Bildirim
Setra mı Travego mu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Neoplan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatake Kakashi -- 7 Ağustos 2011; 21:45:29 > -
-
setra daha lüks.
size bir tavsiye anadolu tur varsa onu tercih edin. -
tercihim setra olurdu -
Neoplan ve diğerleri diye bakmak lazım olaya ama diğerlerinin içinde en iyisi Setra'dır bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Amen-Ra
Bu hangi otobüs acaba? -
Setra dıştan tipsiz duruyor bence ama içi Travego'dan daha lüks. Setra diyorum ben. -
Kamilkoçtan bir yol olmaz kusura bakmayında
Varan neoplan gold edition. İllaki hangisi derseniz tabiki setra -
Setra -
Setra -
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi
Neoplan
Gönül isterki neoplan olsun ama maalesef.
Setra ya da Travego arasıdan seçmeiyim genel olarak setra ağırlık basmış. Bakalım. -
Setra marka Travego model -
Setra.Travego çok sert bir araba, oldukça rahatsız... -
Trevego ile sakın ama sakın gitme.. 12 saat Marmaris-Kocaeli arası geldik,lanet olsun bu kadar mı rahatsız bir araba olur ? Yatamadım bile,Kemiğim uyuşmuştu,yatıramıyordum,yatıran da olmuyordu,çünkü yatırdın mı tv bile izlenemiyordu. -
Metro Turizm'in özel Travego'ları var uzun yollarda. Metro Suit otobüsleri, tekli koltukları falan var, çok rahat. Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 7 Ağustos 2011; 22:44:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Metro Turizm'in özel Travego'ları var uzun yollarda. Metro Suit otobüsleri, tekli koltukları falan var, çok rahat. Tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FeuerBlume
quote:
metro ile gidilirmi yahu
-
quote:
Orijinalden alıntı: FeuerBlume
quote:
Yıl olmuş 2011, hala Metro'ya binen var. -
quote:
Orijinalden alıntı: tibet41
Trevego ile sakın ama sakın gitme.. 12 saat Marmaris-Kocaeli arası geldik,lanet olsun bu kadar mı rahatsız bir araba olur ? Yatamadım bile,Kemiğim uyuşmuştu,yatıramıyordum,yatıran da olmuyordu,çünkü yatırdın mı tv bile izlenemiyordu.
senin bindiğinin otobus 403 üzerine travego kasası yapmıslar
Benzer içerikler
- küflenmiş sucuk yenir mi
- konya forma satan yerler
- snapchat kız bulma
- bir kadın telefonu saklıyorsa
- 4 haneli şifre kırma
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X