Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cinselliği tabu olarak gören, bağnaz bir insan değilim ama Netflix aboneliğimi iptal edeli çok oldu. İçerikler çok dandik. İçine seks koyalım, eşcinsellik koyalım her türlü izlenir kafasında adamlar. Hadi heteroseksüel ilişki neyse yıllardır süregelen bir şey. Ama şu zenci lgbt vegan feminist karakterler harbi harbi sıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf olayı işin dalgasıydı dostum :) Hiçbir şeyin savunuculuğunu yaptığım yok zira beni ilgilendirmiyor kimin ne olduğu. Nefret de kusmam insanlara.
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Sıkıntı değil o zaman herkes eğlencesine baksın

İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar her çektikleri dizinin en az bir episodesine bu sahneleri koyuyor ,gına geldi gerçekten hepsine koymuşlar ,hemen atlatıyorum zaten.
  • para verip izleme o zaman sende. çok daha iyi fikirlerin varsa kendi platfornu yap her karaktere namaz kıldırt
  • Son zamanların popüler netflix ağlama konularından biri daha. :)

Bunu düşünmesi ne kadar zor bilmiyorum ama;

Platform, içeriğine üyelikle ulaşabildiğiniz paralı bir platform.
    Size belirli ölçüde filtremele, içerik düzeyi belirleme vb. seçenekler sunulmuş.
    Platformun orijinal içerikleri, bakış açısı, yapımları yani oluşturmak istediği izleyici kitlesi belli.
    Sizi zorla üye yapmıyor, gönüllü üye olmanız durumunda da benim şu, bu içeriğimi zorla izleyeceksin diye bir dayatması da yok.
    Seyredeceğiniz içeriği siz seçiyorsunuz.
    Yani siz, ücreti karşılığında bizzat kendi iradeniz ve kendi isteğinizle bu platformdasınız.

Karşılığında;

Ben şunu görmek istemiyorum, bunu duymak istemiyorum diyorsanız, platformun size uymasını beklemek yerine, kendiniz uygun platformu bulmak da sizin göreviniz.
    Ağlamayı bırakıp, özgür iradenizi, aklınızı kullanın, ya içeriği tüketmeyin ya da platformu kullanmayın.
    Hem ben burada olayım hem de sevmediklerim burada olmasın... Öyle bir dünya yok ne yazık ki, var diye yetiştirildiyseniz, size yalan söylenmiş.

• istisnasız her dizide yerli yersiz gerekli gereksiz her zaman. Berlini gay yapmak nedir arkadaş :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

Değiştirebiliyorsan değiştir ama netflix 80k nufuslu en pahalı paketi 6 dolar olan ülkeyi sallayacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. O senin istediğin özeliği yapsak bile film o kadar kötü hale gelir ki aboneliği kapatırsın. Tv zaten bunu yapıyor. Filmi kese kese kus gibi bırakıyor. izlerken kopukluklar oluyor.

Ülkeden memnun değilsen de aynı şey geçerli. Ya sev Ya ülkeyi değiştir ya ülkeni değiştir. Formda bos yapmakla sosyal medyada tepki çekmekle netflix bile değişmez. Ülkece toplanıp Xhamster eleştirsek xhasmter ramazan programı yapmayacak. Her pazar yerinin bir karakteristiği var. Netflix'in de öyle.

Alıntıları Göster
    Sabit kafaya sahip insana hiçbir şey anlatamam ben kusura bakma.

• Filmlerde tüm sevişme sahnelerine karşıyım . Homo sevişme ya da hetero sevişme olması önemli değil . Gerçekten sevişme sahnesi izlemek istesem zaten dizi izlemem ya da o türde dizi izlemem başka şeyler izlerim . Diziyi açıyoruz aksiyon ama sevişme dolu saçmalık biraz .
    Ayrıca şunuda belirtiyim homofobikliğin nedenini önceden yapılmış hatalar olarak değerlendirenler var ( alkollüyken , gençken , çocukken , yokluktan vs :):) o yüzden homofobiksenizde belli etmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 18 Nisan 2020; 19:9:30 >
  • İzleme

• Uyanın, covid-19 gibi o dediğiniz ahlaksızliklarda bir alıştıma durumudur.
    Dikkat etmezseniz çocuğunuz olmazsa arkadaşı, torununuz olmazsa yine arkadaşı yani yakınınızda sıkça göreceğiniz durumlar olacak mâlesef. Amaçlarıda bu doğrultuda. Dil'imize , kıyafetlerimize, ahlakımıza , hitaplarımıza, kopmuşluklarımıza bakın ne hale geliyoruz.
    Dikkat edelim.
    Sgratejist Abdullah Çiftçi hoca'nın bu konulardaki programlarını izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Anahtar kelimeler: yapay zeka, dijital dünya, eşcinsellerle, robotlarla evlilik, robot genelevleri, blockchain, bitcoin vs.......

• adamların kurulus misyonu gayligi yaymak. bilmiyormus gibi niye tepki gosteriyorsunuz. adamin anlayisi bu. internette olan her seyi parali izlemek icin adamlara para veriyorsunuz ona uzulmuyorsunuz da buna mi uzuluyorsunuz

• O değil de, eşcinsellik Kur'an-i Kerim'de KESİN olarak haram kılınmış bir şey. Bunu da unutmayın.
  • la casa de papel gibi bir dizide bile eşcinsel sapkınlıkları görmek zorunda değiliz. Ben iki tane ****nin birbirine yavşadığı filmleri,dizileri izlemek için para vermiyorum. Bokunu çıkartmayın...
  • National geographic de tutturmuş bi kaplumbağlar gidiyor

Sansür yok Hiç birşey yok. Sanki maç anlatır gibi yorumda yapıyor programcılar
  • Hikayenin gidişatına yön verecekse tamam da sama sapan alakasız bi sahnede göstermesi beni de bıktırdı artık.

Valhalla Murders diye dizi var izleyen varsa ne demek istediğimi anlar. Öyle alakasız saçma bir sahnenin ne dizinin varlığına ne de hikayenin bütünlüğüyle ilgisi vardı..
  • O izlediğiniz polisiye dizide bir erkekle kadın çift görseniz ben polisiye dizi izliyorum, giderim aşk dizisi izliyorum demezdiniz, bunun farkı ne? Çevrenizde o kadar fazla eşcinsel var ki, çoğundan ya haberiniz yok ya da kendilerini kandırıyorlar. 8 senelik arkadaşlarıma bu sene açıldım, hepsinin dediği şey "hiç aklıma gelmezdi". Yurtdışında ise insanlar buraya göre daha rahat açılıyor ve oran çok yüksek, o yüzden yapmacık işleme yapmadıkları sürece bir şey diyorsanız homofobik düşüncelerinizi destekleyen yönetmenlerin yapımlarını izleyebilirsiniz.
  • yanlis konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCo67 -- 18 Nisan 2020; 18:47:46 >
  • Ded- D kullanıcısına yanıt
    Hahah güzel kafaymış
    Biyolojiden anlarmısın bilmem ama tek yumurta ikizlerinin dnaları aynıdır.
    Dna ne biliyosun dimi inşallah boşuna uğraşmıyorumdur.

• ben şikayetci degilim. rtuk zaten herseyi sansurlemek icin bekliyor. Parali digital ozel bir yayin sonucda. Eger bir kere sansur baslarsa ne kufur ne kan, nede opusme sahnesi kalir. Ne guzel sinemadaki gibi izliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.