Şimdi Ara

nereye gidiyor bu fiyatlar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci el oto fiyatları uçmuş gidiyor.şu andaki fiyatlar yaz aylarına göre bile çok artmış. tüm sıfır arabalarda kampanya var herkes sıfır araba alıyor diyorlar piyasaya ikinci el akacak diyorlar ama fiyatlar hala düşmüyor!
    ne dersiniz yılbaşından sonra ikinci el fiyatları düşermi yoksa dahadamı artar fikirlerimizi yazalım.

• Düşmezse düşmesin, düşmüyorsa almazsınız olur biter.Temel ihtiyaç değil ki bu.Sanki araba almazsa ölecek hastalığına yakalanmışız.
    Kimse bu fiyatlardan araba almazsa o zaman ister istemez fiyatlar düşecek, serbest piyasa bu.
  • Bence artar. Dolar ve euro %10 a yakın arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abavf

Bence artar. Dolar ve euro %10 a yakın arttı.
    Ocak - Şubat - Mart ayında ikinci elde uygun bir araç buldunuz buldunuz bulamadın Nisan ayı ile havalar yavaş yavaş ısınmaya başlayacak ve o zaman fiyatlar ciddi el yakacak. Temmuz ayında 2007-2008 otomatik Polo'lar 27-28.000 TL idi şuan 23.000-26.000 TL aralığında mesela...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Ocak - Şubat - Mart ayında ikinci elde uygun bir araç buldunuz buldunuz bulamadın Nisan ayı ile havalar yavaş yavaş ısınmaya başlayacak ve o zaman fiyatlar ciddi el yakacak. Temmuz ayında 2007-2008 otomatik Polo'lar 27-28.000 TL idi şuan 23.000-26.000 TL aralığında mesela...

Alıntıları Göster
    yaklaşık 3 aydır takip ediyorum hem netten hem araba pazarından. fiyatlar düşmüyor aksine artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: end76

Düşmezse düşmesin, düşmüyorsa almazsınız olur biter.Temel ihtiyaç değil ki bu.Sanki araba almazsa ölecek hastalığına yakalanmışız.
    Kimse bu fiyatlardan araba almazsa o zaman ister istemez fiyatlar düşecek, serbest piyasa bu.

alan mutlaka olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

quote:

Orijinalden alıntı: end76

Düşmezse düşmesin, düşmüyorsa almazsınız olur biter.Temel ihtiyaç değil ki bu.Sanki araba almazsa ölecek hastalığına yakalanmışız.

alan mutlaka olur

Alıntıları Göster
    En azından 2011 sonuna kadar hatta belki 2012 sonuna kadar böyle devam eder kanımca. 2. el olayı eğer aracın sahibi gerçekten satmak istiyorsa zaten uygun fiyat verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

En azından 2011 sonuna kadar hatta belki 2012 sonuna kadar böyle devam eder kanımca. 2. el olayı eğer aracın sahibi gerçekten satmak istiyorsa zaten uygun fiyat verir.

Adamlar bakıyor piyasa iyi ilan veriyorlar öylesine. Sonra da piyasa yükseliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Adamlar bakıyor piyasa iyi ilan veriyorlar öylesine. Sonra da piyasa yükseliyor.

Alıntıları Göster
    Vallahi sıfır araçların bu fiyata olduğu bir ülkede ikinci el piyasası düşük bile.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Evet, özellikle şu sahibinden, araba.com gibi sitelere verilen kafaya göre verilen rakamlar yüzünden 2. el piyasası ister istemez artıyor. En bariz örnek; Astra classiv3 Hb manuelin sıfırı 36 küsur, adam 2. ele 37-38bin istemiş.

• quote:

Alıntıları Göster
    2007 model 23.000 km' de Linea 1,3 Dizel Emotion için satıcı galeri 26.000 TL çekmiş. Telefon ettim. Kafadan 1000 TL düştü. Bence bu sürü psikolojisidir. Satış yapanlar maximum yükseğe alanlar minimum eksiğe bakarlar. Ben şahsen gerekirse şubata kadar bekleyeceğim. Nasılsa 2007 model bir araç artık ocaktan sonra 4 değil 5 yaşında sayılacak. Vergiside satan kişiye kalacak. Ben bekleyeceğim. Kışın aracı alıp başıma sıkıntı edeceğime nakit paramı cebimde bekletirim diyorum. Geçen acil bir araba düştü nete akşam. sabah kalktım satılmış mesela. Olay şu kısaca;
    satan ne kadar istekli satıcı ...
    alan ne kadar istekli alıcı ....

• quote:

quote:

Sonuçta aracı satanın ilanda istekleri gözüküyor. Mesela şöyle bir site olsa. arkadaş ben x model y yaşında şu donanımda , şu temizlikteki bir araca şu fiyatı veririm diyebilecek bir site olsa. Bak ordada alıcı potansiyeline göre oluşur olaylar. Belki bu yadıklarımdan esinlenipte site kuran çıkar. Telifini isterim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamsı Beyrek

quote:

quote:

Sonuçta aracı satanın ilanda istekleri gözüküyor. Mesela şöyle bir site olsa. arkadaş ben x model y yaşında şu donanımda , şu temizlikteki bir araca şu fiyatı veririm diyebilecek bir site olsa. Bak ordada alıcı potansiyeline göre oluşur olaylar. Belki bu yadıklarımdan esinlenipte site kuran çıkar. Telifini isterim ama

Alıntıları Göster
    en çok fıyat cekenler,zamanında 320d 2005-kampanyaya kdr (40.000 euro olmadan önce ) süre zarfında alanlar,hazmedın kardesım,almıssınız pahalya,adam sıfırdan fazla fıyat cekıyor,sorsan zamanında o kadwr para verdım bla bla,önce soguk bı su içssinler,sonra mantıklı fıyatlar yazssınlar,
    mercedes eksı kasa c serisi sahıplerı de baya dertlıdır-son oval farklı c serisieri-sıfırları 37.000 euro olunca onlar da fıyatları baya ındırmek zorunda kalmıs,bır de yenı kasa,eskı kasayı resmen unuuturdu,dizaynıyla,sıklıgıyla,ve fıyatıyla tabii

• quote:

en çok fıyat cekenler,zamanında 320d 2005-kampanyaya kdr (40.000 euro olmadan önce ) süre zarfında alanlar,hazmedın kardesım,almıssınız pahalya,adam sıfırdan fazla fıyat cekıyor,sorsan zamanında o kadwr para verdım bla bla,önce soguk bı su içssinler,sonra mantıklı fıyatlar yazssınlar,
    mercedes eksı kasa c serisi sahıplerı de baya dertlıdır-son oval farklı c serisieri-sıfırları 37.000 euro olunca onlar da fıyatları baya ındırmek zorunda kalmıs,bır de yenı kasa,eskı kasayı resmen unuuturdu,dizaynıyla,sıklıgıyla,ve fıyatıyla tabii

Alıntıları Göster
    yazdan daha yüksek fiyatlar yuh artık

• quote:

O çok acı bir tecrübe gerçekten. Sıfır kadar para isteyenlere bende çok gülüyorum

• quote:

quote:

O çok acı bir tecrübe gerçekten. Sıfır kadar para isteyenlere bende çok gülüyorum

Alıntıları Göster
    herkesin malı kıymetli

• köye
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

köye
    İnternetteki fiyatlara bakıp bu değerlendirmeyi yaptıysan eğer internetteki fiyatlara itibar etme çoğunluğu tok satıcı hadi ula bide ben ilan vereyim bi neymiş bu internetten satış bide ben şansımı deniyim bi kek bulursam satar daha iyi bişey alırım diyenler hayli fazla hadi onuda geç internetteki fiyatlar 10 bin tl ye kadar en az 1 lire üstüne koyulmuş oluyor 20 bine kadar ise 2, 3 bin tl üstüne koyup deneme yapıyorlar internetteki fiyatlara itibar etmeyin güvenmeyin gerçek fiyatları halk pazarlarında arayın satıcı genelde pazara gider internete pek vermez aracını
  • quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

İnternetteki fiyatlara bakıp bu değerlendirmeyi yaptıysan eğer internetteki fiyatlara itibar etme çoğunluğu tok satıcı hadi ula bide ben ilan vereyim bi neymiş bu internetten satış bide ben şansımı deniyim bi kek bulursam satar daha iyi bişey alırım diyenler hayli fazla hadi onuda geç internetteki fiyatlar 10 bin tl ye kadar en az 1 lire üstüne koyulmuş oluyor 20 bine kadar ise 2, 3 bin tl üstüne koyup deneme yapıyorlar internetteki fiyatlara itibar etmeyin güvenmeyin gerçek fiyatları halk pazarlarında arayın satıcı genelde pazara gider internete pek vermez aracını

Pazarların da internetten aşağı kalır yanı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Alıntıları Göster
    2. el hakkatten çok yüksek ama piyasa çok iştahlı oldugundan fiyatlarda düşmüyor.benim merak ettigim şu;2. elde yazılan fiyatlardan ne kadar indirim oluyor fiyatı çok yükseklerden bahsetmiyorum. diyelim 2. elde bir araç buldunuz modeline markasına göre uygun böyle araçlarda ne kadar pazarlık payı oluyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y_U_S_U_F_ -- 22 Aralık 2010; 17:38:24 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.