiyor __??????? Nedennn...