Şimdi Ara

NEXEN ya da MİCHELİN ALPİN 5 MARKA KIŞ LASTİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nexen marka KIŞ lastiği kullanan var mı? İstanbul ve çevresi için kullanılacak yani ağır kış şartları için değil..Malum istanbul' da 1 ay kar görürsünüz görmezsiniz...

Lastik ebatlarım 205-45-17

Arkadaşımdan Nexen için aldığım fiyat 250 Tl ..Toplam da 1000 Tl

Michelin Alpin5 400 Tl...Toplam da 1600 tL..

Arkadaşım der ki ; ( Michelin yetkili bayi ) Michelin almana hiç gerek yok Nexen daha iyi bir lastik arada fiyat farkı var sadece marka olduğu için Michelin pahalı..

Kış lastiklerinin birbirlerine aman aman farkları yok artık, sadece yol sesi ya da yakıt tüketimine etkisi var aralarında...Ancak Kar da hepsi hemen hemen aynı performansı verir diyor...600 Tl farka değmez diyor...Ben Mercedes ve Bmw'lere takiyorum Nexen'i diyor...

Michelin' e o kadar para vereceğine Nexen tak çok memnun kalırsın diyor İstanbul ve çevresi için ( Sakarya-İzmit vs )

Sizler ne düşünürsünüz? Nexen kullanan var mı arkadaşlar? Kore malı diye biliyorum ve Hyundai-Kia Kore' de Kış lastiği olarak bu lastik markasını kullanıyormuş...

Yorumlarınız nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Aralık 2015; 11:52:48 >

• Nexen hakında yorum yapamam hiç kullanmadim. Ama düşük hızlarda karda çamurda kötü performans sergileyen kış lastigine henüz denk gelmedi. Dogudayken çoğu lastik ile deneme şansım oldu. Tavsiyem su yönde eğer alpin 5 alacaksınız onun yerine nokian öneririm.

Yerinizde olsam da İstanbul için kış lastiği almam. Michelin cross climate alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim Cross Climate 4 mevsim lastik sanırım? Hocam kış lastiği yerini tutmaz bence, yaz lastiklerini daha yeni yeniledim 1 ay oldu olmadı...Kış lastiği alsam daha iyi o nedenle...

Nokian (Finlandiya) -Kumho-Nexen Kore malıymış...Yani aslında üçü de hemen hemen aynı performansı veriyormuş bakalım hocam araştırıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 29 Aralık 2015; 12:16:30 >
  • Bir düzeltme yapayım o zaman nokian Finlandiya menşeli bir firmadir. Bu işte uzmandır. Diğerleri ile karıştırmayın.

Eğer ki yazlıkları yeni yenilediyseniz petlas da dusunulebilir. Fiyat farkı değecek kadar ise . aklınızda olsun kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 29 Aralık 2015; 12:11:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Bir düzeltme yapayım o zaman nokian Finlandiya menşeli bir firmadir. Bu işte uzmandır. Diğerleri ile karıştırmayın.

Eğer ki yazlıkları yeni yenilediyseniz petlas da dusunulebilir. Fiyat farkı değecek kadar ise . aklınızda olsun kolay gelsin

Sağolun Hocam teşekkür ederim...
  • 185/65/ R14 Ebatında Nexen Cp661 yaz lastiği kullanıyorum. Bundan önce Michelin Energy Saver kullanıyordum aynı ebatlarda. Nexen hemen hemen aynı performansı sağlıyor. Kış lastiğinde kendi aracımda değil ama bi tanıdığın aracında kışın denemiştim karda. Gayet tutuşu iyiydi yani. Bence alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

185/65/ R14 Ebatında Nexen Cp661 yaz lastiği kullanıyorum. Bundan önce Michelin Energy Saver kullanıyordum aynı ebatlarda. Nexen hemen hemen aynı performansı sağlıyor. Kış lastiğinde kendi aracımda değil ama bi tanıdığın aracında kışın denemiştim karda. Gayet tutuşu iyiydi yani. Bence alınabilir.

Tesekkur ederim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.