Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 kablosuz hız sorunu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
7
Favori
51.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sayın NetMaster yetkilileri, büromuzda CBW-383Z4 model cihazınızı kullanıyoruz. Wi-fi olayı tam bir komedi. Ancak cihazın olduğu yere gidince çekim gücü artıyor!. Cihazdan 5 metre uzaktaki odanın içinde hiçbir şey çekmiyor tam bir komedi/dram karışımı olmuş modeminiz!. Yani niye 2 db'lik anten kullanıyorsunuz? Bu antenin yerine başka anten takamıyor musunuz maliyeti çok mu fazla? Ben de Netmaster markasını bir şey zannederdim!. 0 216 olarak verdiğiniz telefonunuzu aradım arkadaş güya bir çözüm getirdi ama hikaye yine çekmiyor yine çekmiyor. Bana önerisi router alın oldu. İyi de ben router alacaksam niye sizin dandik modeminizi aldım anlamıyorum.. Binlerce aboneye kötü modeminizi verin insanlar sorun yaşasın ama siz bu öneriyle çıkın müşterinin karşısına. Tamam bir de sizin router cihazınızı da alalım yine siz kazanın yine biz mağdur olalım!.
  • Oguzßey O kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim. nmodunu kapadim hizim 3mbit ten 25mbite cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzßey O kullanıcısına yanıt
    kardeşim teknik servisin 1 senedir çözemediği problemi çözmüşsün.Allah senden razı olsun..teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yankiokdemir

Merhaba arkadaşlar,

Netmaster ile bugün telefonda görüştüm uzaktan erişim desteği aldım. Sorunun kontrol kanalı olduğu, kullandığım kanalda birden çok wireless cihazı olduğu bu sebeple kanalın değiştirilmesi gerektiği anlaşıldı. Modem arayüzünden uzaktan erişim ile basit bir ayar yapılarak sorunum çözüldü. Şu an N modu açık iken kopma olmadan sağlıklı bir bant genişliği ile Hem Tv hem de diğer cihazlarım modemi görüyorlar. TV ile DLNA üzerinden takılma olmadan media görüntüleme mümkün oluyor. 1 ya da 2 GB'lık bir dizi veya film DLNA üzerinden rahatça izlenebiliyor.

Tekrar teşekkürler Netmaster yetkilileri. İlgi ve alakanız için.

wireless problemi yaşayanlar bununla alakalı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzßey

buldum :) aynı sıkıntı bende de vardı modemin yanına gitsem bile kabloyla 20 mbit olan hızı max 10 mbitn üstüne çıkmıyodu modem arayüzünde kablosuz bölümünde 802.11 n-modu
    802.11 N için Gerekli Destek bunların ikisinide kapatınca benim sıkıntım düzeldi inşallah sizinde düzelir.

Allah razı olsun malların bulamadığı sorunu bulmuşsun konu hort ama faydalanılsın diye alıntı yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bi çözüm bulamadım. daha doğrusu sorunu tam anlayamadım. bu sebepten bu başlık altında yardımlarınızı bekliyorum.

sorunum şu cep telefonu yada laptop tan wifi ile bağlandığımda hızım 75 - 56 - 26 mbps iken bir anda bir kaç dakika içinde 1-2 mbps ye düşüyor. bu neden olabilir. buradaki ayarları yapsam fark edermi.

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutsuzsun

arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bi çözüm bulamadım. daha doğrusu sorunu tam anlayamadım. bu sebepten bu başlık altında yardımlarınızı bekliyorum.

sorunum şu cep telefonu yada laptop tan wifi ile bağlandığımda hızım 75 - 56 - 26 mbps iken bir anda bir kaç dakika içinde 1-2 mbps ye düşüyor. bu neden olabilir. buradaki ayarları yapsam fark edermi.

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
    Aynı durumdan müzdaribim. Telefondan sorunsuz çeken internet bilgisayardan 1 mbps'yi geçmiyor. Wireless sürücüsünü kaldırıp yüklüyorum anlık düzeliyor sonra tekrar sabitleniyor. Modemde karıştırmadığım ayar kalmadı. Netmaster'a mail attım bağlanıp kontrol ettiler çözüm olmadı. Bu modemin laptop ile alıp veremediği ne olabilir? 2 ay önce vdsl kullanırken bu sorun yoktu adres değiştirince altyapı da değişti ama verim alamıyorum.

Destek olabilecek, bilgi paylaşabilecek birileri olursa sevinirim. İyi geceler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.