Fakat burada denildigi sekilde yaptigimda ise,internette herhangi bir siteye girmeye calistigimda bana kullanici adi ve parola soruyor,sadece yasakli sitelere girmek istedigimde degil.
Bu durumu kullanici adi tanimlamasi yapmadan tek basina uygulattigimda ise yukarida belirttigim gibi,hicbi sey olmuyor.Kullanici adi tanimlayarak yaptigimda ise internete girmek(herhangi bir siteye) istenildiginde soruyor.
Ben de tek kullanici adi tanimladim ve herkese default olarak ayni oturumu verdim,bu sefer de bazi bilgisayarlar internete girebiliyor,bazilari giremiyor(sag altta internet baglantisi var gorunuyo durumda,google rahat bi sekilde pinglenebildigi halde).Giremeyen bilgisayarlarda kullanici adi/parola ekrani dahi acilmiyor tarayici acildiginda,girebilenlerde ise sorunsuz bi sekilde kullanici adi/parola kismi geliyor ve internete girilebiliyor default kullanici girildiginde.
Modemde bagli bilgisayar sayisi 60'tan fazla,yurt icin kullandigimiz modem.Bunu yapmamin sebebi ise,torrent uygulamasini hicbi sekilde kapatmayi basaramamis olmam,ne portlarla oynamak ise yariyor,ne de insanlara soylemek,ben de bunun yerine belli basli torrent sitelerini ve torrent kelimesini yasaklayip,bu sekilde bi cozum getirmeyi deniyorum,fakat basaramadim.
Sorularim sunlar:
1- Torrent portlarini veya herhangi bi p2p programini kapatabilir miyim?
2-Herhangi bir siteye girerken degil de,sadece yasakli sitelere girilmek istendiginde uygulanan bir parola uygulamasi yapmam mumkun mudur?
3-Her bilgisayari internete baglayamama sorunum,modeme bagli bilgisayar limiti gibi bir sey olmasindan mi kaynaklidir?(Internete baglanamayan bilgisayarlarda driver vs. gibi hicbir sorun yok,internete normalde baglanabilen bilgisayar yeniden baslatildiktan sonra internete giremiyor bazen)
Ciddi anlamda yardimlariniza ihtiyacim var,her sey icin simdiden tesekkurler,iyi forumlar.
Fakat burada denildigi sekilde yaptigimda ise,internette herhangi bir siteye girmeye calistigimda bana kullanici adi ve parola soruyor,sadece yasakli sitelere girmek istedigimde degil.
Bu durumu kullanici adi tanimlamasi yapmadan tek basina uygulattigimda ise yukarida belirttigim gibi,hicbi sey olmuyor.Kullanici adi tanimlayarak yaptigimda ise internete girmek(herhangi bir siteye) istenildiginde soruyor.
Ben de tek kullanici adi tanimladim ve herkese default olarak ayni oturumu verdim,bu sefer de bazi bilgisayarlar internete girebiliyor,bazilari giremiyor(sag altta internet baglantisi var gorunuyo durumda,google rahat bi sekilde pinglenebildigi halde).Giremeyen bilgisayarlarda kullanici adi/parola ekrani dahi acilmiyor tarayici acildiginda,girebilenlerde ise sorunsuz bi sekilde kullanici adi/parola kismi geliyor ve internete girilebiliyor default kullanici girildiginde.
Modemde bagli bilgisayar sayisi 60'tan fazla,yurt icin kullandigimiz modem.Bunu yapmamin sebebi ise,torrent uygulamasini hicbi sekilde kapatmayi basaramamis olmam,ne portlarla oynamak ise yariyor,ne de insanlara soylemek,ben de bunun yerine belli basli torrent sitelerini ve torrent kelimesini yasaklayip,bu sekilde bi cozum getirmeyi deniyorum,fakat basaramadim.
Sorularim sunlar:
1- Torrent portlarini veya herhangi bi p2p programini kapatabilir miyim?
2-Herhangi bir siteye girerken degil de,sadece yasakli sitelere girilmek istendiginde uygulanan bir parola uygulamasi yapmam mumkun mudur?
3-Her bilgisayari internete baglayamama sorunum,modeme bagli bilgisayar limiti gibi bir sey olmasindan mi kaynaklidir?(Internete baglanamayan bilgisayarlarda driver vs. gibi hicbir sorun yok,internete normalde baglanabilen bilgisayar yeniden baslatildiktan sonra internete giremiyor bazen)
Ciddi anlamda yardimlariniza ihtiyacim var,her sey icin simdiden tesekkurler,iyi forumlar.
Sayın Kullanıcımız,
Vermiş olduğunuz linkteki ayarlar doğru, ancak eksiktir.
Kullanıcı adı ve şifre belirlendikten ve kural ayarlanmamış bölümünde "Varsayılan" seçilerek kaydedildikten sonra, ilk etapta, hangi site olursa olsun, kullanıcı adı ve parola soracaktır. Diğer bir deyişle, tüm siteler engelli gibi görünecektir. Bir kez kullanıcı adı ve parola girildikten sonra ise yalnızca engellenen siteler açılmayacaktır.
Kullanıcı kurulumunda belirlenen şifre ile Parola kısmında bulunan "Parolayı geçersiz kıl" alanında belirlenen şifre farklı olmalıdır. Aynı olursa yine bütün siteler açık görünür. İkincisi, sadece engellenen sitelere erişim sağlamak için belirlenen şifredir.
Sorununuz devam ederse her gün 08:00 - 22:00 arası NetMASTER Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz.
Dediginiz gibi yaptigimda bir kereligine soruyor evet,fakat bazi bilgisayarlarda kullanici adi/parola giris ekrani gelmiyor,ilk cikan authorization ekranindan sonra takilip kaliyor tarayici,sayfa yenilenmiyor(yenileniyor gibi gozukuyor ama sadece bekliyor).Bazi bilgisayarlar girebiliyor,bazilari ise giremiyor.Tum bilgisayarlari internete cikarabilmem lazim sorun olmamasi icin,dedigim gibi bazilari pingleyebildigi halde tarayicida kullanici adi/parola ekrani gelmiyor,bazilarinda geliyor.Modeme bagli kullanici limiti tarzi bir seyin oldugunu zannetmiyorum,ne yaptim ne ettim yine de tum bilgisayarlari o sekilde internete baglayamadim.
Dediginiz sekilde yaptigimda da bazen su sekilde oluyor,bi bilgisayarin internet erisimi yok(pingleyebiliyor,giremiyor),modeme reset attigimda o makine internete girebiliyor,bu sefer baska makinelerin internet erisimi olmuyor.
Birden fazla kullanici adi tanimlamayi da denedim fakat bilgisayarlarda direk olarak kullanici adi/parola ekrani gelmediginden,giris yapabilmemiz de mumkun olmadi.Malesef bu ayarlar da sorunuma cozum saglayamiyor,desteklerinizi bekliyorum.