https://forum.donanimhaber.com/nvidia-amd-ekran-karti-stok-takibi-ana-konu--147631216 buradan paylaşılmıştı. 7 kişi falan kaldık, bize kargo kodu gönderildi, faturası gönderildi. Fakat kargocu henüz UPS, newegg deposundan almadı. 2 gündür durağan. |
Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) (52. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-asagi.png)
![](/static/forum/img/populer-asagi.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hala yazmadım müşteri temsilcisine.. Tutuyorum kendimi... Artık göndersinler yahu la mirada da saat 11.45 -
Yok hocam saçma sapan bi mail geldi serverdan geri dönmüş mail anlamadım -
-
Evet hocam başka bir adres varsa oraya atayım -
Yok hocam olsa bende atıcamda. Canlı destekdekiler de ezbere konuşuyor -
Maildede çok farklı olmayacak gibi hocam bekleyip görcez gelmesede kaybedeceğimiz bir şey yok 😊 -
Öyle tabi hocam da mailde iptal yazıyor, uygulamada sipariş duruyor parayı iade ederler mi arafta mı kaldık bilemedim -
Bana iptal mailide gelmedi hocam 😅 İptal mailinde yazan sipariş koduyla uygulamada yazan sipariş kodu aynı mı -
İptal maili gelmediyse yat hocam kulağının üstüne :)) mailde sipariş numarasıda yazmıyor. Liste hatası yapıldı geri ödeme yapılacak diyor
-
Sanırım newegg tek tek uğraşıyor siparişlerle ve sandığımızdan daha da çok kişinin kargo kodları oluşturulmuş. Bundan dolayı bu denli uzun sürüyor olabilir.
-
Bu işler için bir kişi çalışıyor Newegg'de galiba, 2 gün sürüyor maşallah :)
-
Hocam sıcak fırsatlar bölümü ziyaretçi, üye vs herkese açık. Orada linki gören yapıştırmıştır siparişi. Hani bilmediğimiz çok fazla sipariş olabilir orada. Biliyorsunuz laptop stoklarında da pek sorun yok. O yüzden sipariş sayısı sandığımızdan çok daha fazla olabilir. Bekleyeceksiniz artık.
-
Şimdilik mail falan yok hocam en son fatura geldi 😀 -
Benimki paketleme kısmında iptal olmuştu, iptal maili geldi. Ama para bekleyen işlemlerden dönem içine geçmiş. Bakalım ne zaman iade olacak.
-
-
Birader gelsinde geç gelsin sorun değil valla.. Ama gelsin yani.. Bekleyip bekleyip iptal ederlerse moralim bozulur baya bir -
Bende öyle düşünüyorum iptal edeceklerse hemen etsinler bekletmesinler -
1660 super alanlara hangi yöntemle gönderildi acaba bilginiz var mı ?
-
Benim 1660s UPS Worldwide Expedited ile geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X