Şimdi Ara

Nes Emulator + roms Source ( Nes oyunları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Source: frankssnesroms.890m.com/REPO/snesroms.xml
    ilk olarak iphonumuza bu source yı eklıyoruz daha sonra installer dan NES emulatorunu bulup kuruyoruz.Daha sonra
    Source:http://s.apfelphone.net
    bu source yı eklıyoruz tekrar installera donuyoruz installerın ıcındekı Apfelphone.net fun yazan klasorun ıcınden telefonunuzun vers. kac ıse ona dıkkat ederek ness roms larını kurduktan sonra telefonumuzun masaustune donerek NESS emulatorunu calıstıırıp oyunları gorebılıyoruz ben denedım calıstı arkadaslar paylasmak ıstedım bır suru evsanevi guzel emulator oyunları gelıyor mario,final fight vb gibi tavsıye ederım

• tesekkurler paylasim icin
  • guzel paylasimin eline saglik usenmeden bizimle paylastigin icin
  • Package download failed : (null)!

diye bir hata veriyor romları yüklerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pj -- 21 Mart 2008; 23:04:05 >
  • Evet aynı hatayı bende de veriyor
  • Package download failed : lost network connection hatası verdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pj

Package download failed : (null)!

diye bir hata veriyor romları yüklerken.

bende aynı hatayı aldım
  • İlgilenen yokmu olmadı arkadaş hata veriyo.....1.1.3
  • Iphone'a bilgisayardan baglanabiliyorsaniz ROM indirmek icin bu depolari kullanmaniza gerek yok. Google'da NES ROMs diye aratip cikan sitelerden istediginiz ROM dosyalarini indirebilirsiniz. Bu rom dosyalarini telefonunuzda /var/mobile/Media/ROMs/NES klasorunun altina yuklerseniz NES emulatoru bu oyunlari goruyor olacaktir.

Bu arada, sıkıştırılmış dosya (zip, 7z ... ) olarak indirirseniz once acmaniz gerekiyor, yukleyeceginiz dosyanin uzantisi "nes" olacak.

NES rom dosyaları icin sahsenhttp://www.theoldcomputer.com/Libarary's/Emulation/NES/ROMs/NES_roms_summary.htm adresini tavsiye edebilirim.

Son bir not, galiba 1.1.3 ve 1.1.4'te oyun durumlarini kaydedemiyorsunuz. Normalde oyundan cikarken emulator soruyor, "kaydetmek ister misiniz" gibisinden, "evet" deseniz de kaydetmeyebiliyor. Bu sorunu duzeltmek icin su iki komutu calistirmak gerekiyor:

chown -hR mobile /var/mobile
    chown -hR mobile /var/root

hatta yalnizca ilk komut da yetebiliyormus, bende yetmemisti :) Bu komutlar SNES emulatorundeki oyun kaydetme sorununu da cozuyor bu arada.

Yalniz, kafama takilan nokta, bu komutlarin verilen klasor ve altindaki butun klasorlerin kullanicilarini degistiriyor olmasi. "mobile" kullanicisi bildigim kadariyla telefonun varsayilan kullanicisi, yani sorun cikarmaz diye tahmin ediyorum fakat yine de kim bilir :)

• ayrica yine apfelphone deposunun altinda SNES emulatoru var. SNES oyunlari NES oyunlarina gore genel olarak daha gelismis oyunlar ve SNES, NES emulatorune gore daha sorunsuz gibi gorundu bana. Eksigi ise henuz sesi desteklemiyor olmasi (ya da ben yanlis biliyorum ve ayarlarini yapamadim :) )

yine NES emulatorlerinde oldugu gibi SNES rom'larini da google'da aratip bulabilirsiniz.

bir onceki mesajdaki kaydetme duzeltmelerini de yaparsaniz Lufia I-II gibi uzun suren oyunlari gonul rahatligi icinde kaydede kaydede oynayabilirsiniz.

Final Fight, Mortal Kombat, Street fighter serilerinin yanisira Worms, Lemmings gibi oyunlarin da SNES surumleri mevcut. Sahsen dun gece 2 saate yakin Final Fight 3, sabah da 1 saat falan Worms oynadim :) Mortal Kombat ve Street Fighter gibi oyunlardaki tus kombinasyonlarini yapmak biraz zor oluyor ama Sub-Zero ile buz atma gibi kisa kombinasyonlari ufak bir calisma ile yapabiliyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GomerciN -- 23 Mart 2008; 12:25:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.