Şimdi Ara

NETWORK KURULUMUNDA PROBLEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMLAR;EVİMDE KULLANDIĞIM İKİ PC'Yİ 8'Lİ BİR SWİTCHLE BİRBİRİNE BAĞLADIM.SERVER OLARAK SEÇTİĞİM PC CELERON 500 İŞLEMCİLİ 128 RAM ABİT BE6II BOARD DİĞER PC AMD ATHLON K6 II-500 128 RAM İKİSİDE WİN98 KURULU VE ETHERNET KARTLARI NETGEAR MARKA,HUB DA GNET MARKA.KURULUMU TAMAMLADIM SÜRÜCÜLERİ,PRİNTERIMI VE HATTA DİAL-UP BAĞLATIYI PAYLAŞIMA AÇTIM NORMAL ÇALIŞIYORLAR FAKAT SERVER BİLGİSAYAR ÜZERİNDEKİ BİRKAÇ MB'LIK BİR DOSYAYI ALMAK İSTEDİĞİMDE SERVER PC KİLİTLENİYOR VE KENDİKENDİNİ RESTART EDİYOR.SERVER'IN ETHERNET KARTINI YENİDEN KURDUM,NETWORK ARAÇLARINDAN SİLİP YENİDEN EKLEDİM HATTA IRQ'SUNU BİLE DEĞİŞTİRDİM AMA SONUÇ AYNI.BU PC'DE BLUTOOTH ADAPTÖRÜDE KURULU O ETKİLİYOR OLABİLİR Mİ?AYRICA ETHERNET KARTININ AYARLARINDA FULL DUPLEX VE HALF DUPLEXDEN HANGİSİNİ ARTI LİNE SPEED'İ NASIL SEÇMELİYİM.BUNLARIN DIŞINDA SORUN NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR?SERVER PC'DE ARKA PLANDA BİRKAÇ PROGRAM ÇALIŞIYOR RAM TAKVİYESİ GEREKİR Mİ?YADA SİSTEMLER BU HALİYLE WİN2000 KURSAM KALDIRIR MI?

• Bende de BLUETOOTH tan kaynaklanan bu tip problemler oluyordu.
    ancak kaldıdığımda sağlıklı bir ağ oluyordu.(ama dosya kopyalarken prb.yaşamadım)
    o pc ler Wındows2000 de biraz kasar..(kurmasan daha iyi)
    ram takviyesine gelirsek;benim ağdaki 1makinede 64mb diğerinde 128mb sd-ram var.(sanırım ram.den kaylanmıyordur)...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Kurulu Pc Wifi Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.