Şimdi Ara

Nerden s3 alınır? ithalatçı firma garantisi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. S3 telefon almak istiyorum.. Fiyat aralığı şu an 900 den 1500 e kadar çıkııyor..

Fakat çoğunda ithalatçı firma garantsi var.. Hatta hepsinde.. Pek hakim değilim bu olaya eskiden kvk genpa garantisi falan olurdu..

Artık böle bişi yok mu? Var da s3 de mi yok..

Garantisinde sorun olmayacak bi telefonu nerden alabilirm?

Teknosa var mesela ama fiyat 1400 tl

Çok arada kaldım yardım edin teşekkürler...

• Daha bugün ofisten bir arkadaşım gittigidiyor sitesinden ithalatçı firmadan garantili S3 aldı, fiyat 1069 TL.
    Yani bilmiyorum çok sağlamcı biriysen tabi git teknosadan falan al ama aradaki fark da azımsanmayacak kadar çok.
  • Yani çok sağlamcı biri sayılmam ama ithalatçı firma garantili diyince sanki bozulsa falan elimde kalcak gibi geliyo :S Tırsıyorum 1000tl çöpe gitcek gibi hissediyorum.

Çok abartıyorum yani :)
  • istanbulbilişime bak derim istanbulda yaşıyorsan direk mağazasından bakabilirsin itahaltçı firma kendi servisleri var bide kendin sor içine yatarsa burdan al .
  • ben n11.com'dan aldım S3'ümü 2-3 gün oldu gayette memnunum. ithalatçı garantili firmalarında bazıları cok ilgili oluyor . sırf turkıye garantisi için 300-400 tl fark odenmez bana göre. S4'de uygun bi meblaya gelırse yıne aynı şekılde alıcam .
  • M0SCHIN0 bluebest
    sezer1578

Teşekkürler..
  • arkadaşlar bende S3 almayı planlıyorum.Darty mağzalarında ithalatçı firma garantili.ithalatçısı Darty oluyor herhalde.Darty büyük bir kuruluş.Led TV,küçük ev aletleri vb ürünlerde sorun yaşamadık.şimdi S3 planlıyorum.ne yapsam alsam mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marka Garantili Kasko Nedir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hızlıal.com dan alınır ithalatçı 1249 TL ,distribütör 1299 TL..

ki ithalatçı firma da Gold Bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 2 Haziran 2013; 13:40:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

arkadaşlar bende S3 almayı planlıyorum.Darty mağzalarında ithalatçı firma garantili.ithalatçısı Darty oluyor herhalde.Darty büyük bir kuruluş.Led TV,küçük ev aletleri vb ürünlerde sorun yaşamadık.şimdi S3 planlıyorum.ne yapsam alsam mı?

ne kadar fiyatı darty'de?
  • Teknosa'da 1280 TL'ye S3 görmüştüm. Vatan Bilgisayarda ise en son baktığımda 1300 TL'den satılıyordu. Bi' bak derim.
  • Bende Düşünüyorum almayı fakat fiyatlar çok yüksek fiyat sınırım 1000 tl şuan 1299 teknosada s3 ayrıca ben biraz inmesini bekleyeceğim teknosada şöyle bi 1110 1000 e gelsin alınır hemde samsung türkiye garantili.
  • Arkadaşlar Darty'den 1199 TL'ye aldım telefonu.800TL'yi nakip gerisini karttan 4+8 taksit yapıldı.toplamda 1262 TL ye S3,Ekran Koruyucusu,TTec Telefon kabı,sim küçültme,kurulum..haberiniz olsun
  • quote:

Arkadaşlar Darty'den 1199 TL'ye aldım telefonu.800TL'yi nakip gerisini karttan 4+8 taksit yapıldı.toplamda 1262 TL ye S3,Ekran Koruyucusu,TTec Telefon kabı,sim küçültme,kurulum..haberiniz olsun

Hocaam s3 un ne kurulumu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

Arkadaşlar Darty'den 1199 TL'ye aldım telefonu.800TL'yi nakip gerisini karttan 4+8 taksit yapıldı.toplamda 1262 TL ye S3,Ekran Koruyucusu,TTec Telefon kabı,sim küçültme,kurulum..haberiniz olsun

Valahi onu söyleme kitlediler araya :D haberim bile olmadan faturada fark ettim.yazmayacaktımda ama huyum kurusun hepsini yazdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

Valahi onu söyleme kitlediler araya :D haberim bile olmadan faturada fark ettim.yazmayacaktımda ama huyum kurusun hepsini yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.