Need For Speed : Hot Pursuit 2 oynamak istiyorum. Yani NFS serisinin ilk oyunlarından birisi. Donanımım 256 RAM 32?/64? ekran kartı. P3 Bu makineyle GTA Vice City oynsnıyo hiç sorun yaşanmadan. Ama NFS Underground grafiklerini çalıştırmadı. Daha önceki versiyon olan Hot pursuiti oynar mıyım? Ekran kartım 32 ya da 64 ama büyük olasılıkla 64tür.
oynarsın hocam yakın bir makina kullandım
quote:
Orjinalden alıntı: sonerium
Need For Speed : Hot Pursuit 2 oynamak istiyorum. Yani NFS serisinin ilk oyunlarından birisi.
Need for Speed serisinin 6. oyunudur. TNT2'de falan da çalışır herhalde ama düşük ayarlarda. Deneyip görmelisin.
Sanmam GTA Vice City nin Pek Bİ GörseL Açıdan Gzlliği YOktu Ama Underground Güzel EfektLere Sahipti.
Gta Vice City de Ekran Kartını Zorlayacak Tek Sahne PatLama Sahneleri
Belki Hot Pursuit ' i oynar Pek BiLgim YOk Bu Konuda
Underground 1 i oynuyo ama ekran takılıyo. Hani üleri versiyon divx formatlı filmleri medyaplayerda izlerken takılır ya onun gibi :)
valla dost acı söyler. o pc de o özellikler,oyun oynayıp zevk alırım dyosan o kart oynatır.
NFS 2 Hot Pursuit ilk çıktığında zaten en güncel sistemler p3 lerdi.Çok iyi hatırlıyorum bende p3 667 mhz vardı birde 32mb TNT2 ekran kartı.Sorunsuz bir şekilde oynayabilirsin
GF MX 400 ile oynadım o oyunu ama dikiz aynasını kapatmanı öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: moonwalker_arc
NFS 2 Hot Pursuit ilk çıktığında zaten en güncel sistemler p3 lerdi.Çok iyi hatırlıyorum bende p3 667 mhz vardı birde 32mb TNT2 ekran kartı.Sorunsuz bir şekilde oynayabilirsin
hot pursuit 2 çıktığında bende p4 1500 256 ram 64mb lık geforce 2 mx400 vardı hala var ne sükse yapmıştım ama o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: moonwalker_arc
müyhiş rahatladım
Oyunun resmi ram ihtiyacı 128 mb ama windows ayarlarından iyi anlayan biri 64 mb ram ile bile rahat oynar.(xp sp2 hariç, sp2 olmadan sorun yok, sp2 yükleyince stabilite sorunları oluyor.)
Şu an 96 mb ram kullanıyorum üstelik ekran kartım onboard. ram i 64 ten 96 ya çıkarttığımdan beri sp2 ile de oynayabiliyorum. Ama en güzel performansı windows 98 ile almıştım bu oyunda.
Minimumda hiç takılmadan oynayabiliyorum. Win 98 de ve sp2siz xp de orta ayarlarda bile takılmadan oynayabiliyordum. Hatta 96 mb ram ile sadece sp2li deneyebildim. Win 98 de 640x480x16 full ayarlarda az takılmayla oynarsınız 96 mb ram ile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme