Şimdi Ara

Nerde yanlış yapıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazim iPhone4 4.3.1. 4.3.2 ye yukseltecem ama en son restore yaptigimda cihaz sifirlandi her seyim silindi. Bir oncekinde her sey ayni kalmisti. Nerde yanlis yapiyorum?

• Itunesden backupu telefona geri yukleyin hersey geri gelir
  • Seceneklerde backup listesini silme var ya orasi bos. Backup aliyor mu anlamadim. iTunes ta eskiden telefonun ustune sag tikladiginda backup alma vardi artik o da yok. Ne yapmaliyim?
  • Jailbreak olduğu için update yapmadı. Restore yaptım yine her şey silindi. Fıttıracam!!!!!!!!!!!!!!
  • Kimsenin bi yorumu yok mu?
  • Bunda yorum yapacak birşey yokki. Restore yapınca silinir tabiki. Restore ve update diye 2 buton var sonuçta. Biri siliyor diğeri silmeden güncelliyor.
  • Ben de onu diyorum iste. Update te jailbreakten dolayi surekli hata aliyorum ama restore yapiyor. Yok mu bi yolu restore etmeden update yapmanin? Her guncellemede illa her sey silinecek mi? iTunes'ta manuel backup yapamiyor muyuz? Eskiden yapiliyordu. Simdi oyle bir sey yok. Seceneklerde backup lari silme var ama hep bos orasi. Ben bi yerlerden otomatik backup i da mi kapattim acaba bilmeden? Cok kurcaladim bulamadim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.