Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu eşcinssel sahneler kasten konuluyor. bu filmlerle büyüyen nesil bunu normal görüyor. tpolum yapısını bozmak için yıllardır filmlerin kullanıldığı aşikar. ensest ilişkiler, yahudiler, mason figurleri, eşcinsellik güzel gösteriliyor.

eşcinsel biri filmlerde hep iyi bir insandır. yahudiler de öyle, ensestler de öyle. özendirilmeye çalışılıyor.

netflix özellikle film yapısı olarak neredeyse tamamen ideolojik filmler yayınlar. içinde belli bir amaca hizmet etmeyen film yok gibi. tabi bu ideolojiyi inceden inceden ama derinden sokuyor adamlar beyinlere.
  • eşcinseller istedikleri gibi yaşayabilir gerçekten sorun değil ama çocuğun izlediği çizgi filme bile eşcinselliği koyuyorsan bunda art niyet var demektedir.
    Netflixin orjinal her dizisinde mutlaka eşcinsel karakter oluyor, bunun böyle göze sokmanın gereği yok
  • Hem eşcinsellik hem de cinsellik ikisi de artık baydı. Misal La casa de papel en bariz örneklerinden, netflix satın aldıktan sonra çapkın berlin bir anda biseksüel oldu. Palermo gibi bir eşcinsel çıkardılar ortaya. Saçma sapan her anda seks konuşmaya başladılar (tokyonun güvenlik görevlisiyle olan sahneleri mesela, ne alaka abi salak salak muhabbetler).

Mümkün olduğunca netflixin kendi içeriklerinden uzak durmaya çalışıyorum. Eşcinsellik, lgbt, seks vs bir sıkıntım yok kim ne yaparsa yapsın ama her şeyin içine sokmaya çalışınca zorlama oluyor ve antipati oluşturuyor. Bunun dozu nasıl olmalı sorusunun cevabına en güzel örneklerden biri Brooklyn99 orada da Holt eşcinsel ama ikide bir gözümüze sokmuyorlar.

Velhasıl her şey tadında güzel.
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Ee her yerin cahili birbirine benziyor zaten.
  • Sıkıldıysan üye olma, izleme. Zorla mı üye yapıp, paranızı alıyorlar.

“Çocukların izlediği dizilerde bile” bıdı bıdısı yapanlar var. Çocuk sahibi olmak sorumluluk ister. Korumasını, eğitmesini daha önemlisi ana-baba olmasını bilmiyorsan suçu başkasında arama. Sorun sende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 18 Nisan 2020; 12:22:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tek şikago pidiyi izliyorum o da internetten normalde dizi de izlemem. Tv bile yok evde.

Netflix vs bence zaman kaybı. Çünkü dur şunu da bunu da onu da derken saatler ekran başında gidiyor.

Şikago pidi de öyle eşcinsel sahnesi geçen bölümde vardı. O da elemanın biri para koparmak için yapıyormuş. Neyse.

İslam terörist gibi söylemler yok. Geçen izlediğim bölümde islam teraörizm lafı geçti. Bu lafı söyleyene ha h voight çaktı fotoyu hiç bir şey demeden bak bakalım islammıymış der gibi neyse sonra çete savaşı çıktı mevzu :)

Eşcinsellik, terörizm gibi söylemler çıksın anında keserim izlemeyi.

Bu şekilde çok film var izlemeyi daha başında yarısında kestiğim.

En güzeli ise hiç izlememek.

İzleyeceksek ki özellikle özellikle ailemize çocuğumuza izleteceksek iyice araştırıp seçmek lazım.

Dedim :)

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    netflix kullanmıyorum. Öyle bir zırvaya para verecek değilim. Sadece birkaç meşhur dizisini seyrediyorum. Meşhur olan dizilerde de bu durum söz konusu. Keşke bi yerlerinizden uydurmasaniz bazı şeyleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu netflixin bir projeye dahil olduğunu satıldığını düşünüyorum.
  • 1. Olarak netflix i herkes eleştirebilir. Netflixte bu sahnelerden biktigini soylyen birine izleme kardesim demek çok saçma , sanki bilmiyormu o izlememeyi, adam demekki netflixi seviyor bazi kisimlarini srvmiyor ve bu çok normal, buraya izleme kardesim demek çok komik

2. Olarak ise eşcinsellik doğanın işleyişinde yeri olmayan bir durumdur , demekki bu bir hastalıktır , hangi orgütün ne dediginin bir önemi yok , herkes kafasına göre birşeyler söylüyor , bunun normal olmadigini anlayamamak ta komik , Her canlı dogar , büyür , üreyip çoğalır ve ölür ...

3. Ve son olarak kimseye kisisel cevap vermedim hepsini okudum ve oyle cevap verdim, bunlarda benim görüşüm , nasil escinsele saygi duymayi enpoze ediyorsaniz benim goruslerimede saygı duymak zorundasiniz

• Dedeleri babaları eşşek si... bi neslin devamı eşcinsellerden rahatsız

• Netflix para verip hizmet aldığınız bir mecra, para vermeyi durdurursaniz hiçbir şey izlemek zorunda değilsiniz. Ha escinsel ilişki, normal iliski vs den rahatsız olanlar için netflix bir uyarı mekanizması getirebilir, bunun için öneride bulunabilirsiniz maille

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim dizilerde bunu yapıyorlar deli oluyorum bana da gına geldi, ne izlesek aynı halt
  • Konuyu açan arkadaş hâşâ sen ne diyorsun ya ne demek eşcinsellik Netflixte göze batıyor bak sana bir dost tavsiyesi bunlar senin forumun ortasında yakarlar ha haberin olsun, Netflix bütün grupların hakkını savunan bir yapım bundan dolayı bütün dizilerde eşcinsellikten başka bir b.k yok. Dünyadaki açlık, hayvan hakları, kadın hakları , çocuk hakları yani bu konular önemli mi ki eşcinsellikten fazla göze getirilsin tabiki hayır! Şu dünyada en önemli şey eşcinsellik bir daha sakın ola dil uzatma çünkü bu bizim haddimiz değil faşist oluruz o zaman

• armutyus A kullanıcısına yanıt
    Güzelim dizinin konusunu cinsel devrim yaptılar banka soygunundan alıp, Berlin gibi karakteri alıp palermo gibi bir tipe yamamaya başladılar, Tokyo kızgınlığa giren Mart kedisinden beter oldu soygun soyun olmaya başladı ve son sezonu beklentinin dibindeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawbreaker

Yanlış anlaşılma olmasın seni suçlamak için tanımam gerekli, ben neden ona tepki vermedin demedim zaten. Toplumsal dizayn açısından bunlar daha önemli şeyler dedim. Şahsi olarak hoşlanmıyorum hatta yabancı dizilerde çok fazla gözümüze sokulmasından da hoşnut değilim ama anahtar kelime ''şahsi olarak''
    Ben bu tip kavramların çocukları etkileyip taklitçiliğe yol açacağını düşünmüyorum, yani 2 erkeğin 2 kadının ilişkisini gören çocuk ben de bunu denesem demez büyük ihtimalle yönelim meselesi zira, ama senin de bahsettiğin diziler çok fazla etkileyebilir. Yaşım 49, çocukken van damme filmine gider mahallede birbirimize karate yapardık o hesap yani ama milyon euro da verseler kendi cinsime asla yaklaşmam sebebi toplumsal baskı falan değil öyle bir yönelimim olmamasından dolayı

Polat alemdar örneğini verme sebebim de diğer o tip dizilerin kahramanlarını ismen bile olsa tanımamaktan kaynaklı. Kurtlar vadisi de izlemedim sonraki senin dediğin çakmalarını da ve evet asmalı konaktan itibaren belli dönemlerde belli konular gündeme getirilip halkın önüne sürülüyor.
    Bana kalsa zorunlu olarak kanallarda belgeselden klasik müziğe sanatın her alanına daha fazla zaman ayrılmasını spor denince sadece futbol (son dönemlerde birazda basketbol) akla gelmemesini sağlayacak prg.lar yayınlanmasını sağlayacak adımlar atardım
    Düşüncelerimizin pek aynı olduğu söylenemez, muhtemelen bu konu pek bir yere de baglanmayacak ama en azından şu forumda yıllar sonra "hakaret, iğneleme, hedef gösterme" temalı olmayan, nispeten entelektüel bir tartışma yapabildiğim için tesekkur ediyorum. Düşünceler önemli değil ama düşünceni yukaridakiler gibi "pis homofobikler siz gidin diriliş izleyin!!11" şeklinde dile getirmedigin için memnun oldum, sağlıcakla kal hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de o yüzden bıraktım netflix 4K üyeliği. Baydı yani o sahnelerden, oyunculardan...
  • Tdk yakında yeni kelimeler üretir, bilim hipneleri, lez bilimci vs gibi

• O zaman para verip izleme sen git ensest aşkı memnu izle bedava hem

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.