Şimdi Ara

Nexus 4 Kilit Tuşu Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı yaklaşık bir hafta önce sıfır satın aldım, son derece memnunum fakat ses açma kapama ve özellikle kilit tuşu hafiften bozuldu gibi geliyor.Kilit tuşunun gidişatını hiç beğenmiyorum bozuldu bozulacak gibi. Aynı sorunu yaşıyan var mı? İade istesem mi şuan sıkıntılı biraz.

• Bu güç tuşu problemi de bu aralar yeni yeni bir çok kişide başladı. Cihazı ben 2 ay önce aldım bende bu aralar başladı, sen 1 hafta önce almışsın yine bu aralar başlamış.
  • Kilit tuşu zamanla o sanki sertliğini kaybediyor. Ama kullanımında bir sorun olmuyor. Benim 3 aydır bu durumda.
  • kullanmayın beyler kilit tuşunu bunun için uygulamalar vardı kilit tuşunu kullanmadan ekranı kitleme açma vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischevious60

kullanmayın beyler kilit tuşunu bunun için uygulamalar vardı kilit tuşunu kullanmadan ekranı kitleme açma vs

Root gerektiriyor onlar. Benim gibi rootsuz kullananlar ne yapsın Ayrıca oraya o tuşu koyuyorsa adamlar kullanabilmemiz lazım bizim. Telefonda o tuş bozulacak diye kullanmamak gibi saçma bir düşünce olabilir mi? Yanlış anlama hocam senin için söylemiyorum bunu. Ama yani o tuşu oraya koyduysa LG, kullanalım diye koydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: Mischevious60

kullanmayın beyler kilit tuşunu bunun için uygulamalar vardı kilit tuşunu kullanmadan ekranı kitleme açma vs

Root gerektiriyor onlar. Benim gibi rootsuz kullananlar ne yapsın Ayrıca oraya o tuşu koyuyorsa adamlar kullanabilmemiz lazım bizim. Telefonda o tuş bozulacak diye kullanmamak gibi saçma bir düşünce olabilir mi? Yanlış anlama hocam senin için söylemiyorum bunu. Ama yani o tuşu oraya koyduysa LG, kullanalım diye koydu.

yok elbette o tuşu oraya koyuyorsa kullanacaksın elbette ama yapacak birşey yok şimdilik bozulduğunda yollayacaksın garantiye garantisi bitince ne olur oda vahim yada rootlayacaksın

• Aynisi benim başimada geldi, telefonu fabrika ayarlarina getirdim sorun ortadan kalkti, problem yazilimsal olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    golf 4 te kilit sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bir yazılımsal sorun ise, herkese aynı anda oldu
  • Evet arkadaşlar bende Nexus 4'ü yaklaşık 5 ay önce Turkcell'den almıştım. Bu zamana kadar tamda istediğim gibi aslanlar gibi gelen telefonum bugün kilit tuşu sorunu vermeye başladı. Telefon uyku konumundayken kilit tuşuna basınca yaklaşık bi 2-3 saniye bekliyor.Ancak ardı ardına basmalarda bi sıkıntı olmuyor. Sorun inşallah yazılımsaldır demekten ve çözüm önerilerini beklemekten başka elimden bişey gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan298 -- 18 Temmuz 2013; 0:32:30 >
  • allah allah benim 1.5 -2 ay oldu alali tuekcellden alinma herhangi bi sorun yok masallah 301 k serisi

• Sorun yazılımsal olabilir diye düşünüyorum bende. 4.3 güncellemesini yükledim şimdi ve sorun ortadan kalkmış gibi görünüyor.
  • Arkadaşlar benimde power tuşunda sıkıntı baş göstermeye başladı. Telefonu uyku moduna sokmak için tuşa bastığımda TV kapanması gibi kapanan ekran aynı şekilde kapanıp tekrar açılıyor ve kilit ekranına geliyor. veya telefonu uyandırmak istediğimde güç düğmesine bastığımda ekran açılıp kapatma komutunu vermeden tekrar otomatik kapanıyor. Fabrika ayarlarını sıfırladım hard reset attım düzelmedi ve android 4.3 versiyonunu kullanmaktayım. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım varmı ve önerebileceğiniz bir çözüm yolu?
  • Yazilimsal degil, donanimsal. Zamaninda da iphone 4 un home tusunda sorun vardi, gene herkes ilk zamanlar yazilimsal diye basladi, yok sallamasyon home tusu kalibrasyon yontemleri paylasildi falan esas cozum home tusu degisimiyle oldu.

• bende herhangi bir sorun yok 5 ay once Amerikadan almistim telefonu.
  • Bendede ayni sorum var servise versek cihazin içine ederler ekrana tiz kacirirlar soguturlar telefondan iyice
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.