Şimdi Ara

NEFRET ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birinden nefret etseniz ne yaparsınız ? döversiniz , vurursunuz , üzersiniz , söversesiniz en fazla öldürürsünüz peki ya...

kendinizden nefret etseniz ne yaparsınız ?

• Sen sensin sen senden nasıl nefret edebilir ki? Ne buna sebep olabilir? Hataların varsa düzeltirsin, düzeltilemeyecekse bir daha yapmamayı öğütlersin. En fazla kendine üzülürsün.
  • İntihar bir çözüm olabilir.
  • Çaresiz bir insan geliyor gözüme. Çaresiz olmasından ötürü de mutsuz.
  • birinden nefret etseniz ne yaparsınız ? döversiniz , vurursunuz , üzersiniz , söversesiniz en fazla öldürürsünüz peki ya...

kendinizden nefret etseniz ne yaparsınız ?

asla ve asla kimseye vurmam dövmem
    birinden eğer nefret ediyorsam(etmiyorum ama ) artık benim için yoktur yokmuş gibi davranırım
    ha kendimden nefret ediyorsam o zaman nefret ettiğim şeye tevbe ederim(ne kendime ne de başkasına zulmetmem ne fiziksel ne de psikolojik)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocazahir

Sen sensin sen senden nasıl nefret edebilir ki? Ne buna sebep olabilir? Hataların varsa düzeltirsin, düzeltilemeyecekse bir daha yapmamayı öğütlersin. En fazla kendine üzülürsün.

geçmişten gelen keşkeler hata bariz senin aptal hataların yüzünden keşkeler peşini bırakmıyor vede yeni keşkelerin oluşmasını sağlıcak olaylar yine senin hataların yüzünden başından geçmekte ve bunların hiç birine müdahile edemiyorsan
    yinede ... nefret etmez misin kendinden
  • Bu güne kadar hep şöyle düşünüyordum; birinden nefret edersem hayatımdan tamamen çıkarırım benim için hiçbir değeri kalmaz.Selam vermem almam.Varlığı ile yokluğu bir olur benim için.ama başıma gelince farklı düşünmeye başladım.Nefret ettiğim insanın canının yanmasını çok istiyorum ama yak(a)mayacak kadar yufka yürekliyim.Kötü bir insan olsaydım o insanın başına öreceğim çorapların sayısı belli olmazdı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumdan nefret ediyorum.
    5 yıl önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: minör

quote:

Orijinalden alıntı: kocazahir

Sen sensin sen senden nasıl nefret edebilir ki? Ne buna sebep olabilir? Hataların varsa düzeltirsin, düzeltilemeyecekse bir daha yapmamayı öğütlersin. En fazla kendine üzülürsün.

geçmişten gelen keşkeler hata bariz senin aptal hataların yüzünden keşkeler peşini bırakmıyor vede yeni keşkelerin oluşmasını sağlıcak olaylar yine senin hataların yüzünden başından geçmekte ve bunların hiç birine müdahile edemiyorsan
    yinede ... nefret etmez misin kendinden

Bahsettiğin hataların alasını yaptım. Gerizekalılığın ahmaklığın daniskası oldum bazı hareketlerimde.

Ancak niye kendimden nefret edeyim ki! Artık onların gerizekalılık ve ahmaklık olduğunu biliyorum.
    Ayrıca keşke zaman kaybından başka bir şey değildir

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrodonunNefsi -- 23 Ağustos 2011; 23:07:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.