Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 kablosuz hız sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
7
Favori
51.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Modelleriniz sorunlu bunu anlayın ve kabul edin artık her ay bir kaç kez uyduneti aramaktan ben şahsen bıktım usandım ama siz bu durumu hala inkar ediyorsunuz aynı sorunlarla bugün yine 126aradım gelen eleman hayretler içerisinde kaldı ve çözüm bulamasan bırakıp gitti. Son çare tüketici mahkemesi kaldı yakın zamanda ya başka marka ve kaliteli bir modem bağlarlar yada ben tüketi mahkemesinde hem Türksat hemden netmaster hakkında dava açacağım

Arkadaşlar,

Siz bu hızları nasıl alıyorsunuz anlamıyorum.

Bu modemi ben Şubat/2013'ten beri kullanıyorum. Modem arayüzünde hiç bir değişiklik yapmadım, hiç bir yerini kurcalamadım. İlk kurulum esnasında nasıl kurulduysa öyle gidiyorum.

Notebook bilgisayarımla bağlandığımda aldığım ortalama hız 70 mbps civarında, minimun 50 mpbs gördüm.

Abone olduğum paket 20 mbps DL, 2 mbps UL, 50 GB kotalı-AKN tarifesi. İlk kurulum esnasında 20 mbps hız ile kurdurdum. Sonrasında 10 mbps'ye indirdim. Şimdi tekrar 20 mbps kullanıyorum.

3-5 mbps hızından 10 mbps ve üzeri hızlara çıktığınızda modemden dolayı sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Uydu Net'e ilk abone olduğumda amacım sizin gibi tekrar uğraşmak istemediğimden en başından DOCSiS 3.0 özellikli modem getirmelerini sağlamaktı.

• arkadaşlar bu modemi kullananlara söylüyorum kablosuz ayarlarda düzenleyici modu diye bir ayar var o nedir acaba araştırdım bulamadım ben açıklayabilen birisi var mı? 802.11d ve 802.11h bu ikisinin farkı nedir?
  • Merhaba arkadaşlar,

Daha önceki mesajlarımdan da göreceğiniz gibi, telefon aracılığı ile Docsis 3.0 modemin kontrol kanalında değişiklik yapılarak sorun o an için çözülmüş idi. Fakat daha sonra ilerleyen günlerde salondaki wireless cihazlar odadaki modemi yine görmemeye ve bağlantı kuramamaya başladı. En son çözüm olarak Netmaster'ın WDS 300 Access Point ürününü alarak çözüm bulayım dedim. 76 - TL'yi gözden çıkardım ve aldım. Üzerinde de koca koca antenler var, dedim bu sefer olacak gibi. Fakat gelin görün ki 4,5 metre uzaktaki salonda aldığım en yüksek hız wireless olarak 9 - 12 mbps arasında değişiyor. Paketimin 50 mbps olduğunu eklemek isterim.

Dedim ya yine mi çekmiyor acaba, bir de gidip access point'in dibinde ölçeyim istedim. Test 11 mbps ile başladı maksimum 15 mbps'ye çıkabildi. Bu arada access point'i nasıl kurduğumu da anlatayım. Şimdi sanmayın ki Ana modemin kablosuzunu açıp Access point ile kablosuz universal bağlantı kurdum. Ben doğrudan Modemin Lan üzerinden ethernet kablosu ile Access point'in WAN girişine bağladım. Evde tek wireless sinyal olsun o da Access point'in sinyali olsun dedim ve Access Point'i doğrudan modemin yanına koyarak kablosuz çıkışı oradan yapayım dedim. Böyle yaptığım halde 50 mbit paket kullanmama karşın aldığım wireless hız oranı modemin yanına koyduğum telefonda 15 mbps maks.

Niye universal kurmadığımı da belirteyim. Şimdi ACCESS Point'i öyle bir yere koyacaksınız ki modemden gelen sinyali güçlendirerek verecek vs vs vs. Yahu modemden gelen wireless sinyali dibine girdiğinizde bile 10-15 mbps hızı geçmezken "AP" nasıl arttıracak ?

Bir de farkettiğim bir hususu paylaşayım. Access point ile Universal bağlantı kurar iken yani modeminizi Access Point'e tanıtırken Access point'in arayüzünden kablosuz bağlantıları ara diye bir seçenek var, onu seçiyorsunuz ve kendi modeminizi bulup şifresini girerek modeminizi Access Point'e tanıtıyorsunuz. İşte tam da bu noktada farkettiğim şey bu zamana kadar var olan sorunların kaynağını tümüyle gözler önüne serdi. Çevremdeki kablosuz ağlar (yaklaşık 10-11 tane falan) liste halinde önüme geldiğinde sinyal değerlerini de görebildim en sağ sütunda. Benim dibimdeki modemimin sinyal şiddeti 23 - 25 birim iken, 2 kat aşağıda yer alan kasabın wireless sinyali 78 - 80 civarıydı. Kasabı geçtim listede geriye kalan tüm wireless sinyal şiddetleri 65 ila 80 birim arasında değişiyordu.

Şimdi soruyorum bu modemde sorun olmama ihtimali yok mudur ?

Üzüldüğüm konu 76 - TL daha para verip ACCESS Point aldığım halde olması gereken performansın 5'te birini almam.

Rica ediyorum bir çözüm bulalım bu soruna. Ayar yapmakla çözülmüyor ne yazıkki !!

• ya modemler sorunlu yada elemanlar sorunlu
    kablonet elemanları bir şey bilmiyorlar tam eğitimli değiller, netmaster elemanları ise uzaktan modeme girip restliyorlar sorun varsa sadece kablosuz kanalını değiştiriyorlar başka bir şey yaptıkları yok modemlerin kablosuz gücü oldukça düşük kalıyor
    örneğin benim hızım 20mbps ama nerede o hızı alıyorum modemin bir kaç metre ötesinde araya bir duvar girsin yarı yarıya düşüyor hız. neymiş avrupa normlarına göre sinyal seviyesi düşük tutuluyormuş madem öyle diyorsunuzda neden güçlendirmesi için ikinci bir cihaz satmaya çalışıyorsunuz modemin çıkış gücünü yüksek tutun olsun bitsin yada deyin ki bu modemle bu kadar olur en iyisi kablo ile takılın diye söyleyin.
    yurt dışında bir ay kaldım oğlumun evinde 50 mbps internet var upload hızı 5 mbps. ve 3 antenli tp link modemi var adamlar kalite bir modem vermişler usb den yazıcı hdd bile paylaşma imkanı sunan bir modem ve evin içinde nereye gidersek gidelim hızımız 40 mbps den aşağı düşmedi hatta bahçede bile laptop ve telefon ile ölçüm yaptık hızda fazla bir düşüş olmadı. avrupa avrupa diyorlar ama avrupa kendine avrupa bize değil arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yankiokdemir

Merhaba arkadaşlar,

Daha önceki mesajlarımdan da göreceğiniz gibi, telefon aracılığı ile Docsis 3.0 modemin kontrol kanalında değişiklik yapılarak sorun o an için çözülmüş idi. Fakat daha sonra ilerleyen günlerde salondaki wireless cihazlar odadaki modemi yine görmemeye ve bağlantı kuramamaya başladı. En son çözüm olarak Netmaster'ın WDS 300 Access Point ürününü alarak çözüm bulayım dedim. 76 - TL'yi gözden çıkardım ve aldım. Üzerinde de koca koca antenler var, dedim bu sefer olacak gibi. Fakat gelin görün ki 4,5 metre uzaktaki salonda aldığım en yüksek hız wireless olarak 9 - 12 mbps arasında değişiyor. Paketimin 50 mbps olduğunu eklemek isterim.

Dedim ya yine mi çekmiyor acaba, bir de gidip access point'in dibinde ölçeyim istedim. Test 11 mbps ile başladı maksimum 15 mbps'ye çıkabildi. Bu arada access point'i nasıl kurduğumu da anlatayım. Şimdi sanmayın ki Ana modemin kablosuzunu açıp Access point ile kablosuz universal bağlantı kurdum. Ben doğrudan Modemin Lan üzerinden ethernet kablosu ile Access point'in WAN girişine bağladım. Evde tek wireless sinyal olsun o da Access point'in sinyali olsun dedim ve Access Point'i doğrudan modemin yanına koyarak kablosuz çıkışı oradan yapayım dedim. Böyle yaptığım halde 50 mbit paket kullanmama karşın aldığım wireless hız oranı modemin yanına koyduğum telefonda 15 mbps maks.

Niye universal kurmadığımı da belirteyim. Şimdi ACCESS Point'i öyle bir yere koyacaksınız ki modemden gelen sinyali güçlendirerek verecek vs vs vs. Yahu modemden gelen wireless sinyali dibine girdiğinizde bile 10-15 mbps hızı geçmezken "AP" nasıl arttıracak ?

Bir de farkettiğim bir hususu paylaşayım. Access point ile Universal bağlantı kurar iken yani modeminizi Access Point'e tanıtırken Access point'in arayüzünden kablosuz bağlantıları ara diye bir seçenek var, onu seçiyorsunuz ve kendi modeminizi bulup şifresini girerek modeminizi Access Point'e tanıtıyorsunuz. İşte tam da bu noktada farkettiğim şey bu zamana kadar var olan sorunların kaynağını tümüyle gözler önüne serdi. Çevremdeki kablosuz ağlar (yaklaşık 10-11 tane falan) liste halinde önüme geldiğinde sinyal değerlerini de görebildim en sağ sütunda. Benim dibimdeki modemimin sinyal şiddeti 23 - 25 birim iken, 2 kat aşağıda yer alan kasabın wireless sinyali 78 - 80 civarıydı. Kasabı geçtim listede geriye kalan tüm wireless sinyal şiddetleri 65 ila 80 birim arasında değişiyordu.

Şimdi soruyorum bu modemde sorun olmama ihtimali yok mudur ?

Üzüldüğüm konu 76 - TL daha para verip ACCESS Point aldığım halde olması gereken performansın 5'te birini almam.

Rica ediyorum bir çözüm bulalım bu soruna. Ayar yapmakla çözülmüyor ne yazıkki !!

Sayın Kullanıcımız,

Öncelikle bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isteriz. WDS-300 AP-Router cihazında sinyal şiddeti "- " birim olarak görülmektedir. Diğer bir deyişle, sıfıra en yakın birim size en iyi sinyali sağlayan cihazı gösterir. Bu yüzden yakındaki ürünün sinyali 0'a en yakın olarak görülmektedir.

Konuyla ilgili birtakım sorularımız olacaktır. Önde kullanılan modemde ethernet bağlantısı ile alınan hız stabil bir değerde midir?
    Ayrıca belirttiğiniz 11-12 Mbps hız cihaz ile PC arasındaki işlem hızı mı, yoksa internetteki Download hızı mıdır?

Her iki üründe de sorun yaşamış olmanız, destek merkezi danışmanlarımızca kullandığınız bilgisayarın kablosuz performansıyla ilgili bir sorun olabileceği şeklinde yorumlanmıştır. Başka bir istemci ile test yapıp, destek merkezimizin uzaktan erişim sağlaması için bizi aramanızı öneririz. Destek merkezimizi ararsanız garanti prosedürümüz çerçevesinde cihazların kontrolünü, gerekli durumlarda tamir/değişimini sağlayabiliriz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Orijinalden alıntı: xradiancex

Arkadaşlar 2 gün önce 50 mbps lik bağlantım yeni yapılmıştı. Forumdan konuyu düzenli takip ettiğim için başıma geleceklere hazırlıklıydım Kabloyla 50 mbiti stabil alıyordum fakat kablosuzda forumda söylenenleri de yapsam 22 mbiti geçmiyordu hız. Uydunet teknik servisi geldi beraber uğraştık olmadı, Netmaster ile iletişime geçtik, modeme uzaktan bağlantı yapılıp ayarları yapıldı ve artık kablosuz olarak da 50 mbiti stabil olarak tüm cihazlarımdan alabiliyorum.

Modemin çekim gücünde ise hala bir değişme yok, berbat. 7 dbi lik indoor bir anten alıp takmak şu an için en ucuz ve pratik çözüm.

Sayın Kullanıcımız,

Modemin antenleri sabit olduğundan cihazı garanti dışı bırakacak bu işlemi önermeyiz. Kablosuz yayın alanınızı genişletmek için AP-Router, Wireless Repeater ya da powerLINE cihazlarını kullanabilirsiniz.

Daha ekonomik bir çözüm için kullandığınız bilgisayara WN-150U kablosuz adaptör takabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için:http://netmaster.com.tr/p/10/kablosuz-sinyal-katilleri

Saygılarımızla,

hadi diyelim laptop bilgisayara bunu taktık, peki diğer cihazlar mesela ipad mesela android telefonlar onlara ne takacağız,
    bence modemin antenini değiştirmek hem daha ucuz hem de daha pratik olacaktır. garanti dışı kalması sorun olmaz garantiye gideceği zaman çıkartır kendi antenini takarız. elektronik bilgisi olan herkes bunu yapabilir
    yeterki performans versin, siz belki olmaz diyeceksiniz ancak ben olur düşüncesindeyim çünkü 3 desibellik anten ile 5-7-8 desibellik anten kazançları farklı olacaktır.

• Arkadaşlar merhaba, Teledünya'nın CBW-383Z4 modemini kullanıyorum. Modemin ayarlarını değiştirip ( modem ismi. Şifresi ) kaydediyorum. Kapatıp açtıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönüyor. Aynı modemi Kullanan başka bir arkadaşımda böyle bir sorun yok. Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonor

Arkadaşlar merhaba, Teledünya'nın CBW-383Z4 modemini kullanıyorum. Modemin ayarlarını değiştirip ( modem ismi. Şifresi ) kaydediyorum. Kapatıp açtıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönüyor. Aynı modemi Kullanan başka bir arkadaşımda böyle bir sorun yok. Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Sayın Kullanıcımız,

Zannediyoruz ki konuyla ilgili teknik destek aldınız. Danışmanlarımızın ilettiği üzere, cihazınızda kayıt yapamama durumu söz konusudur. Modemin ethernet portlarının sağında bulunan " Reset " tuşuna, ön panelde lambalar flash yapana kadar, bir kalem yardımı ile basılı tutmanız gerekmektedir. Sonrasında elinizi çekip online olana kadar beklediğiniz de, artık yapacağınız ayarlamalar silinmeyecektir.

Sorunun çözülüp çözülmediğiyle ilgili geribildirimde bulunursanız seviniriz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• quote:

Orijinalden alıntı: brifing

arkadaşlar bu modemi kullananlara söylüyorum kablosuz ayarlarda düzenleyici modu diye bir ayar var o nedir acaba araştırdım bulamadım ben açıklayabilen birisi var mı? 802.11d ve 802.11h bu ikisinin farkı nedir?

netmaster yetkilisi yukardaki aradaşın sorusuna lütfen cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ypinar

quote:

arkadaşlar bu modemi kullananlara söylüyorum kablosuz ayarlarda düzenleyici modu diye bir ayar var o nedir acaba araştırdım bulamadım ben açıklayabilen birisi var mı? 802.11d ve 802.11h bu ikisinin farkı nedir?

hocam adamlar kendi modemlerinin ayarlarını bile doğru düzgün bilmiyorlarki napacaklarını şaşırdılar. her defasında ayarları yapılıyor sürekli kopmalar bitmiyor. 3 sene motorola kablosuz modem kullandım uydunetin verdiği adamlar o modemi kötülüyor ,toplatıldı diyor.madem toplatıldı ben 3 sene boyunca wirless şifresi dışında modemin arayüzüne girdiğimi hatırlamıyorum. maşallah bu dandik modemde her allahın günü kopma ardından kanal değiştirmek için gir çıktan bıktım yani.

• quote:

quote:

quote:

hocam adamlar kendi modemlerinin ayarlarını bile doğru düzgün bilmiyorlarki napacaklarını şaşırdılar. her defasında ayarları yapılıyor sürekli kopmalar bitmiyor. 3 sene motorola kablosuz modem kullandım uydunetin verdiği adamlar o modemi kötülüyor ,toplatıldı diyor.madem toplatıldı ben 3 sene boyunca wirless şifresi dışında modemin arayüzüne girdiğimi hatırlamıyorum. maşallah bu dandik modemde her allahın günü kopma ardından kanal değiştirmek için gir çıktan bıktım yani.

adsl ve fiber modemler kullandim.adres değişikliğim nedeniyle uydunete bulaştığm.ve uydu nete girdiğimden beri sinir sistemim altüst oldu.4440126 da modemi kapatalım şimdi açalım şimdi dns cache temizleyelim.... olmadı ekip yönlendiriyoruz.ekip gelir kabloyla bağlanır bak oldu der ,wifi bukadar olur der gider.....avrupa normları saçmalığı altında sanki diğer fiber modemlerde avrupa normları yok hepsi CE belgeli bukadar derler.bence netmaster CE sinin açılımı çin endüstürisi.çözüm yok kandırmaca var oyalama var.kendi güçlendiricilerini satarken avrupa normları nereye kayboluyor.çok doluyum çok sinirliyim.bunu okuyanlar siz siz olun uydunete bulaşmayın eğer olurda girersenizde netmasterdan kesinlikle uzak durun.çözüm yok.

• bu arada benim mode.m dışında ewimin dışındaki komşuların wifi sinyalleri ewin heryerinde full çekiyor.onlarda net master yanlız wifi programları onların çipini tplink olarak görüyor.bu arada bunları 3g bağlantımdan yazıyorum modem offfline.bakırköyün göbeğindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ypinar -- 5 Aralık 2013; 1:16:46 >
  • Sayın Kullanıcılarımız,

Kablosuz alanınızı genişletmek için Kablosuz Sinyal Katilleri yazımızda da değindiğimiz gibi modem üzerinde bir takım yapılandırmalar, modem kurulum yeri değişikliği yapılabilir. Arayüz üzerinden yapılacak ayarlamalar için, eğer bu alanda yeterli bilgiye sahip değilseniz, muhakkak destek hattımızı arayarak yardım alınız. Her ayar her ortam için uygun değildir.

Teknik özelliklerinde belirtildiği gibi modemin anten çıkışları 2 dBi'dır, bu nedenle 5 dBi antene sahip routerlar ile aynı kapsama alanına sahip olabileceğini beklememek gerekir. Evinizden kablosuz sinyalini gördüğünüzü söylediğiniz NetMASTER modemler muhtemelen 5 veya 7 dBi'lik antene sahip bir router ile birlikte kullanılıyorlar. Daha geniş kapsama alanına sahip olmak isteyen, evinde sinyal kirliliği ya da yalıtım nedeniyle kesintiler yaşayanlara router kullanımını önerebiliriz.

Ancak, her zaman modemde bir arıza olma ihtimali de vardır. Bu durumda garanti kapsamında destek merkezimiz size yardımcı olacaktır.

NetMASTER olarak düzenli olarak web alanlarını ve sosyal paylaşım sitelerini tarayarak sorun yaşayan kullanıcılarımızla iletişime geçip çözüm sağlamaya çalışmaktayız, ancak zaman zaman sorular aramalarımıza takılmayabiliyor. Bu nedenle sorun yaşadığınızda 0216 366 66 96 numaralı telefondan ya da destek@netmaster.com.tr'den bize ulaşabilir, hızla teknik destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetMASTER_ -- 5 Aralık 2013; 12:29:45 >

• Kablosuz sinyal katilleri sizin modemi kapatip açınca onra geri geliyor modemi kapatip acinca katiller yine gidiyor. Sorun yalitim değil full çekse bile modem cihaz baglantisi 5mbps lere düşüyor tek tik düşse bile hız yerlerde.bence wifi modem satmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sayın Kullanıcımız,

IEEE 802.11d
    802.11 standartları bazı ülkelerde yasal işletim haklarına sahip değildir. 802.11d’nin amacı kurallar koymak ve bu kurallar dahilinde WLAN uygulamalarını gerçekleştirmektir. Ağ cihazları üreticileri, ürünlerini bu standarda uyacak şekilde geliştirerek; ülkeden ülkeye farklılık gösteren kablosuz ağ uygulamaları için farklı özelliklerde cihaz üretmek zorunda kalmamaktadır.

IEEE 802.11h
    Bu standart ile Avrupa’da geçerli 5 GHz WLAN düzenlemelerine uygunluk sağlamak için 802.11a standardına ek olarak MAC katmanına ilaveler yapılmıştır.Avrupa telsiz düzenlemelerine göre 5 GHz frekans bandında kullanılacak WLAN ürünlerinde TPC (Transmission Power Control) ve DFS (Dynamic Frequency Selection) özelliği bulunması zorunludur. 2002’de yayınlanan 802.11h standardının gelecekte 802.11a standardının yerini alması beklenmektedir.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• quote:

Kablosuz sinyal katilleri sizin modemi kapatip açınca onra geri geliyor modemi kapatip acinca katiller yine gidiyor. Sorun yalitim değil full çekse bile modem cihaz baglantisi 5mbps lere düşüyor tek tik düşse bile hız yerlerde.bence wifi modem satmayın.

Sayın Kullanıcımız,

Kablosuz hız kaybı problemiyle ilgili olarak 216 366 66 96 numaralı destek hattımızla görüştünüz mü? Ayarlarınızın kontrol edilmesi gerekir, görüşüp destek alamadıysanız geribildiriminizi rica ederiz.

Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız danışmanlarımız size yardımcı olabilir.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • quote:

quote:

Kablosuz sinyal katilleri sizin modemi kapatip açınca onra geri geliyor modemi kapatip acinca katiller yine gidiyor. Sorun yalitim değil full çekse bile modem cihaz baglantisi 5mbps lere düşüyor tek tik düşse bile hız yerlerde.bence wifi modem satmayın.

Sayın Kullanıcımız,

Kablosuz hız kaybı problemiyle ilgili olarak 216 366 66 96 numaralı destek hattımızla görüştünüz mü? Ayarlarınızın kontrol edilmesi gerekir, görüşüp destek alamadıysanız geribildiriminizi rica ederiz.

Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız danışmanlarımız size yardımcı olabilir.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

ilgili telefon ile baglantı kurdum Deniz Bey modem ayarlarıma girerek gerekli düzenlemeleri yaptı Deniz Beyin ilgisine ve bilgisine teşekkür ederim şu dakika itibariyle bir sorunum kalmadı.

• quote:

quote:

quote:

Sayın Kullanıcımız,

Saygılarımızla,
    NetMASTER

ilgili telefon ile baglantı kurdum Deniz Bey modem ayarlarıma girerek gerekli düzenlemeleri yaptı Deniz Beyin ilgisine ve bilgisine teşekkür ederim şu dakika itibariyle bir sorunum kalmadı.

Sayın Kullanıcımız,

Sorununuzun çözülmesine çok memnun olduk. NetMASTER modemler en iyi performansı yaygın olarak fabrika ayarlarında alır, ancak kablosuz konusunda çevresel etmenler çok önemli olduğundan bir sorun yaşandığı durumda destek hattımızı arayıp ayar değişimi ile sorun genellikle çözülmektedir.

Herhangi başka bir konuda sorunuz ya da sorununuz olursa NetMASTER Destek Merkezi olarak yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• Malesef yanılmışım yine 1 duvar arkası 4 kademe bazen 1 kademe 5mbps lere düşüyor. Olmuyor.stabil değil.kimin oldugunu bilmedigim komsudaki netmaster bf87 adinda bir modemiewimin heryerinden full çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ypinar -- 11 Aralık 2013; 22:49:14 >
  • Reset yok ayarlarda degisiklik yok bu hiz. Tam karsisinda 3 metre mesafe hizi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.