Şimdi Ara

Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
12
Favori
67.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/nvidia-amd-ekran-karti-stok-takibi-ana-konu--147631216

buradan paylaşılmıştı. 7 kişi falan kaldık, bize kargo kodu gönderildi, faturası gönderildi. Fakat kargocu henüz UPS, newegg deposundan almadı. 2 gündür durağan.

• Hala yazmadım müşteri temsilcisine.. Tutuyorum kendimi... Artık göndersinler yahu la mirada da saat 11.45
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt
    Yok hocam saçma sapan bi mail geldi serverdan geri dönmüş mail anlamadım
  • alpknkc kullanıcısına yanıt
    Newegg Lenovo Laptop Alanlar :)

Sizdemi buna atmıştınız
    Evet hocam başka bir adres varsa oraya atayım
    Yok hocam olsa bende atıcamda. Canlı destekdekiler de ezbere konuşuyor
    Maildede çok farklı olmayacak gibi hocam bekleyip görcez gelmesede kaybedeceğimiz bir şey yok 😊
    Öyle tabi hocam da mailde iptal yazıyor, uygulamada sipariş duruyor parayı iade ederler mi arafta mı kaldık bilemedim
    Bana iptal mailide gelmedi hocam 😅 İptal mailinde yazan sipariş koduyla uygulamada yazan sipariş kodu aynı mı

İptal maili gelmediyse yat hocam kulağının üstüne :)) mailde sipariş numarasıda yazmıyor. Liste hatası yapıldı geri ödeme yapılacak diyor

• Sanırım newegg tek tek uğraşıyor siparişlerle ve sandığımızdan daha da çok kişinin kargo kodları oluşturulmuş. Bundan dolayı bu denli uzun sürüyor olabilir.

• spintirea kullanıcısına yanıt

Bu işler için bir kişi çalışıyor Newegg'de galiba, 2 gün sürüyor maşallah :)

• DeGetBe kullanıcısına yanıt

Hocam sıcak fırsatlar bölümü ziyaretçi, üye vs herkese açık. Orada linki gören yapıştırmıştır siparişi. Hani bilmediğimiz çok fazla sipariş olabilir orada. Biliyorsunuz laptop stoklarında da pek sorun yok. O yüzden sipariş sayısı sandığımızdan çok daha fazla olabilir. Bekleyeceksiniz artık.

Şimdilik mail falan yok hocam en son fatura geldi 😀
  • Benimki paketleme kısmında iptal olmuştu, iptal maili geldi. Ama para bekleyen işlemlerden dönem içine geçmiş. Bakalım ne zaman iade olacak.

• Gecikme sebebi bence kullandıkları kargp yöntemi beyler. Adamlar bedavaya laptop aldı bari hızlı göndermeyelim dediler heralde. Bu tarz uluslararası siparişlerde genelde UPS Express Saver yöntemiyle hızlı gönderim sağlanır. Bize acil olmayan gönderiler için olan UPS Worldwide Expedited yöntemiyle gönderecekler 😂

Birader gelsinde geç gelsin sorun değil valla.. Ama gelsin yani.. Bekleyip bekleyip iptal ederlerse moralim bozulur baya bir
  • gkhnyldzzz G kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum iptal edeceklerse hemen etsinler bekletmesinler

1660 super alanlara hangi yöntemle gönderildi acaba bilginiz var mı ?

• jeormormont kullanıcısına yanıt

Benim 1660s UPS Worldwide Expedited ile geliyor.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.