Şimdi Ara

Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
12
Favori
67.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman benim tez çürüdü 😅
  • Son durum nedir alan arkadaslara hayirli olsun simdiden umarim ihtiyaci olanlar alabilmistir
  • Ya şu dönemde, laptop gelmeyip pars gitmese bile telafi edilebilir bi miktar, nerde 12k nerde 3.5k, helal olsun, inşallah gelir, gelirse buraya özel bi kutu açılışı videosu bekliyorum sizden, haterslara özel😂
  • Kargo firması ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almış gibi heyecanlandım valla. Keşke denk gelseydim ihtiyaç vardı. Bir de telegram işi mantıklı, belirki süredir üye olanların alındığı bir yapı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen yok sanırım
  • a.milli38 A kullanıcısına yanıt
    Kargo ups.. 3mart sipariş beklemedeyiz hala
  • 1660 Super ben de aldım pazartesi elimde olacak sanırım, maksimum salı

• Gümrük vergisi ne kadar çıkıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanamayıp soracam artık ne olacak diye a.. Sıkıldım sürekli bu ekranı görmekten. Newegg Lenovo Laptop Alanlar :)
  • gkhnyldzzz G kullanıcısına yanıt
    Sor hocam canlı desteğe 2 kere bağlandım ikisindede yola çıkacak iptal yok vs dedi. Ama sana işi bilen biri denk gelirse yardımcı olabilir
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt
    Zaman verdiler mi peki sana bro, kaçırmış olabilirim yazdıysan daha önce
    Bana laptoplar kargoya gitmek için yolda dedi :D dedim iptal maili geldi. Ben göremiyorum ama birkaç gün bekleyin dedi.
  • wildwachsend kullanıcısına yanıt
    Eğer yolda dediyse gelebilir Bi ihtimal sana da, mail gelsede sana iptali için sisteminde görüntüde iptal felan yazmıyor değil mi? "in transit" "yazıyor?
  • Bu canlı chat ve siparişi iptal eden departmanların arasında iletişim yok sanırım. Biri diğerinden bihaber. Bence e-mail üzerinden ulaşın ve oradan sorun. Daha detaylı cevap alırsınız belki.

• spintirea kullanıcısına yanıt
    Diğer yandan da sorasım gelmiyor kargo kodu felan isterler yada order fişi felan, kıllandırasım gelmiyor geleceği var sa da gelmez diye düşünüyorum.. Ama bu durumda canımı sıkmıyor değil para bağladık başka Bi ürün alamıyorum bu yüzden

Hocam sizinle aynı durumdaki başka siparişleri iptal ettiler. Size de göndereceklerini ben sanmıyorum ve dediğiniz gibi paranızı bir yere bir hafta bağlamak sıkıntı. Benim de amazon ispanyada siparişim var belirsiz tarihli ama çok şükür para çekmeden duruyor öyle Newegg Lenovo Laptop Alanlar :) 

• Yazmıyor hocam iptal diye sistemde.iletişim zayıf.

@spintirea hocam dediğiniz gibi sanırım depoyla aralarında iletişim kopukluğu var ve limit 1 hafta bağlı kaldı işte
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.