Şimdi Ara

Nereye kadar böyle gidecek ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
1
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ağzına yüreğine sağlık üstadım. Daha üstüne ne söylenebilir ki ...

• Cem kullanıcısına yanıt

Üstadım kesinlikle sizinle aynı fikir ve görüşteyim. Yurt dışı konusunda yardımcı olabilirseniz yönlendirme yapabilirseniz çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cabare

Üstadım kesinlikle sizinle aynı fikir ve görüşteyim. Yurt dışı konusunda yardımcı olabilirseniz yönlendirme yapabilirseniz çok memnun olurum.

Bu konuda önce ön araştırmanızı yapın, google bu konuda size yardımcı olacak. Eğer kafanızda bazı şeyler şekillendikten sonra profesyonel destek alıp adımlarınızı o na göre atın. Umarım iyi kararlar verirsiniz.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

haklıya hakkını verirseniz sıkıntı kalmaz ortada. 

• Gençlerin dramı...

Ne adalet kaldı,ne de kalkınma.

Ama partisi var çok şükür.

• Allah bütün zorda olanlara yardım eylesin.

Neredeyse bütün arkadaşlarım neredeyse devlet düşmanı oldu.

İnşaAllah bir an önce herşey düzelir

• Cem kullanıcısına yanıt

Hocam tavsiyenize uyarak danışmanla görüştüm. İş tecrübesi ve çok iyi düzeyde ingilizce olmadığı sürece yurt dışı kapılarının kapalı olduğu bilgisini aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cabare

Hocam tavsiyenize uyarak danışmanla görüştüm. İş tecrübesi ve çok iyi düzeyde ingilizce olmadığı sürece yurt dışı kapılarının kapalı olduğu bilgisini aldım.

Hocam yurtdışında ilk etapta kendi alanınızda çalışmanız mümkün olmayabilir. Fikir aldığınız kişi sanırım sizin direk gidip, ortalama bir şirkette kendi alanınızda çalışacağınızı düşünerek söylemiştir. Söylediği şeyde de haklı. Ancak yurtdışına ne olursa olsun çıkayım, alanım olmasa da bir işte çalışayım, bir yandan kendi alanımda yüksekte yaparım deyip kalma niyetiniz olursa uzun vadede yine kendi alanınızda iş bulma şansınız olabilir. Ama ilk etapta süreç uzun ve zorlu olabilir. Başarabilirseniz buradan daha imkanlara sahip olma şansınızda yüksektir.

Yazdım mı bilmiyorum, yakın zamanda 36 yaşındaki arkadaşım yurtdışına gitti, 12 küsür yıllık işini bıraktı, alanı finans, orada kendi alanında iş bulması ilk etapta zor, belki kalifiye olmayan işte çalışacak. Bir yandan yüksek yapacak. Belli aşamaya geldikten sonra kendi alanına yönelmeye başlayacak. Kolay değil. Bir çok zorluğu var. Başarırsa buraya nazaran daha refah bir hayat yaşayacak. Bu arkadaşım hey yıl avrupadaki ülkeleri gezerdi, yeri gelir yılda 3 kere yurtdışına çıkardı, tüm avrupayı gezdi tozdu, sonrada kafasına yatan ülkeye gitti. Geride bir çok şey bıraktı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.