Bildirim
NETSPEED GEÇİŞ YAPACAGIM ÖNERİRMİSİNİZ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
16 Mbps'ye kadar olan paketi kullanıyorum şubat ayından beri bir sıkıntı yaşamadım. Twitch yayınları ara ara donuyor. Her internet sağlayıcısı firmada aynı sorun var sanırım. Belirli bir kısıtlama var büyük ihtimalle. -
VDSL varsa ve kullananlardan olumsuz bildirim yoksa VDSL daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah arkadaşlar cok yardımcı oldunuz
Valla ben önermem hızım akşamları 8 den sonra 1 mbpsye düştü 2 aya yaklaşık düzelticeklerini sölediler daha sonra tabi iptal ettirdim ucız etin yahnisi misali
sözleşme kagıtlarını gönderdim artık yapaCAK BİŞEY YOK 40 TL ENGESİZ 16 SINIRSIZ PAKETİNİ ALDIM OLMADI İPTAL ETTİRİRİM BEGENMESSEM -
alt yapınız yüksek hızlı 35mbps alın çok rahat şekilde kullanırsınız... 8 aydır netspeed kullanıyorum bağlantı sorunum felan yok.. -
Bende 6 aydır aboneyim son bir aydır net yok. İlk 15 gün 2 günde bir kesilmeler oldu son 15 gündürde hiç sinyal alamadım. Hemen her gün arıyorum 1 aydır bölgesel arıza varmış. Aynı binada oturduğum kapı komşum turktelekom abonesi çatır çatır giriyor nete.
Ama bölgesel arıza var yersen.
Telekomun kendi müşterisine verdiği port ile toptan satın alanların kullandığı port farklı.quote:
Orijinalden alıntı: gncsrc35
Bende 6 aydır aboneyim son bir aydır net yok. İlk 15 gün 2 günde bir kesilmeler oldu son 15 gündürde hiç sinyal alamadım. Hemen her gün arıyorum 1 aydır bölgesel arıza varmış. Aynı binada oturduğum kapı komşum turktelekom abonesi çatır çatır giriyor nete.
Telekom da kendinden olmayanlara yaptığı hainlikler ile meşhurdur. -
Paranızla rezil olmayın netspeed kimki telekom alt yapısından alıyor telomun 107 liraya verdiğini bunlar 66 ya veriyor kesik kusuk kullanırsınız geçin telekoma kafanız rahat etsinquote:
Orijinalden alıntı: gncsrc35
Açıkçası mevzuu sadece TTelekom değil artık bence. Bölgedeki Telekom ekibi kendilerine düşen çağrıyı haftasonu bile anında çözüyor. Birebir iletişim halindeyiz. Ama netspeed 1 senedir Bölgedeki ekibe arıza kaydı açamadı. Ya arıza bildiriminde " Bölgesel bir arıza var gibi ama Ttelekomdan bilgi gelmedi." Diye cevap verilir mi? Bir önceki aramamda ( 0.5 saniye önce ) TTelekom saha ekibiyle konuştuğumu, herhangi bir bölgesel ya da genel arıza olmadığını söylediğimde "Omo bozo bolgo golmodi" diye baştan savan firmadan bahsediyoruz.
Bugün başvurumu yaptım oris telekoma geçiş yapıyorum
-
Sizin yine iyi ben 6 Ağustostan bu yana düzenli olarak aradım sistemde tek bir kayıt bulunmuyor. Dinleyip kapatmislar.
yarın ttden netspeed geciş olacak inş pişman olmam....kuzenim vodofon saha ekıbınde calışıyor türktelekom haricinde milencom veya türknet al demişti olmassa sırayla issleri dolaşacam -
Benzer içerikler
- 16 mbps internet hızı nasıl
- en iyi ev interneti yorumlar
- vodafone modem iade 541
- netgsm ev interneti
- altyapı olmayan yerde internet
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X