Şimdi Ara

NETLERİM VE SON KEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalan, netler ile moral bozmaya çalışan, kaypaklara selam olsun. Alın size forumda düşük net yapan birisi.

Bundan sonra, şu günlük 10 saat işini, sabitliycem ve günlük deneme çözücem inşallah. Belli bir plan program oluşturdum bakalım. Hayırlısıyla, durum ne olur, birkaç ay sonra görücez, şu zamana kadar ki ilk plan, programım.

Bu netleri yapan birinden anlarsınız ki zaten, hiç çalışmıyordur. Geçen sene 230k mf4 ten mezuna kaldım. Memlekette, kütüphaneye giderken oluyordu, ders çalışıyordum ister istemez ama, aldılar eve getirdiler. Burdada evin içinde 8 ay bi yere çıkmadan yapamadım malesef, eğer kütüphaneye gitme fırsatınız varsa, şiddetle öneririm!! Sizin düşünceleriniz, fikirleriniz nedir hakkımda, gelin konuşalım az. Şu son, çaba için desteklerinizi bekliyorum.

(1 ay önce çözdüğüm denemeler)
    Karekök 5'li
    Karekök 1.Deneme
    TR 17.25
    SOS 0 (120dk sanıyordum sınavı)
    MAT 18.75
    FEN 3.75

Karekök 2.Deneme
    TR 23.5
    SOS 10.5
    MAT 15.25
    FEN 0.25

Karekök 3.Deneme
    TR 19.5
    SOS 5.75
    MAT 15
    FEN 2.75

Binot YGS Mat 1. Mat: 15.5
    Binot YGS Mat 2. Mat: 16
    Binot YGS Mat 3. Mat: 20.5 (yeni)
    Çap YGS Mat 5. Deneme: 15.75 (yeni)
    Karekök 17.TYT Fizik: 4.5 (yeni)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genius. -- 7 Mayıs 2018; 0:26:24 >

• netler farklı olsa da durum ve düşünceler aynı hocam. Ben de günde 11 saate sabitleyerek 1 haziranda konuları bitireceğim ve denemelere geçeceğim umarım. kolay gelsin sakın bırakmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay gelsin hocam yanlış anlamazsan bir şey söyleyeyim çok gereksiz virgül kullanıyorsun konularını o duraklamalarla okuyorum kafam allak bullak oluyor
  • Hedef ne hocam?
  • Hocam hedef neydi ona göre değerlendirme yapalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yapacağınız şey türkçe çalışmak ne yapın ne edin o türkçeyi düzeltin
  • @cagkan1905 İnşallah, gönlünden geçenin güzeli olur kardeşim.

@elione Türkçe netlerime baksana , senin için ilk virgül kullanımını öğrenicem. Bu arada o profildeki, Hannah Baker'mı ? :D

@Jesse--Pinkman @cruziana Hedef, sene başında 20k idi ama, şimdi 70k minimum, en kötü sakarya üniversite bilgisayar mühendisliği yani.

@yoqartık İnşallah hocam, geçen forumda birisi İsem Yayıncılık diye bir youtube kanalı önermişti. Elimdede 300 soruda türkçe var, ordan izleyip, kitaptan çözücem, bir de zaten her gün deneme çözücem, artar sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genius. -- 7 Mayıs 2018; 10:29:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genius. kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekçi olursak 20k bi hayli zor görünüyor. Türkçe ve fen netlerini matematiğe göre daha rahat yükseltebilirsin onlara biraz ağırlık ver tabii matematiği aksatmadan. Bana sorarsan bu kalan 50 günde tyt adına çok şey katabilirsin kendine,ayt de ne durumdasın?

• cruziana kullanıcısına yanıt
    ayt hiç çalışmadım malesef, max 10 yaparım tahminen.
  • Netlerimiz neredeyse hemen hemen aynı, ben de mezunum. Son 1 ay içindeki ortalama TYT netlerim :

Türkçe 30-32
    Sosyal 10-14
    Mat. 15-20
    Fen 6-10

Ayt netim toplamda 10-15 i geçmiyor ve geometri hiç çalışmadım.

Hedefim sayısal 50k içinde kalmak. 55k bile olursam sıkıntı olur.

Ben bir not defterine her dersten tüm konuları yazdım, kalan 50 günün 40 gününde günde en az 10 saat çalışarak bu konuları bitireceğim. En baştan tüm konuları hemde.

Trigonometri, LTİ, Sistemler ve Organik için fasikül bitireceğim. Diğer konularda sadece soru bankalarından gideceğim.

Konu kısmını youtube dan halledeceğim, behzata asla bulaşmam ve bu hataya tekrar düşmem.

Razamanla birlikte oruç kampına gireceğim sana da tavsiye ederim şu şekilde düşünüyorum. Sahura kadar ders sahurdan sonra öğlene kadar yatacağım sonra molalarla iftara kadar ders ve biraz dinlenmeden sonra sahura kadar tekrar ders.

Bu şekilde yaparsam hala 30-50k için bir şansım var belki ama içimde çok kötü bir korku var, 3. seneye kalma şansım yok, düşük puanlı yerlere yerleşemem ve bunu aileme açıklayamam.

Yapma etme hocam ayt hiç çalışmadım ne demek üzgünüm ama sen ölmüşsün ağlayanın yok. Çoğunlukla tyt türkçe+mat ayt mat kas, sıralamanı en çok bunlar etkiler

• Allah yardımcımız olsun, planlar birebir aynı bu arada. Bırakmassak olur Allahın izniyle.
  • cruziana kullanıcısına yanıt
    Hepsine çalışcam mecbur, sadece o masadan 10 saat kalkmAmam lazım.
    Umarım başarırsın hocam elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış

teşekkürler, evet o
  • elione kullanıcısına yanıt
    18 mayısta görüşürsünüz, o zaman tekrardan
  • Hocam 55 gün kala insanlıktan çık, köpeklemeye başla. Netlerin az olduğu için yükseltmekte zorluk yaşamazsın. Türkçeye ağırlık ver. Köpeklersen kalan zamanda 20 net bile arttirirsin.
    Edit: 20 az demişim 30 bile olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyturtle -- 7 Mayıs 2018; 13:20:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.