Şimdi Ara

netbook projektöre bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aldığım netbook ta win7 starter yüklüydü.yükseltmek için formatlayıp ultimate kurdum.kurduktan sonra projektöre bağlanamama sorunu verdi.

driver eksiği yok ve Fn tuş kombinasyonunuda deniyorum . görüntü ayarlarından projektöre bağlan dediğimde de görüntüyü aktaramıyorum.

sorun ne olabilir sizce ve nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkürler

• İntel ise kontrol panelde extended monitor seçeneği var o şekilde oluyor.Eğer diğer kartlardan biriyse kontrol paneli kurcalarsanız genişleme ayarlarına felan bakarsanız bulabilirsiniz.
  • Kablo takılı iken bilgisayarı yeniden başlatın
  • Windows tuşu ile birlikte P tuşuna basarak deneyin.
    Belkide sizin bilgisayarınız için Fn konbinasyonunda tanımlı olan ayar format sonrasında silinmiş olabilir.
  • Projeksiyonu bağladığın çıkıştaki çözünürlük ayarlarını kontrol et. Projeksiyonun desteklemediği çözünürlüğe ayarlanmış olabilir.
  • teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. tavsiyelerinizi ilk fırsatta deniycem.

fn tuşunda sanırım bir problem var. fn tuşuna bastığımda lambası yanıyor ama görevini yapmıyor. parlaklığıda artırıp azaltamıyorum örneğin.

fn tuşunun eski haline gelmesi için bi yazılım felan bulamazmıyım peki. toshiba NB 250 netbook markası.
  • bi sonuç verirmi bilmem ama masaüstüne sağ tıklayık ekran çözünürlüğünden ayarlayabilirsin ama bunları kablo takılı iken yapman gerek
  • çözünürlüğü değiştirmeyi denemiştim olmamıştı. projektörü bağladığımda pc algılıyor onu ana ekran yap dediğimde projektörde sadece toshiba işareti çıkıyor görüntü aktarımı olmuyor malesef
  • http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/tc00290000f.exe

bunu indirip kurmayı dener misiniz lütfen?64 bit mi kurdunuz bu arada?
  • yardımlarınız için çok teşekkürler sorunu hallettim.

toshiba software installer adlı programı yükledim kendisi internetten gerekli yazılımları yükledi.

program linkini veriyim belki ihtiyacı olan olabilir.

toshiba software installer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pantonem -- 22 Ekim 2011; 19:32:04 >
  • Geçmiş olsun :)
  • geçmiş olsun ama yukarıda verdiğim linkteki program da FN tuşlarının çalışmasını sağlayan yazılımdı,o da işinizi görürdü eminim.
    Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.