Şimdi Ara

Netmaster Router İle Kablonet Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

WDS-300N 802.11n AP-ROUTER ile CXC-150 1 ETHERNET+1 USB PORT KABLO(UYDUNET) MODEM konfigürasyonu yaptım.. UyduNet e bağlanabiliyorum ama günde birkere Router a reset atmam gerekiyor.. Resetten sonra internete girebiliyorum ancak.. Kablolu modem bir şekilde gün içerisinde Router a IP veremiyor ve resetlendiği zaman kendini refresh edip IP yi alıyor..

Bu konuda sorun yaşayan veya önerisi olan varsa çok sevinirim..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. Yanlış anlattığım bir konumu var da kimse cevap yazmıyor..
  • Eger daha once bilgisayardan dogrudan modeme bagliyken boyle bir sorun yoksa, direk routerin sucu. Oncelikle routerin varsa firmware ini guncelle. Yoksa, artik deneme yanilma, ilk is firewallu kapat, biraz riskli ama bilgisayarinda firewall yukluyse o kadar problem olmaz.
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Pozitek marka kablonet modemi Linksys WRT54GH router ile beraber kullanıyorum ve gün içinde kafasına göre bağlantıyı kesiyor.Ayırca pozitek kablo modemin web arayüzüne de erişemiyorum.Ip çakışması diye düşündüm ama Pozitek'in arayüz ip adresi 192.169.100.1 Linksysy'nin ise 192.168.1.1
    Daha önce farklı Linksys'nin farklı bir routerını kullanırken bu problemle karşılaşmadım.Sanırım sorun routerdan kaynaklanıyor.Bir an önce değiştirip farklı bir wireless router alarak çözmeye çalışacağım.Sinyal gücünden de hiç memnun değilim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.pupa -- 6 Nisan 2010; 17:10:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymnuc

Eger daha once bilgisayardan dogrudan modeme bagliyken boyle bir sorun yoksa, direk routerin sucu. Oncelikle routerin varsa firmware ini guncelle. Yoksa, artik deneme yanilma, ilk is firewallu kapat, biraz riskli ama bilgisayarinda firewall yukluyse o kadar problem olmaz.

Firewall u kapattım sorun devam ediyor.. Ya bu nasıl bir sorundur ben anlamadım. Birisi benimde başımda geldi çözdüm dese olay bitecek.
  • aynı sorun bende var. pirelli modemi netmaster a bağladım. bilgisayar ip alamıyor routerdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.