Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya siz sıkıntılı mısınız? Kafanıza silah dayayıp mı izletiyorlar hoşuna gitmiyorsa izlemeyeceksin bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efekcr kullanıcısına yanıt
    Kin ve nefret dolu derken?

Neden soyledigime alindin ki? Escinsellikte problem yoksa oglunun baska bir erkegin altinda veya ustunde olmasi neden bir hakaret oluyor?

Simdi sen homofobik olmadin mi ?

Argo soz kismi nerede anlayamadim?

Bana soylesen ben bu durumdan hosnut olmadigim icin ben hakaret olarak algilayabilirdim fakat senin icin bir problem yok, neden hakaret olarak algiliyorsun?

Konuyu baska yere cekmeye calismayin lutfen... resmen icinizden oglunuzun gey olmasindan korkuyorsunuz anladigim kadariyla
  • 0rka kullanıcısına yanıt
    Neftlix pisligini sona saklıyor

• Homofobik değilim, insanları cinsel yönelimlerine göre sınıflandırmam, beni de ilgilendirmez ve merak etmem. Ancak Netflixte dikkat çekici bir şekilde eşcinselliğe güzelleme olduğunu ben de gözlemliyorum, rahatsız ediyor mu derseniz çoğu zaman hayır ama bazen gerçekten suyu çıkıyor, kadın-erkek birlikteliği çok mu tuhaf dedirtiyor.
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    Haha :D dostum o profil fotoğrafı 2 3 yıldır duruyor. Kendisi Gökhan Türkmen, çok sevdiğim bir şarkıcıdır git araştır. 2 yıl önce kendisinin hayranı olduğum için profil fotoğrafım yapmıştım. Öyle de durur yıllardır değiştirme gereği duymam. Profil fotografimda hayran olduğum adam var diye gay damgası yiyeceğimi hiç düşünmezdim
    Böyle basit şeylerle insanları yargılamasanız keşke. Gay olsam bunu zaten söylerim çekinmem. Dediğim gibi escinsellere saygı duyuyorum. Varlıkları beni rahatsız etmiyor lakin sürekli gözüme sokulması artık canımı sıkmaya başladı. Bir heteronun iki gayin ilişkisini görünce midesi bulamıyorsa sıkıntılıdır. Ve şunu unutmayın midesi bulanmak farklı, saygı duymamak farklıdır. Bu benim içimden gelen bir his. Siz nasıl escinsellerin doğuştan geldiğini düşünüyorsanız ben de benim içimde olan bu iğrenme hissinin doğuştan geldiğine inanıyorum. Bu kadar basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yetişkin filtresi ekle profile. Çok mu zor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eşcinsellik hastalık diyorlar şu çağda internet kullanıp bunca imkana sahip olup bu kadar kafasız olabilmek büyük başarı cidden

• Arkadaşlar Netflix'de bu tür filmleri görmek istemiyorsanız, oraya koskocaman filtre özelliği getirmişler. Her şeyi düşünüyorsunuz da bunu yapmayı neden düşünemiyorsunuz?

• Elite dizisi komple tren yapıyorlar izlemeyenlere tavsiye ederim vpn yoksa

• Aynen iğrenç ve bildiğin dayatma var ne izlesem içinde kesin var.
  • Jun.Misugi kullanıcısına yanıt
    Eşcilsel içerikli dizileri ve filmleri gizle diye bir filtre varmı ? varsa nerde gerçekten bilmediğimden soruyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic

Bu mesaj silindi.
    Belki 1 yıl kadar önce Hemen hemen aynı yorumu türkçe Altyazı sitesinde içinde fazlasıyla eşçinsellik barındıran bir Netflix yapımına yazmıştım hala yorum yazmam yasak

• Netflix çok izleniyor insanlar TV den sıkıldı insanlar iyi güzelde her dizisinde bi eşcinsel karakter koyuyorlar sanki toplum un zorla gözüne sokuyorlar, alternatif olsa ben geçerim başka platforma.

• Filadam kullanıcısına yanıt
    guzel kafa. zaten ikizler klon olarak doguyor hic bi farklari yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bactry

Eşcilsel içerikli dizileri ve filmleri gizle diye bir filtre varmı ? varsa nerde gerçekten bilmediğimden soruyorum .
    Doğrudan öyle bir filtre yok ama kendin ekleyebilirsin. Yetişkinlik düzeyini 16+ yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca spesifik film ve dizi isimleri gir. Eşcinsel içeriklerin listesi muhakkak vardır.

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 18 Nisan 2020; 18:20:29 >
  • Zeki Muren, Bulent Ersoy filan bunlar dizilerde filmlerde erkeklerle opusme sahneleri belki de atesli sahneler filan olsaydi emin olun 30 yil oncesi de de olsa bugun de olsa insanlar tepki verirdi.

Turk insani, kabul etmis ama ne yapacaklarsa kameralar onunde yapmayinda ... Bu baglamda Netflix hatalidir...

Merak ettigim : Ureme dusuk olan ulkelerde ise neden cinsellik medya sinema vs destekleniyor da Turkiye gibi nufus planlamasi olmasi gereken ulkelerde acaba tersi olusumlar evliligin dagilmasi evlenmeye vesile ettirmeyecek cabalarin kontrolden cikmasi mi su aralar ? Ters mi tepiyor ... Batirdi lar mi :) ?

Ben derim ki, LGBT+ filan bunlar kendi kanallarii kursunlar dizi film yerli yabanic ceksinler ama belli sartlarda olsun... +18 +25 filan neyse makul yaslar altinda da izletilmesin ...

Spor kanalinda hayvanlar alemi belgesi filan yadirganmasi gibi ayri tutulmalilar ...

Yeter artik nedir bu heterofobiklik yuzunden cektiklerimiz :(

• Haklısınız ama sorun eşcinsel sahneleriyle ilgili değil. Özellikle Netflix yapımlarında kadın erkek ilişkisi de çok gösteriliyor. Daha çok izleyiciye mi ulaşmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama Netflix yapımılarına hiç bakmıyorum artık. Hem kötüler hem de gereksiz yere sık sık sex sahnesi çekiyorlar.
    Sexten bıktırdılar insanı bravo.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.