Şimdi Ara

Nedir bu hız dalgalanması? *Çözüldü*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
15.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son birkaç gündür uydunette sorunum var. Download esnasında hız 0 Kb/sec kadar düşüyor tekrar yükselmeye başlıyor. Hız testi yapıyorum orada da duraklıyor aşağı düşüyor tekrar toparlanıp yükseliyor. Farklı yerlerden download yaparak denedim. İDM ile denedim. Explorer indirme yöneticisi ile denedim sonuç aynı. Modem sinyal değerlerini kontrol ediyorum sorun yok görünüyor. Aşağıdaki resimde microsoftun sitesinden bir dosya download ederken aldığım görüntüde sorunum açıkça görülüyor. PC den olabilir dedim Laptopla denedim yine aynı. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana modem sinyal değerlerinin resmini destek@uydunet.net adresine göndermemi söyledi. Bende E-mail hazırladım altınada ağ iletişimini de resmini ekleyerek gönderdim. Bakalım ne diyecekler merak ediyorum. Sizce sorun ne olabilir. Ya da bu günlerde yaşanan bir problemmi acaba. Sizlerde var mı böyle bir problem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintech -- 18 Ocak 2012; 0:12:34 >

• Hiçbir fikri olan yokmu. Uydunet destektende ses çıkmadı.
  • farklı bir bilgisayarda deneme yaptınızmı?
  • ya şimdi bu kadar bilgiyle buna ne denebilirki . Hattından olur kablondan olur virüsten olur altta çalışan programdan olur modemden olur herşey olur oğlu olur. başka bir bilgisayarla deneyin aynı binadaki komşudan rica edin oradan filan deneyin.
  • hocam konu başlığında çözüldü demişsin ama nasıl çözdünüz ufak bir bilgi verseydin ne güzel olurdu.

bende de 1,5 senedir taş gibi çalışan bağlantı geçen hafta istanbulda yaşanan şu dev elektrik kesintisinden beri saçmaladı, akşam 8den sonra DNS kaynaklı problemler baş gösteriyor, ya sinyalde bir şey var ya da genel olarak sunucularda (uydunet taraflı) adamlar bi şey de bulamadı, zaten pek adam gibi bakmadılar sinyal değerli düşüyor akşamları falan fıstık.

10 gündür fln net berbat, özellikle akşamları, aynı dalgalanma bende de var, hatta radyo dinleyebiliyorum netten, net tamamen gitmiyor ama sayfa açmıyor, dns kaynaklı gibi, fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim, ve tabi teşekkürler peşinen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tygra

hocam konu başlığında çözüldü demişsin ama nasıl çözdünüz ufak bir bilgi verseydin ne güzel olurdu.

bende de 1,5 senedir taş gibi çalışan bağlantı geçen hafta istanbulda yaşanan şu dev elektrik kesintisinden beri saçmaladı, akşam 8den sonra DNS kaynaklı problemler baş gösteriyor, ya sinyalde bir şey var ya da genel olarak sunucularda (uydunet taraflı) adamlar bi şey de bulamadı, zaten pek adam gibi bakmadılar sinyal değerli düşüyor akşamları falan fıstık.

10 gündür fln net berbat, özellikle akşamları, aynı dalgalanma bende de var, hatta radyo dinleyebiliyorum netten, net tamamen gitmiyor ama sayfa açmıyor, dns kaynaklı gibi, fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim, ve tabi teşekkürler peşinen.

Sorun donanımla alakalı imiş. Şöyle ki ; masaüstü pc de kablosuz internet kullanıyorum. Haliyle wireless adaptör. Diğer bir usb girişinde ise bluetooth dongle var. Bütün sorun bluetooth dongle ile alakalıymış. Direk olarak kablosuz bağlantıyı etkiliyor. Bunu da usb girişlerin yerini değiştireyim derken farkettim. Belki biraz saçma gibi ama sorun kalmadı şimdi. Bluetooth kullanmadığım zamanlar çıkarıyorum dongle. Size bir faydası olacağını sanmıyorum ama kısaca çözümüm bu şekilde oldu benim.

• Aynı sorun bende var bluetoothları kapatınca düzeliyor açıkkan hız düşüyor. Sebebi ikiside 2.4 ghz frekansını kullandığı için parazit yapıyor
  • wifi kanal ayarını değiştirin genellikle autoda sorun yaratıyor 12 - 13 kullanabilirsiniz ya da hepsini tek tek deneyerek bölgenizde hangi kanal az kullanılıyorsa onu bulmaya çalışın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.