Şimdi Ara

Nexusdan Lumiaya geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben android kullanıcısıyım. Nexus cihazımdan memnunum memnun olmasına da WP cihazlar ilgimi çekiyor, işletim sistemleri ile ilgili tartışmak istemiyorum. Stabiliteden yanayım ben Wp ile Android arasındaki fark ayrı bir konu ama Nexusu az buz bilen vardır. Performans kaybıda yaşamak istemiyorum.. Hangi Lumia cihazı almalıyım sizce?

• Nexus Android cihazlarda en kullanılası olanı ve bence sorunsuzu. Geçmek bence gereksiz uygulama sıkıntısı çıkarabilir WP. Uygulamaları kontrol edin ona göre geçecekseniz bekleyip 640 XL almanız en iyisi olur.
  • Durman hata bence hemen geç olan cihazları incele 830 930 1520 hemen alınabilir, beklersen 640 ve 640xl gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Durman hata bence hemen geç olan cihazları incele 830 930 1520 hemen alınabilir, beklersen 640 ve 640xl gelicek.

Hocam bakma sen şu fsh fanboyuna htc 8 x cihazım 1 buçuk aydır servisde bu arada htc one m7 aldım dün aynı anda 15 tane sohbet dosyası indirdim mp3 olarak 60 tane dosya 15,20 mb arası hepsi 20 dakikada bitti toplamda, düşündüm de wp de olsa tek tek indirir ve 1 buçuk 2 saat sürerdi en az bunu göz önünde bulundur bence nexus 4 ve 5 hangisiyse artık güzel telefon galaxy nexus sa bile oda iyidir hiç boşuna mace
    ra arama wp nin daha çooook yolu var...
    Gerçi kesin alacaksın galiba bari ucuz bi 1 gb ramli modelle takaslada fazla zarar etmrzsin sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackperson44 -- 12 Nisan 2015; 15:23:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DementorBoggark kullanıcısına yanıt
    Lumia 1520 veya 930 tavsiye ederim zaten nexus 5 ile benzer donanıma sahipler.

• Ben bir hafta kadar necus 5 kullandim. Android alinacaksa mutlaka nexus olmalı. Fakat lumia 735 gore tek artısi mağaza. Nexus da olsa android bana gore değil. Performans olarak lumia cihazlarda pek fark yok. Oyunlarda fark plusuyor. Ona gore bir model belirlerseniz yeterli.

Nexus 5 sattim kurtuldum.pil performansi kotu bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç geçme, rahatınıda bozma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Androidden wp ye geçtim mutluyum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DementorBoggark

Arkadaşlar ben android kullanıcısıyım. Nexus cihazımdan memnunum memnun olmasına da WP cihazlar ilgimi çekiyor, işletim sistemleri ile ilgili tartışmak istemiyorum. Stabiliteden yanayım ben Wp ile Android arasındaki fark ayrı bir konu ama Nexusu az buz bilen vardır. Performans kaybıda yaşamak istemiyorum.. Hangi Lumia cihazı almalıyım sizce?

Kimseyi dinlemeyip bu konuyu okuyup karar veriyorsunuz hocam:http://forum.donanimhaber.com/m_104566788/tm.htm

Karar senin
  • Nexus yerine başka bir cihaz kullansanız geçin derdim bence gerek yok batarya yetersiz geliyorsa o başka

• quote:

Arkadaşlar ben android kullanıcısıyım. Nexus cihazımdan memnunum memnun olmasına da WP cihazlar ilgimi çekiyor, işletim sistemleri ile ilgili tartışmak istemiyorum. Stabiliteden yanayım ben Wp ile Android arasındaki fark ayrı bir konu ama Nexusu az buz bilen vardır. Performans kaybıda yaşamak istemiyorum.. Hangi Lumia cihazı almalıyım sizce?

Lumia şu an için giriş seviyesi telefon alacaklar için ideal en azından wp 10 çıkana kadar.Elinizde saf android güncellemesi sürekli olan nexus cihaz var macera aramayın derim.Wp 10 ve yeni modeller tanıtılacak o zaman tekrar karar verirsiniz.

• Nexus 5 pil acisindan rezalet bir cihaz. Ben bir hafta dayanamadim. Uygulama sıkinntisi yoksa akicilik 735 gibi.

• DementorBoggark kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Öncelikle Nexus androidin en saf sürümünü kullandığı için bence stabilite ile ilgili fazla sorunu yok ki varsada telefona format çekin düzelir diye düşünüyorum. Windows phone'a geçmek şimdilik çok erken. Biraz sabredin, 10 çıksın, ya tutacak ya da tutmayacak. Tutarsa geçersiniz tutmazsa geçmenizi önermem. Tutma demek istediğim olay geliştiricilerin windows phone'a yönelmesi, wp kullanıcı yüzdesinin artması vesaire..
  • 1520 veya 930 tavsiye ederim ben iphone 5s den 1520 ye terfi ettim

• quote:

Arkadaşım şimdi windows etkinliğinde android ve ios uygulamalarının wp ye portlanacağının daha kolaylaştığı söyleniyor örneğin bizim candy crush saga ios portlanmasıymış yani uzun lafın kısası uygulama sıkıntısı ileride wp kullanıcıları uygulamasız kalmayacak
    Bence 1 GB ram li bir ucuz windows al dene 535 örnek

• Android dünyasının en stabil cihazı nexus iyidir ama wp platformu stabilite konusunda en az bir nexus kadar iyidir diyebilirim. Bence iyi bir wp cihaza geçerseniz stabilite konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Tek sıkıntınız uygulama çeşitliliği olur. Ve şunuda belirteyim , batarya konusu nexus 5 de gerçekten rezalet. Büyük ihtimalle wp de batarya konusunda daha rahat edersiniz. Tabii Wp platformunda da bataryanın yetersizliği ile ün salmış bazı cihazlar var , mesela Lumia 925.

Hocam uzun lafın kısası , başka herhangi bir android cihaz deseydin düşünmeden wp ye geç derdim ama Nexuslar android dünyasının istisna cihazları. Zor bir karar ama ben olsam geçerdim sonuçta androidden hiçbir cacık olmayacağını düşünüyorum. Herşeyden önce stabilite , o da wp de var.

• kamera ve bataryada wp de rahat edersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 640xl cok iyi duruyor

• öncelikle ben de senin gibi androidden geçtiğim için fikrimi sunayım hemen;
    1- Nexus 5 gibi saf android bir telefon bırakılıp geçme wp'ye derim,
    2-İlle de geçicem diyorsan da Windows 10u bi gör derim yukarıdaki arkadaş gibi,
    3-Nexus 5 ten geçilip tek pişman olmayacağın cihaz olarak Lumia 1520 yi görüyorum geçeceksen 1520 al,

derim.Ama iyi düşün benim 535'i kaldırıp yere vurasım geliyor da mahkeme var iade edicem :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.