Şimdi Ara

Nedir bu köpek derdiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzmir'de en son Pasaport İskele'nin oradaki Vfs'ye gitmiştim yazın sonuna doğru Polonya vizesi için, meydanda onlarca köpek vardı sürekli birbirine havlayıp kavga eden. Bir de şehrin göbeği yani orası. Yerli halk için artık normalleştiğinden pek oralı olmuyorlardı ancak benim gibi dışarıdan gelenler köpekler her kavgaya başladığında hayretler içinde izledik. Huzursuz olan insanların olduğu da belliydi, kaç kere polis geçti onlar da oralı olmadı.

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Çamur at izi kalsın demişler de konuya uygun bok olurdu herhalde çamur yerine en uygun söz.

Sanki bu problem sadece Tr de var gibi yazıyorsunuz bu dünyanın her yerinde var dediğim gibi belediye ve kanunların yetersizliğinden başa gelenlerin kapasitesizliğinden olan bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 29 Aralık 2021; 19:22:22 >
  • asi_mawi kullanıcısına yanıt

Ne saçmalıyorsun birader, gelmiş boş boş konuşuyorsun. Paris, Amsterdam, Roterdam, Barselona, Varşova, Berlin son 2 yıl içinde bulunduğum bazı şehirler, hiç birinde sokaklarda gezen sahipsiz kedi köpek görmedim. ABD dahil, bulunduğum ülkelerin içinde sokaklarda sahipsiz kedi köpeğin dolanmasına izin verilen tek yer Cape Verde diye Afrika açıklarındaki bir ada.

Sen de kerim gibi hayal aleminden hikayeler anlatmaya devam et kendi kendine.

• Yetkililer işten kaytaran tembel ve uyuşuk tipler olduğu için, düzen fazla değişmeyecektir,

geceleri olan ses kirliliği ve gündüzleri olan saldırma vakaları devam edecektir.

• asi_mawi kullanıcısına yanıt

denizli ve lyonu kiyaslamak gercekten    

denizlide kalmak senin icin daha iyi 

parise duzenli giden birisiyim youtube videolari islevsiz kendi gozumuzle goruyoruz  

• Hocam siz çok kültürlü medeni akıllı sanıyorsunuz herhalde bu tarz köpek besleyen insanları. Yine dediğiniz kalitede insan vardır pitbull besleyen ama bu köpeği besleyenlerin büyük kısmı cahil medeniyetsiz fukara tipler. Sen bide önlem almalıydı diyosun. Yav adamın daha o köpeğin aşılarını yatıracak parası yok. Ağızlık taksın bahçeye tel örgü çekilsin istiyorsunuz. Anlamadığınız şey bu tiplerle iki dk sohbet edemezsin gelir seni dızlar telefonu çalar evini soyar sen hala bu adamları savun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokak kopekleri toplatilmali, Pitbullar yasaklanmali besleyene hapis cezasi verilmeli nokta

• yasak ırk... ceza almalı. beslemek yasak. canavar besliyor. belinde silahla gezen bir suclu düşün. kime ne zaman kafası atacak ateş edecek belli değil.

fino besleyin golden besleyin. pitbul me Mortal Kombat......

• The Alim kullanıcısına yanıt

Prensip olarak kimseyi bloklamıyorum ama eğer bloklasaydım listem aynı olurdu.

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Benim blok listem doldu. Normalde bloklama sistemine karşıydım ama bu senenin başında beni sebepsiz yere bloklayan kişileri bloklayarak başladım. Sonrası malum.

• Saldırdığı çocuk allah korusun senin çocuğun olsaydı ÜZGÜNÜM diyip geçmezdin emin ol.

Belli bi ırka özgü durum değil. Ülkemizde başıboş köpek olayı çok ciddi boyutlara ulaştı. Alıyolar beslicekmiş gibi atıyolar sokağa onlar da çoğalıyolar sonuç bu.

Tamam öldürülmesinler ama adam gibi barınaklar yapılıp oralarda bakılsınlar.

• köpekleri rahat bırakın yasaklı ırklar dışında çok extrem bir durum olmassa kimseye zararları yok

• Fthcyr F kullanıcısına yanıt

"çok extrem bir durum olmassa kimseye zararları yok"

Yani diyorsunuzki çocukları kopeklerin yemesi ekstrem değil? Niye ekstrem birsey olmasını beklemek zorundayız? Yasaksız köpekler çete olunca 1 pitbulldan daha tehlikeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pitbull bir çocuğu ısırdı diye bütün köpeklere neden düşman oluyorsunuz!!!

bunu anlamak zor değil aslında siz ve sizin gibiler hayvan düşmanısınız

evet bende köpek tarafında saldırıya uğradım fakat köpeklere düşman olamıyorum o an köpek köpekliğini yaptı diyorum

yasaklı ırklar sahibi bilinmeli bir ceza söz konusu olacaksa bu köpeğe değil sahip kimse ona verilmeli ve köpek elinden alınmalı yani köpeğin saldırgan olarak eğitilmesi büyütülmesi o cahil insanın suçu

şunu anlayın bir çocuk sokaklarda büyür her gün horlanır ve kötü yetişrilirse bu çocuk'ta saldırgan bir köpekten farklı olmaz

fakat iyi okula gider iyi terbİye verilir güzel bir aile tarafında yetiştirilse topluma faydalı bir birey olur KİMSEYE SALDIRMAZ

eminimki köpek düşmalarının eğitim diye bir sistemden haberi yok veya eğitimli bir köpek görmemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 30 Aralık 2021; 11:47:54 >

• mastürbatör

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye nin en çok başıboş köpek bulunan bölgelerine filipinli aileler yerleştirilirse sorun kısa sürede çözülür.

• Herkesin belinde tabancayla gezip köpek vurmasını istemiyorsanız o köpekler toplatılsın.

• Boş verin hocam kendi çapında k popçu ayşelere ayollll ben çok hayvan severim ahhhhhh diye hava kessin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sokakta sahipsiz köpekler tarafından her gün tehdit edilmek istemiyoruz. Yaşamak hakkımız. Sokaktakiler gitsin nereye giderse artık.

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Hayallerde yasiyor bazi arkadaslar  

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.