Şimdi Ara

Net Durumları Ne Alemde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır deneme yapmıyordum bugün kendimi deneyeyim diye femin 6lı denemesinin 1.sini çözdüm 121 yaptım moralim bozuldu.

2 gündür düzenli olarak çalışıyorum ygsnın şu an %25i falan bitti ama zaten sene içinde de bu civarlarda yapıyordum. İlk 1.000 hedefleyen birine göre düşük değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alwayssleepy

Uzun zamandır deneme yapmıyordum bugün kendimi deneyeyim diye femin 6lı denemesinin 1.sini çözdüm 121 yaptım moralim bozuldu.

2 gündür düzenli olarak çalışıyorum ygsnın şu an %25i falan bitti ama zaten sene içinde de bu civarlarda yapıyordum. İlk 1.000 hedefleyen birine göre düşük değil mi?

yuh ne yaptın daha millet tatilde sen deneme çözmeye başlamışsın ve yaptığın net gayet iyi.Ben hazırlanmıyorum ama şimdiden bu kadar kasma daha uzuun bir dönem var.Ders çalışma demiyorum ama dinleneceğin eğleneceğin saatleri burda bu iyi mi şu iyi mi,kazanamıycam galiba gibi saçmalıklara harcama derim.Zaten çalışman gereken saatte çalışıyorsun gerisini birazda salmayı bilmelisin yoksa sonunda zararlı çıkarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukukun durumu çok mu kötü?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.