Şimdi Ara

Netbook'um Birkaç Saniyeliğine Kasıyor. Lütfen Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Samsung Netbook kullanıyorum. Kasma yüzünden son çare 1 hafta önce Samsung Recovery ile format attım. Pc mis gibi oldu driverları yüklü, gerekli programlar yüklü. Yavaşlamayı kökten çözdük ama kasma yine başladı. Kasma yada donma tam olarak bilemiyorum,

1- Youtube'da video izlerken 30 saniyede bir 2-3 saniye donuyo. Ses ve mouse devam ediyo, sadece görüntü donuyo.

2- Örneğin 2 sekme açık biri facebook diğeri herhangi bir site. Herhangi bi sitede gezinirken facebookta mesaj geliyo. Bulunduğum sekmeden facebookun olduğu sekmeye tıkladığım da donuyo, 2-3 saniye sonra mesaj geliyo.

Bu kasmalarda mouse kasmıyo. Isınma sorunu yok.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt14

Merhaba arkadaşlar. Samsung Netbook kullanıyorum. Kasma yüzünden son çare 1 hafta önce Samsung Recovery ile format attım. Pc mis gibi oldu driverları yüklü, gerekli programlar yüklü. Yavaşlamayı kökten çözdük ama kasma yine başladı. Kasma yada donma tam olarak bilemiyorum,

1- Youtube'da video izlerken 30 saniyede bir 2-3 saniye donuyo. Ses ve mouse devam ediyo, sadece görüntü donuyo.

2- Örneğin 2 sekme açık biri facebook diğeri herhangi bir site. Herhangi bi sitede gezinirken facebookta mesaj geliyo. Bulunduğum sekmeden facebookun olduğu sekmeye tıkladığım da donuyo, 2-3 saniye sonra mesaj geliyo.

Ekran kartın ve işlemcinin modellerini verebilirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

quote:

Orijinalden alıntı: mrt14

Merhaba arkadaşlar. Samsung Netbook kullanıyorum. Kasma yüzünden son çare 1 hafta önce Samsung Recovery ile format attım. Pc mis gibi oldu driverları yüklü, gerekli programlar yüklü. Yavaşlamayı kökten çözdük ama kasma yine başladı. Kasma yada donma tam olarak bilemiyorum,

Ekran kartın ve işlemcinin modellerini verebilirmisin.

Ekran kartı: Intel(R) Graphics Media Accelerator 3150
    İşlemci: Intel(R) Atom(TM) CPU N570 @ 1.66GHz

• Bence o ekran kartı ve o işlemciyle normal çünkü benim notebookumdada atom n550 var oda öyle ara sıra kasıyor ama sen daha fazla verimlilik için 10 Bit Malware Fighter ve Advenced System Care6 ile bi tarat onar pc yi
  • Tarattım hiçbi sıkıntı bulamadı. Bide farkettim ki kasmayı sadece facebookta ve facebook açıkken youtube'da yapıyor :)
  • Aslinda olmamasi lazim raminiz ne kadar ramden dolayi olabilir birde o dediklerinizi yaparken ram ve cpu kullan degerlerinizi atarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAM 2 gb 12 ay oldu alalı daha 3-4 aydır yapıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.