Şimdi Ara

Netflix bölge rakamları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Disney ve Apple tarafından yakın markaja alınan sektörün lideri Netflix ilk kez bölgelerde mevcut abone sayılarını yatırımcılar ile paylaştı. ABD-Kanada platformun lokomotifi olurken önemli artışlar yaşanıyor.

Bölgelerde artış var

Apple TV+ platformunun dikkat çekici içerikleri ve Disney+ platformunun büyük potansiyeli ile fırtına gibi esmesi Netflix için zor günlerin başlangıcı anlamına geliyor. Netflix yine de abone arttırmaya devam ediyor.

Ayrıca Bkz.Scuf kontrolcü markası Corsair tarafından satın alındı

Netflix tarafından hazırlanan rapora göre ABD-Kanada bölgesi lokomotif durumunda. 30 Eylül itibariyle bölgede 67.1 milyon Netflix abonesi bulunuyor ve yüzde 17 civarında bir artış görülüyor.

İkinci büyük bölge ise Avrupa-Afrika-Orta Doğu bölgesi. Bu bölgede 47.3 milyon abone yer alırken yıl bazında yüzde 1 civarında bir artış yaşanmış. Bununla birlikte 3 bin yeni abone ile en büyük artış bu kısımda. Latin Amerika bölgesinde 29.3 milyon abone yer alırken artış yüzde 8 olmuş. Asya-Pasifik bölgesinde ise 14.48 milyon abone sayısı son dönemdeki düşüşü sona erdirmiş. Toplam elde edilen gelir ise 6.1 milyar dolar civarında.

Orijinal yapımlar nedeniyle 10 milyar dolar civarında kredi borcu olan Netflix’in abone sayısını arttırması büyük önem taşıyor. İçinde bulunduğumuz dönemlerde Apple, Netflix ve Disney arasındaki rekabetin boyutları da yavaş yavaş belirginleşecektir.

• Birçok yapımda 4K görüntü kalitesinde 5.1 hatta kimi zaman 7.1 destekli yayınlar ile verdiğimiz paranın hakkını aldığımızı düşünüyorum. Netflix geldiğinden beri kaliteli tv izliyoruz. Umarım aksilik yaşamaz.

• Netflix son zamanlarda çok başarılı işler ortaya koyuyor. Şuan Golden Globe de en çok adayı olan dağıtımci. En yakın rakibide yakın bile sayılmaz.

Bu gidişat çok iyi tabiki üye sayısına etki edecek.

• Bu rakamlar amerika bölgesi hariç çok kötü hatta batıryor bile denebilir ya da ben rakamları yanlış anladım. Avrupadaki %1 aşırı düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her önüne gelen saçma sapan platform şeysi çıkarttı başımıza olmayın abone abicim ne bu böyle hayır güzel bi dizi film olsa gam yemiyeceğim.
  • netflix e başta karşıydım çünkü tr de içerik çok çok azdı, paranın karşılığını vermiyordu ama şuan baya bir içerik arttı. artık netflix candır diyorum.

• Batmasa bari.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım Türkiyeden çekilmezler. Batacağını zannetmiyorum fakat Türkiye'den çekilirlerse şaşırmam.
  • Disney+ vs. Abd'de darbe vurabilir belki ama globalde Netflix hızla büyümeye devam eder. Piyasaya erken girmesinin sayesinde diğerleri buralara gelene kadar epey yayılır Netflix. Ki şu an bile epey yaygın Türkiye'de. Çekileceklerini de sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicosia

Disney+ vs. Abd'de darbe vurabilir belki ama globalde Netflix hızla büyümeye devam eder. Piyasaya erken girmesinin sayesinde diğerleri buralara gelene kadar epey yayılır Netflix. Ki şu an bile epey yaygın Türkiye'de. Çekileceklerini de sanmıyorum.
    1.5 milyon üyesi varmış netflix'in türkiye'de. yıllardır piyasada bulunan digitürkün bile daha üye sayısı 3 milyondan fazla değil.

netflix 3 sene de iyi işe imza attı. yerli projelere de destek oluyor. Reklam politikaları da agresif. Bende çekileceklerini sanmıyorum

tabii bu kadar hızlı üye artışının ülkede ki sansüre ve yasaklamalara karşı bunalmasından da kaynaklanıyor. sansür lafını duymak istemiyor insanlar artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.