Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En beterleri zaten onlar
  • Netflix, para ile üye olunan özel bir kurumdur , hatta adult koruması bile mevcuttur.+18 içerik istemiyorsanız en başta seçebiliyorsunuz bunu. Hiç bir şekilde dizileri filmleri böyle şöyle diye şikayet edemezsiniz, söylenemezsiniz. İstemeyen izlemesin bu kadar basittir.
  • Eşcinsellerin yancı olması bir tek bana mı değişik geliyor bir de eşcinsel karakterler yancı olmak ve seks yapmak dışında bir şey yapmıyor.

Lgbtnin olmaması kadar çoğunluğun lgbt olması da o kadar saçma

Son olarak da çocuğum olsa netflix izletmezdim bu platformlar yüzünden paso spinn of izleyeceğiz film dediğinin en az 70 milyon bütçesi olmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lacasa de papel son sezonda artık direk b.kunu çıkarttılar mesela

stranger things yeni bitirdim, 2.ve 3. sezonda sübliminal şekilde tişörtlerde, bazı objelerde vs. lgbt mesajları veriliyor renklerle.
    son sezondaki robin zaten direk lezbiyen

30 yaşında evli barklı biri olarak herhangi bir şekilde zaten beni etkileyemez böyle şeyler ancak hala ergen olanlar için bu tip şeylerin "gül geç" ya da "artık normal" olarak lanse edilmeye çalışılması cidden bir problem.
  • Aynen castelvanie animesine bile yapmışlar star trek discoverydede var her film ve dizisinde var herhalde yönetimde baya bir topoş vAr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım asil boş adam sensin, nu benim yorumum , kim oldugumu bilmeden seviyem hakkinda yargı yapma , istisnalar kaideyi bozmaz

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Seni bu dünyaya kim getirdi kardesim , ne bilimsel aciklamasindan bahsediyorsun, sperm ve yumurtanin birlesiminden varoldun, ilkokulda ogretiyorla bunu her insana al sana bilimsel kanit , sen bir erkek ve bir dişi sayesinde burada bana cevap verebiliyorsun , cünkı varoluş sebebin bu

• quote:

Orijinalden alıntı: pamukovali

Arkadaşım asil boş adam sensin, nu benim yorumum , kim oldugumu bilmeden seviyem hakkinda yargı yapma , istisnalar kaideyi bozmaz
    kim olduğunu bilmeme gerek yok, eşcinselliğe bir hastalık veya seçim diyorsan, hatta doğada eşcinsellik yok doğaya aykırı gibi saçma sapan hiçbir araştırma yapmadan konuşuyorsan boş adamsındır kusura bakma.
  • Senin için yerli platformlar var hem daha pahalı hem sansürlü önerim onları takip et.
    Sen once bu forumda bana cevap verebilme , dunyaya gelebilme , yani varoluş sebebini acikla ondan sonra benle kafa tut, su andan itibaren dunyadaki tum canlilar escinseliz dese , belirli bir sure sonra dunyada canli kalmaz , sen ne dersen de ben kendimce hakliyim o yuzden fikrime saygi duymak zorundasin , kimseyi bilgisiz sifatiyla yargilayamazsin, istisnalari onume koyup duruyorsunuz şaka gibisiniz ya

• quote:

Sen once bu forumda bana cevap verebilme , dunyaya gelebilme , yani varoluş sebebini acikla ondan sonra benle kafa tut, su andan itibaren dunyadaki tum canlilar escinseliz dese , belirli bir sure sonra dunyada canli kalmaz , sen ne dersen de ben kendimce hakliyim o yuzden fikrime saygi duymak zorundasin , kimseyi bilgisiz sifatiyla yargilayamazsin, istisnalari onume koyup duruyorsunuz şaka gibisiniz ya
    Ben sana hiçbir şey açıklama zorunluluğunda değilim. Açıklasam da anlayamazsın zaten. O kapasiteyi sende göremiyorum. Ayrıca konu netflix de eşcinsellik, beğenmiyorsanız izlemeyin, anladığım kadarı ile zaten netflix sana göre değil, sen trt, show tv falan izle.
  • Ben de eşcinsellere karşı değildim bir antipatimde yoktu bi ara eşcinsellerden taciz içeren mesaj alınca ben de soğudum ben heteroyum diyorsun ısrar ediyorlar gel de tiksinme.Ondan sonra biz odun,cahil oluyoruz.
    Senin seviyene inemeyeceğim , cunki bilgili oldugunu dusunuyorsun ama bence degilsin , bak isine kardesim , kimle takilirsaniz takilin , ben 2 yildir netflix uyesiyim , tanimadigin insanlar hakkinda yorum yapma , emin ol netfilixte senden daha cok icerik izlemisimdir, bahsettigin diger tv kanallarini ben izlemiyorum , bilip bilmeden cahilmisim gibi yaftalama , seninle klavye basinda degil yuzyuze tartismak isterdim o zaman anlardin anyayi , konyayi , simdi bak isine , hangi cinsle takilirsan takil

• bilinmeyenses kullanıcısına yanıt
    Haklisin kardes, escinselligin birsuru psikolojik sebebi var , millet bi halt bilmeden psikoloji bile bilmeden burda atip tutuyor

• Hacı bir de profil fotoğrafındaki sen değilsen kim o erkek model mi :D

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi.

SS alalım da ne olur ne olmaz :D
  • Konuyu açan arkadaşla aynı fikirdeyim. Eşcinsellikle bir sorunum yok, fakat habire her diziye koymanın anlamı ne? Bir karakteri bir diziye bir hikaye anlatmak için koyarsın. Netflix her hikayeyi eşcinsel bir yardımcı karakterle anlatıyor, bence de saçma.

Fakat bunu başka bir tarafıyla anlayıp propaganda yapıyorlar, sizi eşcinsel yapacaklar diyenlere de akıl diyorum. Bir şey izleyerek eşcinsel olamazsınız, siz önce ensest ilişkilerle dolu ATV dizilerine bakın. neden bu kadar korktunuz acaba bu sahnelerden? Durduk yere bir sahne kimseyi eşcinsel yapmaz çünkü.
  • quote:

Seni bu dünyaya kim getirdi kardesim , ne bilimsel aciklamasindan bahsediyorsun, sperm ve yumurtanin birlesiminden varoldun, ilkokulda ogretiyorla bunu her insana al sana bilimsel kanit , sen bir erkek ve bir dişi sayesinde burada bana cevap verebiliyorsun , cünkı varoluş sebebin bu
    Bu eşcinselliğin bir hastalık olduğunu göstermez. Laf geveliyorsun anca.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.