Şimdi Ara

Neverwinter'a yeni başladım yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler Neverwinter oyuncular bugün şu dakikadan itibaren ilgimi çeken bu oyunda bende sizlere katılıyorum fakat bu tür mmorpg oyunlarına pek alışık değlim genelde LoL Dota gibi moba oyunları sever ve oynarım ama bi süreden sonra sıkılıyor insan mobadanda neyse cok uzatmadan...
    Konu ya gelecek olursak sizlere birkaç sorum var.

Şimdi beyler elf grubunu sevmiştim bunu seçip class'ı assassin yaptım fakat bu class'ın bu elfe uymadıgnı ögrendim mage olurmuş elf yani bu durumu tam anlamadım bana hangi class'ın hangi türle oynandıgnı acıklarsanız bilgilenmiş olurum ve oyunu ögrenmem kolaylaşır böylece.

Ben mobalarda mage seven bir insanımdır fakat bu oyunda assassin oynamak istiyorum ve elf ile assassin gitsem yanlış bir şey mi yapmış olurum nedense elf cok hoşuma gitti ve bu class ile assassin oynamak istiyorum mümkünse eğer bu class ile assassin oynarsam zararları neler neyi yanlış yapmış olurum?

Ve arkadaşlar bu özgeçmiş( bölge seçiyoruz ya hani north dark waterdeep gibi) nedir ne işe yarar hangisini seçmemi önerirsiniz oyunuma ne gibi etkileri var Tanrı bağlılıgı nedir oyunuma ne gibi etkileri var? Sorularım bu kadar yeni başladıgım için pek fazla bilgim yok bu yüzden bu cahilliğimi affedip sorularımı cevaplandırırsanız cok mutlu olurum herkese iyi günler.

Assassin 'den kastım rogue ( sanırım suikastçi olarak görev yapıyorda burada)

• Ekstradan Dex falan alabildiğin ırklar daha avantajlı ama canın elf oynamak istersen oyna yani itemlerin falan iyi olduğu sürece o kadar takılma sen. Özgeçmiş ise hiçbirşeye yaramaz öyle sadece renk olsun diye katılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Ekstradan Dex falan alabildiğin ırklar daha avantajlı ama canın elf oynamak istersen oyna yani itemlerin falan iyi olduğu sürece o kadar takılma sen. Özgeçmiş ise hiçbirşeye yaramaz öyle sadece renk olsun diye katılmış.

Teşekkür ederim hocam ilgin ve değerli cevabın için.Ben actım suikastcı elf oyunuma cok fazla etki etmezse devam etmek istiyorum gerçekten.

Ve bana hangi ırkın hangi class'a uygun oldugunu acıklarmısın rica etsem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.