Şimdi Ara

Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
12
Favori
67.066
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bekleyin birşey kaybetmezsiniz....

Hatta onlar iptal ederse koz olarak kullanabilirsiniz. Paranızı sonuçta bu kadar uzun alıkoyamazlar.

Bu arada %99 göndermiyecekler ürün stokta var olarak gözüküyor fakat kargoya vermiyorlar.Muhtemelen bekletiyorlar..

Bence müşteri hizmetleri yerine mail deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 6 Mart 2021; 16:14:15 >
  • fuujinsan F kullanıcısına yanıt
    Sitede ki mail adresine yazınca gitmiyor hocam. Ulaşılamaz diyor
    Yani koz anca şu şekilde olur benim arkadaşım geçen Evga XC3 RTX 3090 siparişi vermiş newegg’den parayı çekmeden 10 dk sonra stok yok diye iptal etmişler canlı chate bağlanıp nedenini sorunca sus payı 25$ çek vermişler. Muhtemelen iptal edince bizede öyle bir şey yaparlar bekliyoruz bakalım ne olacak gelirse bizimdir gelmezse kaybedecek bir şeyimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpknkc

Yani koz anca şu şekilde olur benim arkadaşım geçen Evga XC3 RTX 3090 siparişi vermiş newegg’den parayı çekmeden 10 dk sonra stok yok diye iptal etmişler canlı chate bağlanıp nedenini sorunca sus payı 25$ çek vermişler. Muhtemelen iptal edince bizede öyle bir şey yaparlar bekliyoruz bakalım ne olacak gelirse bizimdir gelmezse kaybedecek bir şeyimiz yok

Burada ki durum sanki daha kötü gibi 3 4 gündür parayı göndermemiş...

• İptal olsa çoktan iptal olurdu bence. Ürünler gelecek.

• Işyerimde komşu firmada böyle katakulli işleri çok seven bir arkadaş var. Bunlar birkaç arkadaş 10 küsur tane farklı farklı hesaplarla laptop siparişi vermişler. Kargo takıp numaraları onay emailleri filan gelmiş.
    Dün tek tek iptal mailleri gelmiş ağlanıp duruyordu.

Muhtemelen bu fiyat hatası yüzünden yüzlerce laptop alan olmuştur. Burada yazmayan ama okuyan tonla insan var. On küsur tanesi benim tanıdığım üç adam tarafından sipariş edilmiş.

Her bir laptoptan 1000 dolar zarar edecek şekilde göndermeyi mi tercih ederler yoksa bir butona basıp iptal mi ederler oradaki bir adamın elinde. Fiyatı girerken ya alt tedarikçileri ya da kendi personellerinden birisi hata yapmıştır, o kişiyi veya o kişinin report ettiği sorumlu yöneticiyi mağdur edeceklerini pek sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBK

Işyerimde komşu firmada böyle katakulli işleri çok seven bir arkadaş var. Bunlar birkaç arkadaş 10 küsur tane farklı farklı hesaplarla laptop siparişi vermişler. Kargo takıp numaraları onay emailleri filan gelmiş.
    Dün tek tek iptal mailleri gelmiş ağlanıp duruyordu.

Muhtemelen bu fiyat hatası yüzünden yüzlerce laptop alan olmuştur. Burada yazmayan ama okuyan tonla insan var. On küsur tanesi benim tanıdığım üç adam tarafından sipariş edilmiş.

Her bir laptoptan 1000 dolar zarar edecek şekilde göndermeyi mi tercih ederler yoksa bir butona basıp iptal mi ederler oradaki bir adamın elinde. Fiyatı girerken ya alt tedarikçileri ya da kendi personellerinden birisi hata yapmıştır, o kişiyi veya o kişinin report ettiği sorumlu yöneticiyi mağdur edeceklerini pek sanmıyorum.

Hocam bence o kadar kişi almış olabilir mi ya:D?=

Olsaydı bu konuda ki kullanıcı sayısı 10 dan az mı olurdu:D

• P. Tesi herşey belli olur diye düşünüyorum artık.. 4 iş günü 48 saat geçmiş olucak

Hocam laptop satışta bayağı uzun süre kaldı. Ayrıca sıcak fırsatlar konusu sadece kullanıcılara değil misafirlere de açık. Sadece burada paylaşılmıyor bu linkler, böyle bir çok yer ve gruplar var. Çok rahat bir şekilde yüzlerce hatta binden fazla sipariş bile gidebilir.

• SBK S kullanıcısına yanıt

Muhtemelen binlerce urun satildigi icin supeye dustu. 10 kisi alsa idi muhtemelen yollanirdi

• 4 farklı yerde konuşulduğunu gördüm arkadaşlar göremediklerimi siz hesap edin

• jeormormont kullanıcısına yanıt

Zaten siparişlerin büyük kısmı çoktan iptal edildi ve shipping konumundan düştü faturası çıkan kişi sayısı 100 geçeceğini sanmıyorum bu kadar da laptop stoklarında vardır tahminimce. İlk sipariş sayısı bence de binlerce olmuştur. Yani hala yollayabilirler hiç belli olmaz adamlara kalmış

• Fanzi kullanıcısına yanıt
    Ama iptal edenleri neye göre iptal ettiler onu anlamadım ben heralde en son sipariş verenlerden biriyim benden önce alan herkesin iptal oldu bana fatura geldi
  • 06:06 tr saati 17.06 da siparişim geçti bnm bekliyorum
  • alpknkc kullanıcısına yanıt

Banka ile alakalı olabilir belki yada çoklu verilen siparişleri iptal etmiş olabilirler ucuz diye çoğu arkadaş 2şer 3er adet almış olabilir. Eğer şu ana kadar iptal olsaydı çoktan yansırdı siteye demek ki farklı bir durum var. Yollanmazsa da yollanmaz çok umrumda değil açıkcası buradaki arkadaşlar çok ucuz diyor tr ile kıyaslıyorlar doğal olarak ancak amerika da sağda solda kalan elektronik mağazalarda buna benzer çok fazla ürün bu fiyatlara yakın seviyelerden satılabiliyor. Onlar için 500 doların sıfıra yakın bir rakam olduğunu düşünmüyorum bu yüzden siparişi aktif gözüken arkadaşlara ürün yollanma şansı hala var Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) 

• Vekalet mi istiyor bunlar kimlik no yetmedi heralde

Newegg Lenovo Laptop Alanlar :)
  • Sirbeyin kullanıcısına yanıt

Ups ise Ups.com.tr üzerinden yurtiçi kargo takipden bakın, daha anlaşılır oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirbeyin

Vekalet mi istiyor bunlar kimlik no yetmedi heralde

Ilk ekran karti siparisinmi kacinci siparisin ve ne kadardi tutari ?

• Newegg böyle yaparak; ne yapmak, nereye varmak istemektedir. Kirlenmiş deposunu bakkalda ne kadar omo, rinso, alo varsa alıp temizlerim. Sabrımızı zorlamasınlar

• Some tracking information may take up to 24-36 hours to update on the shipping carrier’s website. This does not include weekends or public holidays.

Our shipping carriers continue to operate normally where permitted. Due to global Covid-19 restrictions, some shipments may encounter longer than normal delivery times. We highly recommend to check your tracking details daily for shipment updates before contacting the carrier.

Biraz da buna inanalım Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) 

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.