Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netfilx in nerede şikayet kutusu varsa yazdım ama tabii ki geri dönüş yok..
    Saçma sapan bir hal almaya başladı.
    Herkes mecbur mu şekilde şeylere maruz kalmaya..
    napıcaz? o sahneler gelince kafamızı mı çevirelim..??

Sanırım netfilx in sahipleri de eşcinsel.. böyle bir takıntıları var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

aga kaç sene geçti hala aynı videoyu atıyorsun

Alıntıları Göster
    Bu konuya cuk diye oturdu ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamukovali

1. Olarak netflix i herkes eleştirebilir. Netflixte bu sahnelerden biktigini soylyen birine izleme kardesim demek çok saçma , sanki bilmiyormu o izlememeyi, adam demekki netflixi seviyor bazi kisimlarini srvmiyor ve bu çok normal, buraya izleme kardesim demek çok komik

2. Olarak ise eşcinsellik doğanın işleyişinde yeri olmayan bir durumdur , demekki bu bir hastalıktır , hangi orgütün ne dediginin bir önemi yok , herkes kafasına göre birşeyler söylüyor , bunun normal olmadigini anlayamamak ta komik , Her canlı dogar , büyür , üreyip çoğalır ve ölür ...

3. Ve son olarak kimseye kisisel cevap vermedim hepsini okudum ve oyle cevap verdim, bunlarda benim görüşüm , nasil escinsele saygi duymayi enpoze ediyorsaniz benim goruslerimede saygı duymak zorundasiniz
    2. ye cevap vermek istedim google a gay dogs ( gay köpekler ) yazabilrisiniz
    Eşcinsel kamplubağa bile var googleda araştırabilrisin
    Eşcinsellik ve biseksüellik doğada olan şeyler

3. de saygı nasıl bekliyosun ki hastalıklı sapık vs derken ? kimse gay doğmayı seçmiyorken sen en büyük saygısızlığı yapıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 18 Nisan 2020; 16:0:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

1. Olarak netflix i herkes eleştirebilir. Netflixte bu sahnelerden biktigini soylyen birine izleme kardesim demek çok saçma , sanki bilmiyormu o izlememeyi, adam demekki netflixi seviyor bazi kisimlarini srvmiyor ve bu çok normal, buraya izleme kardesim demek çok komik

2. Olarak ise eşcinsellik doğanın işleyişinde yeri olmayan bir durumdur , demekki bu bir hastalıktır , hangi orgütün ne dediginin bir önemi yok , herkes kafasına göre birşeyler söylüyor , bunun normal olmadigini anlayamamak ta komik , Her canlı dogar , büyür , üreyip çoğalır ve ölür ...

3. Ve son olarak kimseye kisisel cevap vermedim hepsini okudum ve oyle cevap verdim, bunlarda benim görüşüm , nasil escinsele saygi duymayi enpoze ediyorsaniz benim goruslerimede saygı duymak zorundasiniz
    1- Kimse burada birinin eleştirmesine laf etmiyor. Eleştirirsin, boykot edersin o senin hakkın. Ama senin beğenmediğin birşey yüzünden koskoca platformun kapatılmasını istemek, ki bu zihniyetten çokça üye var hem bu hem diğer konuda, saf oksimoronluktur.

2- Eşcinsel bireyler ilgileri olsa gayet de üreyip çocuk yapabilirler, ama yönelimleri bu yönde değil. İşin uzmanlarının, Dünya Sağlık Örgütü'nün ne dediğinin bir önemi yok ama senin dediğinin bir önemi mi var ? Sen kimsin ? Tıp diploman, psikiyatrı uzmanlığın, biyoloji doktoradan nerde hadi bir göster bakalım. Hangi sıfatla milleti hasta ilan edebiliyorsun ? Haddini bil. Kimse kafasına göre birşey söylemiyor. Dünya'daki psikolog, psikiyatr dernekleri, sağlık örgütleri tek birşeyi söylüyor: eşcinsellik hastalık değildir.

3- Siz önce LGBT bireylere saygı duymayı öğrenin, ondan sonra saygı bekleyin. Millete sapık de, hasta ilan et, anormal de, yeri yok de sonra da bana da saygı duyun diye gevele.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Öyle deme hocam olur mu hiç ben bu söylenenlerin dışında sürekli bir siyahi oyuncu oynatıp propaganda yapanlara da laf söylüyorum mesela.

O zaman aynı zamanda zencifobik de oluyorum Halbuki siyahileri sempatik buluyorum.

Sağdan soldan öğrenilen terimleri basmakalıp kullandıkları zaman itici oluyor insanlar. Alıntı yaptığın şahıs ve şahıslar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Arkadaşlar konuya birçok cevap gelmiş. Kendim için cevaplayayım.

Şimdi çoğu kişi demiş ki izleme o zaman. Simdi burda şöyle bir sıkıntı var. Benim izlediğim dizinin ana konusu gay ya da lezbiyenler olur tamam o zaman haklısınız. Ama ben normal bir polisiye dizisi izliyorum mesela. Ama buna rağmen habire escinsel sahne çıkıyor. Ve bu çoğu meşhur dizide de var. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Dizinin konusu hoşuma gidiyor izliyorum. Birkaç eşcinsel sahnesini için diziyi bırakamam ama sonuç olarak bu durumdan da rahatsız oluyorum. Gerçek hayatta bi kadar eşcinsel olmamasına rağmen. Bir sürü karakter eşcinsel oluyor. 1 tane gay karakter olur eyvallah ama her hetero karakteri aynı zamanda eşcinsel sahnelerde kullanıyorlar bakın işte bu berbat bir şey.
    Gerçek hayatta bu kadar eşicnsel yok mu 😂
    çoğu gizleniyor çoğu gizli
    Siyasete girmek istemiyorum ama dışarda racon kesen çok falza milliyetçi kadına değil travestiyle gidiyor orda işini görüyor

üni birde kelli felli arkadaşıım gay olduğunu açıklamıştı şok olmuştuk
    dıştan bakarak nasıl geçeke hayattan daha çok gay netflixde var diyeniliyorsun ?

+facebook dayılarını bilmiyosunuz galiba istanbul gay idiltekinoğlu yazın 1.5 milyon yorumj var 1.5 milyon.

kahvehanenin önünden geçen dayılar şort giyen erkek bacakslrına bakıyor be sanki görmüyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 18 Nisan 2020; 16:4:34 >

• Koskoca la casa de papeli bile gay karakterle donattılar.. Pablo escobar nasıl eşcinsel olmadı hayret ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetgox -- 18 Nisan 2020; 16:6:28 >
  • Tercih meselesi eyvallah da. Lez bile bir yere kadarken gay çok itici yav. Ayrıca omar ve ander sizin abv
  • efekcr kullanıcısına yanıt
    Aynen kanka aynen, zaten Z kuşağı 18 yaşına gelene kadar herkes psikolojik olarak rahatsızdı zaten.

Gönderdiğin kaynak APA’dan değil.

Al sana gerçek kaynağını gönderiyorum. Söylediğin şey tamamiyle yalan.

https://www.apa.org
    How psychology has helped society accept homosexuality
    https://www.apa.org/ed/precollege/ptn/2018/05/society-accept-homosexuality

1973’de homofobiklerin bazılarının anti-feminist ya da ırkçı olabildiğini söylüyor ve önyargılı insanlar olabildiklerini belirtiyor. İngilizce biliyorsan zaten anket sonucu gibi bir şey olduğunu, psikolojik rahatsızlıktan bahsetmediğini ve tahmin yaptığını da anlarsın.

Böyle şeyleri savunmaya devam edin, ne hikmetse bu diziler arttıkça gey, lezbiyen, biseksüel sayısı da artıyor nasıl oluyorsa. Biliyorsunuz geyler ve lezbiyenler doğal yollarla çocuk sahibi olamaz ve dolayısıyla genetiğini de arttıramaz. Ne oldu da bi elin parmaklarını geçmeyecek sayıda homoseksüel varken bir anda milyonlarca oldu? Bana daha çok boşluktan ve can sıkıntısından oluyor böyle şeyler gibime geldi.

Valla ileride çocuğum gey ya da lezbiyen olabilir hoşnut olmadığım halde anlayışla karşılayacağım fakat bu kadar savunuyorsun bakalım sen ne hissedeceksin? Oğlunu başka çocuğun altında gördüğünde de bakalım ne diyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 18 Nisan 2020; 16:12:20 >

• Ne biçim bir homofobik konu bu? Ben şahsen eşcinsellerden rahatsız olmuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen ya valla benim de aklima gelmedi degil

• Bilim kurgusu aynı aksiyonu aynı korkusu aynı her dizisinde bir yerlerden çıkıyorlar arkadaş vallaha bu seçim felan değil direk empoze etme

• Bu kadar eşcinsel sever yorumları okuyunca forumdan soğudum.

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Ben saygi duyuyorum banane kim kimle naparsa yapsin , sadece bu doğaya aykırı buda benim fikrim , siz nasil normal oldugunu iddia edebiliyorsaniz bende anormal olduğunu ve hastalık oldugunu iddia ediyorum bu kadar basit

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Ben saygi duyuyorum banane kim kimle naparsa yapsin , sadece bu doğaya aykırı buda benim fikrim , siz nasil normal oldugunu iddia edebiliyorsaniz bende anormal olduğunu ve hastalık oldugunu iddia ediyorum bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniceli2001

Bu kadar eşcinsel sever yorumları okuyunca forumdan soğudum.
    Yok dostum onlarda sevmiyor. Sadece ite boka marjinal görünmenin entellektüellik olduğunu sananlar var.
  • quote:

Hastalık olduğunu iddia ediyorsan kanıtını koyarsın. Kahvede okey sohbeti çevirmiyorsun. Kim nerde demiş hastalık diye, hangi makalede incelenmiş, hangi araştırmada bakılmış ? İddian varsa bilimsel bir yayını koyarsın buraya.
  • quote:

ne boş adamlarsınız ya, doğaya aykırıymış...

tr.wikipedia.org
    Hayvanlarda eşcinsel davranışlar - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Hayvanlarda_e%C5%9Fcinsel_davran%C4%B1%C5%9Flar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 18 Nisan 2020; 16:27:31 >

• Kelise kullanıcısına yanıt
    bi avuç sayısını geçmeyen mi ?
    hz isa dönemimden bile olan bir şey ki kutsal kitaplara yzmış

Girin bi facebookda istanbul ankara gay sayfalarına evli barklı adamların iğrenç yorumlarıyla dolu nasıl aileleri fark etmiyor anlamıyorum
    adamım profilinde karısıyla fotoğrafı var neler yazmış
    işte bu sapıklık ve sapkınlık

ama doğuştan gay olanlara veya normal iki insana birbirini seven insana sapık hasta ditemezsiniz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.