Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yav he he

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklisin da mesela 12 yaşındaki kız izlicek büyüdüğü zamanda ecsinsel herife bisi demicek normal gorcek sonra bu ecsinsel ler cesaretlenip daha da türeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: pamukovali

Yav he he
    Sen hastalık dedin diye hastalık olmuyor canım benim, dünya senin taş devrinden kalma fikirlerinle yürümüyor maalesef şunu bir anlamadınız Söyleyecek birşey bulamayınca da yav he he'ye döndü.
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Senle daha fazla konusmak istemiyorum , o yuzden isi tiii ye vurdum , dedigim gibi hangi cinsle takilirsaniz takilin, tas devrinin ne oldugunu biliyormusun acaba , keske sizin gibilerle bir araya gelip zeka ve bilgi yarisina girsek de boyle klavye delikanliligi yapmasaniz

• furerg kullanıcısına yanıt
    Aga 2 erkeğin öpüşmesi özgürlüktür kimse karışamaz da bir hetero buna iğrenerek bakmıyorsa hetero demesin kendine

• "Size ne kardeşim yauww" hemen toplanmışlar bak. Ne bananesi kardeşim adamlar göz göre göre toplum mühendisliği yapıyor. Allahh aşkına dizi izliyorum konuyla uzaktan yakından alakası yok aşk dizisi değil bir şey değil çat sahnenin ortasında iki erkek birbirini emcüklemeye başlıyor. Bu sahneden rahatsız olmayanın bu başlıktan rahatsız olması çok doğal çünkü ya gizli eşcinsel ya da açık açık eşcinsel zaten. Eşcinselliği karşı değilim herkes istediği haltı yesin, benim ve sevdiklerimin alanına tecavüz etmediği sürece tabii ki. 11 12 yaşında çocuğun cinsel eğilimini yeni edinmeye başladığı dönemde her yerden eşcinsel propagandasına maruz bırakırsan hayatının bir noktasında acaba? der. Ve evet sayın arkadaşım 12 yaşında çocuk Netflixe erişebiliyor. Çünkü artık her yer "ön ödemeli" kart dağıtıyor. 18 yaşına gelip banka hesabı açtırtmasına gerek yok yani.

• Nick bulamayan herif N kullanıcısına yanıt
    Normal görüp türeyecek mi? Hiçbir yerde "normal" olunca eşcinsellik artmaz, gizlemek zorunda kalmazlar sadece. Şu an Türkiye'de daha az eşcinsel yok yani. Vakıflarda erkek çocukları bademleyen şerefsizlerin haberlerini oku istersen.

Bu işin İslam'la falan da alakası yok, dininiz ya da kültürünüz elinizden gitmez eşcinseller biz eşcinseliz diyebilince. Şeriat devleti Osmanlı'da hiz oğlanlarını araştır. Eşcinsel tutkuları olan halka nasıl eskort olarak hizmet vermişler gör. Eşcinsellik tarihin her devresinde, her dinde, her toplumda, her millette vardır. Normal gör ya da görme, baskıladığın sürece daha büyük sorunlara yol açarsın.

Edit: altta yazan arkadaş haklı. Cinsellik içeren sahneleri kolaylıkla görmezden gelebilirsin. Cinsellik içermeyen eşcinsel sahnelerse kimseyi eşcinsel yapmaz, toplumumuz yıkılmaz. Merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 18 Nisan 2020; 17:10:3 >

O yüzden akıllı işaretler var filmler ve dizilerin başında yayınlanan işte ne bileyim cinsellik, kötü örnek olabilecek davranış, 18+, genel izleyici gibi. Biraz bilinçlenip seçici davranırsan bu tarz etkileşimlere maruz kalmazsın.
  • bana kaldirmadiklari surece sorun yok. konuyu acan lale, gina geldiyse netflix izlemiceksin, izlettirmiceksin. hem netflixe muhtacsin, hem soyle yapiyorlar diye zirliyorsun, kopamiyorsun. isterlerse oyuncularin g*tune kalp basarlar. iste senin turune gicigim. birak olm o zaman ? iraden olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir SJW platformu

• druen kullanıcısına yanıt
    Bu kafa neyin kafası merak ediyorum. Anadoluda, doğu Anadoluda çocuk tacizleri, ensest ilişkiler netflix sayesinde mi oluyordu bugüne kadar?

Yahudileri iyi gösteriyorlar ne demek aklım durdu? Yahudiler aşağılık insanlardır gördüğümüz yerde katletmemiz gerekir sonucu mu çıkmalı bu laftan?

• Ilerde dış kapı önünde yiyisen homolari görünce görürsün normal karsilaninca türüyor mu turemiyor mu. Pedofili neyse ecsinlelikte odur ikiside toplumun düzenini bozan bir hastalıktır

• Kelise kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız hoş mu? Dönüp tekrar okusanız bir?

"Oğlunu başka çocuğun altında gördüğünde de bakalım ne diyeceksin"

Beni tanımıyorsunuz bile, düşmanınız da değilim. Neden bu kadar kin ve nefret doluyuz insanlara karşı? Neden her an argo sözler sarf etmeye bu kadar meyilliyiz? İnsanlara karşı empati neden kurmuyoruz... Onları anlamaya çalışmadan yargılamayı seçiyoruz.

Bu sözleriniz için utanmalısınız..

Eğer ben oğlumu gerçekten seviyorsam, ona değer veriyorsam reşit olduktan sonra onun hayatını zindan edip, eleştirip, hayatını zorlaştırmak yerine onu anlamaya çalışarak, yanında olduğumu hissettirerek yaşamasını isterim. Herkesin sevgi anlayışı farklı tabi.

İnsanların kimi seveceği, kiminle birlikte olup olmayacağına keşke bıraksak da kendileri karar verseler. Kimse kimsenin başına silah dayamıyor. Eşcinselliği bu kadar gündeme getireceğimize pedofiliyi, çocuk yaşta evlendirilen kız çocuklarını, tecavüzleri gündeme getirsek..

Eşcinselliğin bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda olduğunu düşünüyorsanız tarihsel bilginizi sorgulamanızı öneririm. Can sıkıntısından ve boşluktan.. Peki, siz öyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz.

• Eşcinsellik Normalleştirme Platformudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Bu mesaj silindi.
    Yeni dünya düzeni yok amerikanın oyunu ne bulursanız yapıştırıyosunuz korona oluyo hop ameirkanın oyunu deprme oluyo hep amerikanın oyunu

Arkadaşım kapumbağada köpekte bile olan bi yönelim bu eşcinsellik
    Bu kadar rahatsız oluyorsanız demekki içten içe sizde merak edip arzuluyorsunuzdur .

Peki neden sayıları arttı ? Çünkü eskiden gizleniyolarıd gizliyolardı kilise afaroz ediyodu idam ediyolardı
    Şimdi artık gizlenmediği için sana artmış gibi gözüküyor

Eskiden kadınlar sokağa çıkması ayıptı sokakta kadın çok yoktu ..özellikle bekar kadınların .. Atatürkten sonra kadınlar daha fazla özgürleşince kadın sayısı mı artmış oldu kaıdnlar özgürleşmiş mi oldu ? mantığını sana bırakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cklnc

Hacı bir de profil fotoğrafındaki sen değilsen kim o erkek model mi :D

SS alalım da ne olur ne olmaz :D
    Ahahah güldüm
    Oğlum uğraşmayın lgbtlelre çoğunuzdan daha zekiler.. Samimi sölüyorum
  • Şu Netflix dizilerine eşcinsel sahneleri olmadan izleme seçeneği sunsada herkes rahatlasa. Bakın sansür demiyorum seçenek diyorum. Böyle bir şey mümkün olur mu bilemiyorum. Sansüre ve yasağa katiyen karşıyım. Ayrıca her insanada homofobik demek doğru değil. Bakın burada lezlere okey olup gay leri görmek istemeyenlerde var. Bunlardan biride benim ama tabii gay lere bir nefretim falan yok fakat görmeyi tercih etmem bir başkası edebilir. Sadece bu dayatmayı istememek çok doğal bir hak. Benim hiç bir tercihe fobikliğim yok kimsenin yönelimi umurumda değil, önemli olan iyi bir insan olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 18 Nisan 2020; 17:29:36 >
    Pedofili bir insan, karar alma becerisine haiz olmayan bir çocuğu istismar eder, tecavüz eder. Eşcinseller böyle bir şey yapmaz, alan memnun veren memnun senin anlayacağın, insanlar da erişkin.

Bence toplumun düzenini bozan hastalıklı insanlar senin gibi insanlar. Bu kadar korkma sebebiniz ne? Size ne yani, siz heteroseksüelseniz devam edeceksiniz öyle olmaya. Zorla hemcinsinizden hoşlanın diyen olacak gibi ne bu yaptığınız tantana. Size ne milletten, kim ne yaparsa yapar. Şeriat devleti eşcinsel eskortlarla ayakta kalmış da siz oturduğunuz yerden sosyolojik analiz yapıyorsunuz, toplum düzeni çökermiş. Peh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick bulamayan herif

Ilerde dış kapı önünde yiyisen homolari görünce görürsün normal karsilaninca türüyor mu turemiyor mu. Pedofili neyse ecsinlelikte odur ikiside toplumun düzenini bozan bir hastalıktır
    Nasıl bir düşünce şekliniz var da iki yetişkin insanın kendi rızalarıyla birlikte olmalarını pedofili ile kıyaslayabiliyorsunuz ?
  • efekcr kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kendini bir erkeğin altında görmekten korktuğundan öyle konuşuyor. Bu kadar korkmanın sebebini anlayamıyorum başka türlü, herhalde içindeki dürtüleri aşamıyor, toplum baskısı da kendisini böyle hastalıklı bir ruh haline soktu.

Rezil bir laf bu laf, oğlunu başka çocuğun altında gördüğünde bakalım ne diyeceksin diyen biri hastadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 18 Nisan 2020; 17:28:23 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.