Bildirim
Nedir bu GMD çekemeyenler???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aldıklara telefonlara çokça paralar yatırıp,onlardaki özellikleri az çok daha ucuz fiyata da edinebileceklerini görünce bu telefonu kötüleyerek psikolojilerini rahatlatıyorlar,hepsi öyledir demiyorum ama çoğunda bunu gördüm ben -
Aynen hocam öyle. Kendilerini kandırmakla kalmayıp alacak kişilerinde akıllarına giriyorlar. -
Abi adam mavi ekran veriyor demiş ya yuh :D -
Ahahaha usta görmemiştim onu ya:D:D -
quote:
Orijinalden alıntı: mirr0r
Ahahaha usta görmemiştim onu ya:D:D
Hocam suan 16 gb gm discovry ile yaziyorum once bu yorumlardan dolayobkararsizdim ama sonra aldim ne mavi ekran ne donma kasma ne muzik. Yani yorumlar yanıltıcı 1000lira segmentinde nerdeyse en iyi telefon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4-5 tane de sony fanboyu var heryerde kötüleyen.Telefonu 600 kişiden fazla kişi almıştır forumdan hala da alınmaya devam ediliyor önermeyenler hep telefonu kullanmayanlar nedense.Bu telefonu alacak kişiler bu forumun cep telefonu tavsiyelerine sorup onlara bakarak alırsa sony den başka telefon almaz.Donanımhaber,teknoseyir,shiftdelete incelemeleri ve youtube daki videoları izleyen bir kişi diger telefonlarında videolarını izlesin orta segmentde başka telefon bakmaz bence marka takınıtısı yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 18 Ekim 2013; 8:44:06 > -
..Yanlış oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 18 Ekim 2013; 8:44:25 > -
hocam bunlar daha belkı lıseye bıle gıtmıyordur elındekı cıhazın daha ucuzunu hatta ekranı bıle daha ıyı oldugunu gorunce aglamaya baslıyor buda psikolojik sanırım benım malım daha degerlı daha guzel senın b.ok dıyor aklı sıra oyle mutlu oluyorsa allah akıl versın ınsallah... sorsan arkadas telefon eksperi ama gel gelelım kendı aldıgı 1ooo tl uzerı s3 un aynısı telefona daha ucuz dıye çöp diyor sorsan arasındaki fark ne diye cevap veremez fazla takmaya gelmez böylelerini telefonu alıcak olanlar DH nin hazırladıgı GMD tanıtım vıdeosunu ızleyebıllırler ama bu arkadaş istisna engin bir telefon bilgisi varmış ona göre çöp müş GMD adam eksper ya bence mesut çevik bu arkadaşın engin telefon bilgisinden yararlansın arkadaş ondan bile iyi biliyor F/P seçilen bir cihaza çöp diyen bir eksper kendisi ne kadar ciddiye alınır sen düşün artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: LecterHannibal
Abi adam mavi ekran veriyor demiş ya yuh :D
iyiymiş -
mareayı da çekemiyor sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X