Şimdi Ara

NETSPEED Fiber için modem ücreti alacak. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
1
Favori
9.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FoxAndreii

Olay sadece FTTH (Fiber Türk Telekom) altyapısında olanları ilgilendiriyor, vdsl/adsl kullanan arkadaşların ağlamasına gerek yok onlar yine 75-79₺ arası 35mbps kullanmaya devam edecekler. ama türk telekom fiber altyapısında olanlar telekom'un sağladığı modemi kullanmak zorunda, burda saçma olan şey bu kira bedelinin sürekli alınacak olması, örneğin 48 ay bu kirayı ödesek modemin parası hayli hayli çıkıyor zaten. Telekom bu modemlerin başına bişey gelirse 300₺ bedel istiyor, madem değeri 300₺ kirayı da 33ay alıp bırakması gerekli veya peşin 300₺ verip kirayı hiç almaması lazım.veya bu saygıdeğer türk telekom şunu vaadediyor mu acaba: modemler yenisi çıktıkça değişecek gibi? Örneğin WiFi 6 destekleyen fiber modemler gelince bize bunları verecekler mi ? hayır. o zaman ben neden ömür boyu kira ödüyorum, bu konunun BTK'ya şikayet edilmesi gerekli
    FTTH altyapısı için neden kendi cihazlarının kullanılmasını şart koşuyorlar anlayamadım bir türlü.Kendi satın aldığım modemimi kullanabiliyorum.

Tek açıklaması para koparmak tüketiciyi gondiklemek...

• erdem3113 kullanıcısına yanıt
    valla fiber modemler pahalı, kullanıcılar gidip uyumsuz modem alıp sürekli isyan etmesinler diye böyle bir yola gitmişlerdir diye düşünüyorum ama kira bedelini sürekli istemek saçma; modemi ya sat, ya da taksitle sat; ya da bizim kendi fiber modemimizi satın alıp kendimiz kurup kullanmamıza izin ver
  • Eski TT Fiber(FTTH) abonelerini ilgilendirmiyor. Ben gecen ay MH'ne sormustum. Eski abonelerimizde gecerli degil. Abonemiz oldugunuz surece kira odemeyeceksiniz demislerdi. Sadece iptal ederseniz Router'i teslim etmek durumundasiniz demislerdi. Ben faturada buna 1 yil boyunca para odemistim nasil bana ait degil diye itiraz etmistim. Neyse ki TT'dan memnunum. Hatta bir de Router degistirttim. Cunku digerinin 5GHz destegi yoktu. Yeni teknoloji Router'lar geldiginde yine degistirmelerini talep edecegim. Sonucta eskisini aliyorlar. Iste bu yuzden TT'u kullanmayip veya birakip alternatif ISS'lere gecenler eldeki bulgurdan da oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün farklı bir olay arkadaş, iyiye gideceğine devamlı kötüye gidiyor işler.
  • kardeş TT olsun diye de gidip 24 megabite 79₺ yerine 120₺ ödeyemem
  • FoxAndreii kullanıcısına yanıt
    Su an fiyatlari bilmiyorum. O kadar var mi ya. Benim daha 1 yil taahhutum var. Zam gelecegini bildigim icin taahhut uzatmistim. 100Mbps kullaniyorum. Zaten TT'a mahkum kaldik. Digerleri iyi olsa tamam da, degiller iste. Biri yurtdisina hizi limitler, digeri sistemimizde sorun cikti der komple Interneti keser, bir digeri ping sorunu yasatir. CGN IP verirler. Liste boyle uzayip gider.

Düzenleme: TT'da alıntı yaptığım arkadaşın bahsettiği gibi bir fiyat yokmuş. Lütfen doğru bilgi verelim ve Türk Telekom'un resmi web sitesini kaynak alalım. Yüksek fiyattan satış yapmaya çalışan MH varsa, gerekli yerlere şikayet ediniz.

Artı oy veren neyin kafasını yaşıyor anlamak güç. Bari bu konudaki gibi doğruluğu olan bir olay üzerinden sitem edin de anlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 1 Şubat 2020; 22:16:20 >
  • Hadi kullandan aldın da kullanmayandan niye alıyorsun? Böyle olunca millete üstü kapalı zam yapmış oluyorsun...

• kardeş valla 68 liraya 35mbps kullanan bir tanıdığımın geçen ay taahhüdü bitti, teklif ettikleri yeni ücret 135₺ 35mbps vdsl için
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxAndreii

kardeş valla 68 liraya 35mbps kullanan bir tanıdığımın geçen ay taahhüdü bitti, teklif ettikleri yeni ücret 135₺ 35mbps vdsl için
    VDSL'i bilmiyorum, konu fiber olduğu için onun üzerinden yazışmak daha mantıklı. Fiber fiyatları TT'un sitesinde bellidir zaten.

NETSPEED Fiber için modem ücreti alacak.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Kat Kat Hız Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/kat-kat-hiz-kampanyasi.aspx

• mevcut müşterilere bu paketler sadece
    İşte ilk mesajımda eldeki bulgurdan da olursunuz diye boşuna yazmamıştım. İş oraya çıktı.
  • yahu ben de 24mbps fiyatını bi an gerçek sandım şimdi baktım detaylara sabit telefon kullanıyorsanız 89₺ imiş, yalınsa 99₺; kendi müşterisine bile faişten satmaya devam ediyorlar yani
  • zorla modem kullandırmak nedir ya kapattırıp VSDL e geçebiliyormusunuz?

TÜRKTELEKOM zorluyormuş buna, TÜRKTELEKOM'u çok seviyoz, hayatta bırakmam,diğer operatörler çöp diyenler burdaysa hadi biraz övsenize TT'nizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 1 Şubat 2020; 22:58:52 >

• millenicom engelli tarifesinden 74 tl +9 tl modem ücreti 100 mbit fiber internet .en uygunu.

netspeed 50 mb 89 tl+9tl modem ücreti yaptılar geciş için işlemleri baslattım.3 sene sonra netspeed bye bye 50 bt internetin ancak 30 mb alabiliyordum...
  • Bende 2 yıl sonra Millenicom'a geçtim. Modem ücreti dahil aynı fiyat orada 35mbps Netspeed de 24 mbps. Madem kazıklanacağım daha hızlı yerden kazıklanırım. Keşke fiber yerine VDSL olsaymış hem paket seçenekleri fazla hem de fiyatları daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Bende 2 yıl sonra Millenicom'a geçtim. Modem ücreti dahil aynı fiyat orada 35mbps Netspeed de 24 mbps. Madem kazıklanacağım daha hızlı yerden kazıklanırım. Keşke fiber yerine VDSL olsaymış hem paket seçenekleri fazla hem de fiyatları daha uygun.
    Ben de geçmeyi düşünüyorum. Siz memnun musunuz? Geçiş süreci nasıl işliyor?

• Tvbox da Netflix izleyemiyorum streamı kesiyor, downloadlar bazen takılı kalıyor. Bunlar önemli değilse hızı tam olarak veriyor ping düşük.

Eve kurye geliyor imza alıyor ve kimliğinizin fotoğrafını çekip gidiyor. İki gün sonra yeni kullanıcı adı ve şifre sms olarak telefona geliyor modeme girip kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 8 Şubat 2020; 16:4:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Tvbox da Netflix izleyemiyorum streamı kesiyor, downloadlar bazen takılı kalıyor. Bunlar önemli değilse hızı tam olarak veriyor ping düşük.

Eve kurye geliyor imza alıyor ve kimliğinizin fotoğrafını çekip gidiyor. İki gün sonra yeni kullanıcı adı ve şifre sms olarak telefona geliyor modeme girip kullanıyorsunuz.
    Bilgiler için teşekkür ederim. Netflix çok izliyoruz, millenicom bu konuda sıkıntılı ise netspeed ile devam edeyim.

• arkadaşlar tüketici hakem heyetine bu alınan 9₺ için sözleşme örnekleri ile birlikte başvuruda bulunmuştuk, bugün 9₺ iade edildi. Biz başka bir ISP'ye çoktan geçiş sağladık ama hala netspeed kullananlar mutlaka şikayette bulunsunlar ve ileriki dönem için bu bedeli ödemesinler !
    Vallahi helal olsun iste bu ....

One cikaralim bangir bangir herkes okusun bunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.