Şimdi Ara

New Star Soccer...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar new star soccer oynayanlar bilir oyun bağımlılık yapıyo ama bende fazla yaptı şu andaki kariyer bu devam edicem bakalım sınır yokmuş oyunda emekli olunmuyo oyun hatası hedefim yok nereye kadar gidebilirsem gidicem bakalım ayrıca hile yok alın teri

http://i45.tinypic.com/2w5rqmp.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefretcan -- 16 Mart 2013; 1:16:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nefretcan

Arkadaşlar new star soccer oynayanlar bilir oyun bağımlılık yapıyo ama bende fazla yaptı şu andaki kariyer bu devam edicem bakalım sınır yokmuş oyunda emekli olunmuyo oyun hatası hedefim yok nereye kadar gidebilirsem gidicem bakalım

New Star Soccer...

Pcde ve galaxide oynadım sıkıyo be 5 sezon sonra fln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Arkadaşlar new star soccer oynayanlar bilir oyun bağımlılık yapıyo ama bende fazla yaptı şu andaki kariyer bu devam edicem bakalım sınır yokmuş oyunda emekli olunmuyo oyun hatası hedefim yok nereye kadar gidebilirsem gidicem bakalım

New Star Soccer...

Pcde ve galaxide oynadım sıkıyo be 5 sezon sonra fln

hiç sıkılmadım 50 sezon çok iyi ya

• Bende pcdeki NSS3'ün bağımlısı olmuştum bir zamanlar, sonraki versiyonları grafik olarak iyi olsada oyun açısından tırttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarı Çiyan

Bende pcdeki NSS3'ün bağımlısı olmuştum bir zamanlar, sonraki versiyonları grafik olarak iyi olsada oyun açısından tırttı.

Bu 5 galiba istersen linki vereyim sende başla çok iyi oyun
  • quote:

quote:

Bende pcdeki NSS3'ün bağımlısı olmuştum bir zamanlar, sonraki versiyonları grafik olarak iyi olsada oyun açısından tırttı.

Bu telefon için olanı değil mi, eğer öyleyse indirmiştim ipoda, maçlarda filan spiker anlatıyordu sadece pozisyonlarda sana 2-3 saniyelik bi bölüm bırakıyordu o da sarmadı. Tüm maçı oynuyorsak at linki.
  • quote:

quote:

quote:

Bu telefon için olanı değil mi, eğer öyleyse indirmiştim ipoda, maçlarda filan spiker anlatıyordu sadece pozisyonlarda sana 2-3 saniyelik bi bölüm bırakıyordu o da sarmadı. Tüm maçı oynuyorsak at linki.

Bu pc de Flash oyun gibi arada pozisyon geliyo falan sana bu daha iyi bi bak :http://www.kongregate.com/games/siread/new-star-soccer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar new star soccer oynayanlar bilir oyun bağımlılık yapıyo ama bende fazla yaptı şu andaki kariyer bu devam edicem bakalım sınır yokmuş oyunda emekli olunmuyo oyun hatası hedefim yok nereye kadar gidebilirsem gidicem bakalım Ayrıca hile falan yok alın teri

http://i45.tinypic.com/2w5rqmp.png

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu pc de Flash oyun gibi arada pozisyon geliyo falan sana bu daha iyi bi bak :http://www.kongregate.com/games/siread/new-star-soccer

Senin bu oynadığın NSS mi şimdi?

Sen bi New Star Soccer 3 indir PC'ne oyna bakalım NSS neymiş

• bu kaçıncıoyunu
  • la bu oyunda en fazla 3 sezon oynamıştım. sonra ne kadar bu sefer baya ilerlicem desem sezonu tamamlayamadan çıkmıştım oyundan helal la
  • quote:

Orijinalden alıntı: S©o®PioN06

bu kaçıncıoyunu

NSS 5 galiba linki var istersen
  • pc de hiç oynamadım ama telefonda oynadım baya baya bağımlısı olmuştum.10 sezon oynamıstım bırkac ay sonra guncelleme gelmişti ahır ve at satın alıp at yarışı oynuyordun çok zevkliydi.pc versiyonundan daha güzel.
    pc versiyonunu deneyip silmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

pc de hiç oynamadım ama telefonda oynadım baya baya bağımlısı olmuştum.10 sezon oynamıstım bırkac ay sonra guncelleme gelmişti ahır ve at satın alıp at yarışı oynuyordun çok zevkliydi.pc versiyonundan daha güzel.

10 mu 10 mu 50 sezon oynadım pcde ama telde arkadaşlar oyunuyo çok kötü ya oynanmıyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

pc de hiç oynamadım ama telefonda oynadım baya baya bağımlısı olmuştum.10 sezon oynamıstım bırkac ay sonra guncelleme gelmişti ahır ve at satın alıp at yarışı oynuyordun çok zevkliydi.pc versiyonundan daha güzel.

10 mu 10 mu 50 sezon oynadım pcde ama telde arkadaşlar oyunuyo çok kötü ya oynanmıyo

bence topa vurma vs olarak gayet eylenceli telefonda.
    10 sezon sonunda sıkılıyorum çünkü alınabilecek bütün başarıları almış oluyorum.yapılacak görev kalmıyor vs.
    pc versiyonunda farklıdır belki bilmiyorum

• 10" tablette oynuyorduk biz bunu. Daha doğrusu tablete yüklemiştim, sevdiğim bir arkadaşın adına kariyer açmıştım. Tableti düşürmüyorlardı ellerinden. Daha sonra rom atınca tablete oyun gitti, ismini de unuttum. Zevkli bir oyundu, kumardan ne para kaldırıyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

10" tablette oynuyorduk biz bunu. Daha doğrusu tablete yüklemiştim, sevdiğim bir arkadaşın adına kariyer açmıştım. Tableti düşürmüyorlardı ellerinden. Daha sonra rom atınca tablete oyun gitti, ismini de unuttum. Zevkli bir oyundu, kumardan ne para kaldırıyorduk

Aynen at yarışı 21 falan ciddi ciddi 21 oynadığım oluyodu
  • Kız arkadaşına ne kadar pahalı hediye alırsan sevgisi artıyordu sana karşı
  • Dün yeniden kurdum, 12 mb'lık bir oyun ama başından kalkamıyorum yine
  • beyler kumardan nasıl para kazanıyorsunuz at yarışını kazanmak imkansız gibi ruletde şans işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.