neptun servarın da eu warior stat ları verilmemis ve 400k sp kasılmıs char arıyorum.yapabilecek arkadaslara 2 teklifim var birincisi;150m gold karsılıgı yapılan charı almak ikincisi;saturnde 71lvl ful str glavie char vermek,eğer teklifimi kabul eden bir arkadaş olrsa verdiğim tercihlerden birini secip bana bildirmeniz yeterli.
Char hem warrior olcak hemde statları verilmemiş olcak. Arada int'e mi kaçırmayı planlıyosun?
Hayır o Zevki Kendisi Yaşamak Kendisi Tamamen Yapılandırmak İstiyor. Bu Onun Doğal Hakkı. 1- Gold Teklifini Kabul Eden Cıkacagını Sanmam Neden Dersen 70 Tl'ye Falan Geliyor. Ama Güzel Teklifler.
UP ( keşke neptunedeki charını satmasaydın.Eski charını alan kişiyle biraz konuştumda o aldıgın charın nicki biraz şeymiş keşke almasaydın onu neyse bakalım artık )
Hayır o Zevki Kendisi Yaşamak Kendisi Tamamen Yapılandırmak İstiyor. Bu Onun Doğal Hakkı. 1- Gold Teklifini Kabul Eden Cıkacagını Sanmam Neden Dersen 70 Tl'ye Falan Geliyor. Ama Güzel Teklifler.
teşekkurler guzel yorumun için.
quote:
Orjinalden alıntı: SkywLkr
Char hem warrior olcak hemde statları verilmemiş olcak. Arada int'e mi kaçırmayı planlıyosun?
Tam tersi arada int kacırılmasını önlemek istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme