Şimdi Ara

Nerde sorunlu insan var bana çatıyor arkadaş yeter ya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni 7 senedir seven bi kız varmış.2 senedir dadandı,hayatımın içine etti yani.Eski kız arkadaşımla ayrılma sebebim oldu.Bunun saçmasapan maillerini görünce ayrılmıştık.Şimdi ise başka bir ilişkim var ve ben seviyorum,canımdan çok hemde.Çokta ciddi düşünüyorum.Kız bunu öğrenmiş.Önce seni geberttiricem falan dedi,sonra ben sevdiğime kıyamam falan dedi.Daha sonra kız arkadaşıma zarar vereceğini söyledi.Kız bildiğiniz apaçi.Yine ilişkime çomak sokulmasından,kız arkadaşıma zarar gelmesinden korkuyorum.Dün intihar ettiğini falan söyledi bana,2 gün önce de okuldan gelme saatimi öğrenmiş apartmanın önünde bekliyordu.Eve girerken pis pis kesti beni.Eve çıktım camdan baktım,kız yarım saat bizim camı kesti ve gitti.

Yahu ben sinir hastası olmayayım da kimler olsun? Nasıl kurtulabilirim bu kızdan.Unut diyorum unutamam diyor kızı ömrümde 1 kere gördüm.7 senedir seviyomuş sözde.Delirmek üzereyim.

• Şimdide iletisine "hiçbişey yapamaz benim abim ne güne duruyor yazmış".

Sinirden monitörle öpüşecem nedir bu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZincirlemeKüfürTamlaması

Beni 7 senedir seven bi kız varmış.2 senedir dadandı,hayatımın içine etti yani.Eski kız arkadaşımla ayrılma sebebim oldu.Bunun saçmasapan maillerini görünce ayrılmıştık.Şimdi ise başka bir ilişkim var ve ben seviyorum,canımdan çok hemde.Çokta ciddi düşünüyorum.Kız bunu öğrenmiş.Önce seni geberttiricem falan dedi,sonra ben sevdiğime kıyamam falan dedi.Daha sonra kız arkadaşıma zarar vereceğini söyledi.Kız bildiğiniz apaçi.Yine ilişkime çomak sokulmasından,kız arkadaşıma zarar gelmesinden korkuyorum.Dün intihar ettiğini falan söyledi bana,2 gün önce de okuldan gelme saatimi öğrenmiş apartmanın önünde bekliyordu.Eve girerken pis pis kesti beni.Eve çıktım camdan baktım,kız yarım saat bizim camı kesti ve gitti.

Yahu ben sinir hastası olmayayım da kimler olsun? Nasıl kurtulabilirim bu kızdan.Unut diyorum unutamam diyor kızı ömrümde 1 kere gördüm.7 senedir seviyomuş sözde.Delirmek üzereyim.

Bana da böyle musallat olan bir kız vardı ama evimi bilmiyordu. Birbirimizi görmüyorduk yani. O yüzden bırakması daha kolay oldu. Ayrıldığımız gün 30 küsür cevapsız, 10 dan fazla da mesaj attı. Birkaç gün bu 30 cevapsızlar devam etti. Sayesinde telefonumun bataryasını yedi bitirdi. Batarya uzun soluklu dayanamıyor artık. 3 ay boyunca, hiçbir şekilde cevap vermedim, mesaj atmadım. Şu an pes etti sanırım. 1 haftadır ses soluk yok. Senin durumun biraz daha farklı, belki birileriyle çıkmasını sağlayabilirsen seni unutabilir.

• quote:

Şimdide iletisine "hiçbişey yapamaz benim abim ne güne duruyor yazmış".

Sinirden monitörle öpüşecem nedir bu ya?

Ee sende onu hâlâ Msn'inde mi tutuyorsun ?

Sil kardeşim. Gerekirse mail adresini, telefon numaranı değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanatist

quote:

Beni 7 senedir seven bi kız varmış.2 senedir dadandı,hayatımın içine etti yani.Eski kız arkadaşımla ayrılma sebebim oldu.Bunun saçmasapan maillerini görünce ayrılmıştık.Şimdi ise başka bir ilişkim var ve ben seviyorum,canımdan çok hemde.Çokta ciddi düşünüyorum.Kız bunu öğrenmiş.Önce seni geberttiricem falan dedi,sonra ben sevdiğime kıyamam falan dedi.Daha sonra kız arkadaşıma zarar vereceğini söyledi.Kız bildiğiniz apaçi.Yine ilişkime çomak sokulmasından,kız arkadaşıma zarar gelmesinden korkuyorum.Dün intihar ettiğini falan söyledi bana,2 gün önce de okuldan gelme saatimi öğrenmiş apartmanın önünde bekliyordu.Eve girerken pis pis kesti beni.Eve çıktım camdan baktım,kız yarım saat bizim camı kesti ve gitti.

Bana da böyle musallat olan bir kız vardı ama evimi bilmiyordu. Birbirimizi görmüyorduk yani. O yüzden bırakması daha kolay oldu. Ayrıldığımız gün 30 küsür cevapsız, 10 dan fazla da mesaj attı. Birkaç gün bu 30 cevapsızlar devam etti. Sayesinde telefonumun bataryasını yedi bitirdi. Batarya uzun soluklu dayanamıyor artık. 3 ay boyunca, hiçbir şekilde cevap vermedim, mesaj atmadım. Şu an pes etti sanırım. 1 haftadır ses soluk yok. Senin durumun biraz daha farklı, belki birileriyle çıkmasını sağlayabilirsen seni unutabilir.

Hocam kızla hiç çıkmadım zaten.Ömrümde de birkez gördüm o da apartmanın önünde beklerken 2 gün önce.Öyle Allah'ın belası bi semtte oturuyorum ki kızlarına kadar apaçi.Ya bana mesajlar atsın çağrı atsın msnden rahatsız etsin vs vs umrumda olmaz ama kız arkadaşımın ismine kadar öğrenmiş.Çok korkuyorum ona zarar gelmesinden.Hani filmlerde olur ya reddedilince psikopat moduna giren,aynen bu da o hale geldi.

quote:

Ee sende onu hâlâ Msn'inde mi tutuyorsun ?

Sil kardeşim. Gerekirse mail adresini, telefon numaranı değiştir.

Sildim zaten şu anda.Off offf!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 26 Aralık 2009; 16:03:58 >

• Hocam ben bu cevapsızlardan bile o kadar rahatsız oluyordum ki, senin halini düşünemiyorum bile. Bir karakola git derim, olayı izah et. Ailesini çağırsınlar karakola. Ailesinden azar işitince aklı başına gelir elbet. Tabii bu durumun ters tepme ihtimali de var. Sen beni aileme şikayet ettin bak ben de senin sevgiline napıyorum diyerek ama çok düşük bir ihtimal. İyice evirip çevirip bir düşün derim.
  • quote:

Hocam ben bu cevapsızlardan bile o kadar rahatsız oluyordum ki, senin halini düşünemiyorum bile. Bir karakola git derim, olayı izah et. Ailesini çağırsınlar karakola. Ailesinden azar işitince aklı başına gelir elbet. Tabii bu durumun ters tepme ihtimali de var. Sen beni aileme şikayet ettin bak ben de senin sevgiline napıyorum diyerek ama çok düşük bir ihtimal. İyice evirip çevirip bir düşün derim.

Hocam kız benden 1 yaş küçük.Zaten oturup konuşsan olgunluktan eser yok yani bildiğin çocuk gibi konuşuyor.Avatarına bıçak resimleri koymalar falan.Karakola falan gitsem ciddiye alırlar mı ki beni? Zamanında eve hırsız girdiğinde çağırmıştık polislere gelmemişlerdi de.
  • quote:

quote:

Hocam ben bu cevapsızlardan bile o kadar rahatsız oluyordum ki, senin halini düşünemiyorum bile. Bir karakola git derim, olayı izah et. Ailesini çağırsınlar karakola. Ailesinden azar işitince aklı başına gelir elbet. Tabii bu durumun ters tepme ihtimali de var. Sen beni aileme şikayet ettin bak ben de senin sevgiline napıyorum diyerek ama çok düşük bir ihtimal. İyice evirip çevirip bir düşün derim.

Hocam kız benden 1 yaş küçük.Zaten oturup konuşsan olgunluktan eser yok yani bildiğin çocuk gibi konuşuyor.Avatarına bıçak resimleri koymalar falan.Karakola falan gitsem ciddiye alırlar mı ki beni? Zamanında eve hırsız girdiğinde çağırmıştık polislere gelmemişlerdi de.

Hocam olay yerine gelmek için benzin parası isteyen, halkı zor durumda kaldığında ''Sana nasıl güveneyip de oraya geleyim?'' diyen polisler var. Ailenden güvendiğin bir akrabanla git derim. 16-17 yaşlarındasın bildiğim kadarıyla, kaale almayabilirler. Bu ülke Arka Sokaklar'daki polislerden ibaret değil ne yazık ki.

• quote:

quote:

quote:

Hocam olay yerine gelmek için benzin parası isteyen, halkı zor durumda kaldığında ''Sana nasıl güveneyip de oraya geleyim?'' diyen polisler var. Ailenden güvendiğin bir akrabanla git derim. 16-17 yaşlarındasın bildiğim kadarıyla, kaale almayabilirler. Bu ülke Arka Sokaklar'daki polislerden ibaret değil ne yazık ki.

Anladım hocam.İlgin için teşekkürler

• Ne demek her zaman.
  • Kızın gideri var mı ?
  • Erkekler yapardı eskiden bunu roller değişmiş

Ben yerinde olsam eğer o sana kafayı takan kız güzelse onunlada takılırım maksat gönlü olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Aralık 2009; 16:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Erkekler yapardı eskiden bunu roller değişmiş

Ben yerinde olsam eğer o sana kafayı takan kız güzelse onunlada takılırım maksat gönlü olsun.

Zaten sülük gibi yapışmış, bu sefer belki tekrar çıkabiliriz diye kene olur. Hiç uğraşma.
  • Kız sana kafayı fena takmış valla bu işin sonu nikah masasında biter demedi deme. Şimdiden allah bir yastıkta kocatsın diyelim biz size
  • yerinde olsam kızla çıkar onu başka kızlarla bir kaç defa aldatırı sonra o gider kendiliginden zaten
  • karakola gidip şikayetçi olabilirsin..Hatta şikayetçi olurken yanında sevgilinde olsun..
  • En fazla bi ay daha

ipleme kendiliginden yok olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sasuke_

Kız sana kafayı fena takmış valla bu işin sonu nikah masasında biter demedi deme. Şimdiden allah bir yastıkta kocatsın diyelim biz size

Valla ne diyim büyük geçmiş olsun tek çare taşınmak heralde
  • Polise git En temizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sasuke_

Kız sana kafayı fena takmış valla bu işin sonu nikah masasında biter demedi deme. Şimdiden allah bir yastıkta kocatsın diyelim biz size

Arkadaşa geçmiş olsun ama bir kıskançlık duygusu oluşmdı değil yani. Keşke beni de kovayalan olsa. Mümkünse şirin görünümlü tiplerden.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.