< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Kasım 2020; 14:11:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netlike Sınırsız İnternet 39,90 TL
-
-
Önce adam gibi internet sitesi yapsınlar sonra internet hizmeti verirler.
Kolay gelsin.
-
Nerde hangi tarife 39 tl
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
çöp
-
internet siten hayirli olsun bilader
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle bir tarife gözükmüyor, başvur sayfası da çalışmıyor. bunlara güvenip internet mi bağlatılır
-
yetkilendirme.btk.gov.trİşletmecilerhttps://yetkilendirme.btk.gov.tr/Yetkilendirme/isletmeci-arama.xhtml
Burada ismi var firmanın
https://toptan.turktelekom.com.tr/media/1364/rafmet.pdf
Internet bağlantı süresi 9 iş günüymüş ama en uzun süren firma gibi gözüküyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
netlike but not exactly
-
böyle amatörlere internet bağlattırında biraz konusunu görelim forumda.. 1 ayda iptal edilmeyen abonelik, bağlatılamayan internet, 1 mbit internet hızı vs.. severiz atraksiyon
-
Paketler piyasaya göre pahalı (fiber)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adil Kullanım Kotası koyarak suç işliyorlar, birisi şikayet etse bir yığın ceza yerler.
-
netflixte sınırsız sandım. iyiymiş diye geldim:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ConcordatoAdil Kullanım Kotası koyarak suç işliyorlar, birisi şikayet etse bir yığın ceza yerler.
Bende fark ettim acaba tarifeye geçip sonra şikayet etsek sınırsıza çevirmezler mi
Eski akkli olanları sınırsız yapmışlardı mecbur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 7 Kasım 2020; 18:10:35 > -
Amatör oğlu amatör..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adil Kullanım Kotası koyarak suç işliyorlar, birisi şikayet etse bir yığın ceza yerler. |
internet siten hayirli olsun bilader
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X