adından da anlasılacagı uzere, genelde baglantı gerektiren istemci-sunucu, istemci-hernangi bir program yani oyun olabilr yada baska bir program, arasındaki baglantiyi veri akısını saglayan program icersindeki kodlamaların genel adı..
nerostone
kullanıcısına yanıt
Battlelog'da herkes netcode'dan şikayet ediyor. O yüzden sorum.
Bağlantı problemlerinin kaynaklandığını düşündükleri, aslında gerçekten "Netcode" adı altında var olduğundan şüphe duyduğum, ağ programlaması.
Çoğu hileci ise duvardan vurup "Netcode hell yeah!" demekte
Tam duvarın arkasına geçtiğinde mermi gelip ölüyorsan netcode problemi var demektir.
quote:
Orijinalden alıntı: tolgay007
Tam duvarın arkasına geçtiğinde mermi gelip ölüyorsan netcode problemi var demektir.
Azcık hort gibi oldu ama ben bunu ping farkından dolayı sanıyordum, doğru mu biliyorum yani? Çünkü genelde yakın sunucular hariç 100 ping altında oynamıyorum ve karşımdaki adamlar 10-20 ping oldukları oluyor. (Hatta bu sabah adamın biri lumphini'de 1 pingle oynuyordu ben 150 küsür pingle oynarken). BF3'ün netcode'u daha iyi diye duydum. Epeydir bf3 oynamadığım için karşılaştıramıyorum bf4'le. Bunun önüne geçmek için elimden bir şey gelir mi yoksa %100 oyunla mı alakalıdır?