https://www.netfiber.com.tr/netfibere-nasil-abone-olunur.html Sakarya merkezli firma Telekom alt yapısında hizmet veriyorlarmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 14 Aralık 2024; 19:16:13 > |
NETFiber 100 Mbps 449 TL
-
-
Güzel konu, 3.ay dolsun netspeed den hızlıca uzaklaşacam -
35 mbps 2 yıl geçmek isterim ama bunlara güvenilenibilir mi? İnternetkutusunda iyi kötü gidiyoruz. -
çok fason duruyo be sitesi evrağı her şeyi
-
sitede 138 görünüyor. Bu görsel güncel mi, adresi nedir?
-
Onlar galiba modem dahil
-
Ne bekliyordun siteye göre firma seçiyorsan cafcaflı 3 büyüklere abone ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Ocak 2023; 13:32:18 > -
35 mbps sitede 129 TL, fiyatı teyit edebilirsek iyi olur
-
50mbit 110 ödüyorum süperonline a kafa rahat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 6 Ocak 2023; 14:26:15 > -
10 liraya verse kullanmam malum firmayı.
-
bunu duyan malum firma kapanma kararı almış, yas tutacaklarmış, bayraklar yarıya inmiş
-
yetkilendirme.btk.gov.trİşletmecilerhttps://yetkilendirme.btk.gov.tr/Yetkilendirme/isletmeci-arama.xhtml
Burada bulamadım ilgili firmayı, eğer bulan forum arkadaşımız olursa mutlaka paylaşsın lütfen.
-
İNT TELEKOMUNİKASYON VE İNT.HİZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ
-
Selam çok teşekkürler. Harf hatasıyla bulamamışım.
-
Birkan Bey, enerjinizi takdir ediyorum.
Ne kadar yancı internet servis sağlayıcı var hepsinin konusunu siz açıyorsunuz, maşallah.
-
Takip -
Sabit telefon hizmeti de var mi mevcut numaramizi koruyarak -
gıbır 120 lira modem dahil
-
Kullanan bulursak daha iyi olur. Şimdi taahhüt verip 2 yıl çile çekmekte var. -
2023 yılında hala kargo ile sözleşme istiyorlar. Bankalara bile nfc ile şubeye gitmeden müşteri oluyorsun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne bekliyordun siteye göre firma seçiyorsan cafcaflı 3 büyüklere abone ol |
bunu duyan malum firma kapanma kararı almış, yas tutacaklarmış, bayraklar yarıya inmiş |
Benzer içerikler
- tobi 3gb
- turkcell 60 gb 390 tl
- hiking a43 alınır mı
- vodafone 1 gb hediye nasıl alinir
- yanımda premium
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X