Şimdi Ara

Neverwinter Beni Oyalar mı? (Tecrübeliler gelin bi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi pek oyun sıkıntım yok ama şu oyunla ilgili küçük anım var.

Bi ara indirmiştim baya oldu. Oyun non target ya ben cok sevmiştim. Oynuyordum ama sanki lag vardı böyle. Neyse oyun aşırı zevkli gelmişti sonra bazı sebeplerden dolayı uzun sure pc den uzak kaldım. Geri döndüğümde oyuna direk girmedim. DH de herkes pay to win, değmez falan diyorlardı. Ben bide farkettim ki retard gibi gitmişim Us versiyonunu indirmişim lag o yüzdenmiş silmiştim sonra ama eu indirmemiştim.

Şimdi bu oyunun tadını ben daha tam alamadım. Sanki böyle sıcacık havada buz gibi icetea var önümde 2litre. Ben bunun çeyreğini içmişim sonrasında yere düşürüp dökmüşüm gibi. Sizce indirip oynayayım mı. Çok mu p2w? Çok hardcore oynamıcam ama aşırı p2w ise de zaman harcamak istemiyorum hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaw sen indir oyna zevkine bak.Sen ne yapıcan milletin para yatırıp aldığı eşyaları.Oyun zaten pve üzerine kurulu.Ha adamlar sağlam olmuş parayla çekmişler eşyaları bende yok durumu zoruna giderse indirme.Ama para vermeden de eşya yaparsın ama yavaş yaparsın o ayrı.
  • Oynamaya başladım zevkliymiş baya yalan söylemicem İdare eder sanırım beni. Non target olmas güzel birde skirmish olayı falan var 5 lvl da giriliyo ilk yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Oynamaya başladım zevkliymiş baya yalan söylemicem İdare eder sanırım beni. Non target olmas güzel birde skirmish olayı falan var 5 lvl da giriliyo ilk yere

Ben 63 oldum sildim
  • O niye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl oynadım , üniversite dolayısıyla bıraktım. Oyundaki ortamımızdan mı bilemicem ama, şu ana kadar oynadığım en iyi online oyunlardan biri. Son gelişmeleri takip edemedim ancak, şiddetle tavsiye ederim. Full item trickstar rogue ' m vardı :D nick: TSC1963
    Guild: Vatan
  • neverwinter güzel bir oyun. Uzun süre oynadım. Ama pvp arenaya girmeyeceksen güzeldir. Pvp arenaya girdin mi işler değişir. Pay to Win kelimesi neverwinter ile anlam kazanmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.