Şimdi Ara

NEOPLAN TOURLİNER nasıl bir otobüstür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
25.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araba Travegolara ve setralara göre ne durumdadır?
    Onlardan üstün ya da geri kalan yönleri nelerdir?
    Uzun dönem kullanımda verimli midir?
    Travego yerine Tourliner almak ( aradaki fiyat farkıda düşünülürse) mantıklı mıdır?
    Deneymli eski otobüsçülerin objektif fikirlerini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noplaceforchance -- 1 Ekim 2008; 13:25:38 >

• Valla eski değil ama Deneyimli bir otobüsçüyüm :D

Sana tavsiyem Tourliner olmaz neden ?

Yakıt tasarrufu ve Çekiş Gücü

Tourliner'la kalite olarak Travego'dan 1 sınıf aşağıda ama bazı özellikleri ile arayı kapatabiliyor.Ancak Tüm Neoplan'lar gibi Çabuk Dağılabiliyor ve Rampada Çekiş Gücü berbat ama Tourliner L alıcam illa diyorsan Uzun araçlarda şuan TOURİSMO 17 olabilir Yakıt Tasarrufu Yedek Parça ve herşey dahilll Çoook yararlı bir otobüs ;)
  • Travego 422 beygirken tourliner 440 beygir olduğu halde yine de daha mı az çekiyor neoplan rampada? Olabilir..
    Peki oluml yanı hiç yok mu tourlinerın fiyat farkından başka?
  • quote:

Orjinalden alıntı: noplaceforchance

Travego 422 beygirken tourliner 440 beygir olduğu halde yine de daha mı az çekiyor neoplan rampada? Olabilir..
    Peki oluml yanı hiç yok mu tourlinerın fiyat farkından başka?

Katalogtaki verilere pek bakma..
  • Peki sorduğum gibi hiç olumlu yanı yok mu bu arabanın?
  • tourliner man fortuna alt yapısını ve motorunu kullanıyor dolayısıyla iç tasarımı (ki tavan ışıklarıyla sınırlı bu değişiklik) ve kokpiti hariç man fortunanın aynısdır

anlayacağın aldığın araç neoplan değil man fortunadır

kötü araç değildir man değilde neoplan göründüğünden her zaman iş bulursun ekmek yersin arabadan eğer travegodan ucuza geliyorsa alınır ama arada ciddi fiyat farkı yoksa travego tavsiye ederim hem ikinci elde hem kullanırken hem yedek parçada hem usta bulma bakımından üzmez seni
  • selam. eski bir otobüsçü olarak kesinlikle neoplan almanı önermiyorum. ya mercedes al yada man al. perona tourlineri zor sokarsın. peronlar son zamanlarda setralar zorladı... neoplanlar iki senelik otobüs. sağlam otobüs istiyorsan setra veya mercedes al oda olmadı diamond al....

daha detaylı bilgi için... www.sanalotogar.net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yolcu yorumu

çok rahat

şöför yorumu

mantıksız:)
  • travego tourliner e göre çok çok iyi bir otobüs
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyrelman

selam. eski bir otobüsçü olarak kesinlikle neoplan almanı önermiyorum. ya mercedes al yada man al. perona tourlineri zor sokarsın. peronlar son zamanlarda setralar zorladı... neoplanlar iki senelik otobüs. sağlam otobüs istiyorsan setra veya mercedes al oda olmadı diamond al....

daha detaylı bilgi için... www.sanalotogar.net

Setraların nesi varmış sayın hocam

• valla burda iki sorun var şimdi şoförler kendine göre rahatlık istiyor ve travego diyor ama yolculara sorarsan bende dahil konfor olarak seçimim neoplan olur.

2 sene önce kamil koç ile edremite gittim travego ile (tek dingilli) valla konfor olarak berbat ötesiydi. şansa gelirken diamond denk düştü araba gerçekten çok güzeldi konfor güç o dağları çıkarken travego falan kalmadı yanımızda hepsini bitirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

Bu araba Travegolara ve setralara göre ne durumdadır?
    Onlardan üstün ya da geri kalan yönleri nelerdir?
    Uzun dönem kullanımda verimli midir?
    Travego yerine Tourliner almak ( aradaki fiyat farkıda düşünülürse) mantıklı mıdır?
    Deneymli eski otobüsçülerin objektif fikirlerini merak ediyorum.

tourlıner manla neoplanın bırleşerek neoman olarak tourlıner adında pıyasaya surdugu araç man fortunaın makyajlı halı gıbı bır arac ankara seferınde bındım dıngılsızıne motor sesı arka kapının oraya kadar gelıyodu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.