Epox 8RDA+ Rev. 2.0'a ait APU icin hangi hoparloru onerirsiniz?
Saygilar...
Apu ile hoparlorun alakası ne çözemedim.direk hoparlor baglanmazki.
Selamlar
Demek istedigim su: Bu APU'dan en iyi sekilde yararlanmak icin hangi speaker sistemini kullanmami tavsiye edersiniz?
Dracul: Hala ne anlatmak istedigimi anlatamadigimi dusunuyorsan uyarmani bekliyorum.
Saygilar...
abı dobly dıjıtal bır kolon alıcan marka dersen creative derim şaşma creatıve den
PesimisT:Bence git babalar gibi Creative Inspire 5.1 5200 al bende var baya ii bşiey yok pahalı dersen yine Creativeden şaşmayarak 4.1 4400 al APUyla gayet iyi gider
Selamlar
King_Arthur; mavidonanimda senin bahsettigin sistemin fiyati 96,12 USD + KDV ve bu benim icin pahali. Su anda Diana 4+1 kullaniyorum ve wooferindan son derece memnunum. Acikcasi arkadastaki creative 5200 den daha iyi bass verdigini dusunuyorum veya kargaya yavrusu kuzgun gorunurmus belki de benim ki o hesaptir [arindr]
Gecenlerde yine Diana 5+1 AC3 gormustum fiyati 90 milyon TL. idi. Denemek istemistim ama adam elinde ona uygun ses karti olmadigi icin deneyemeyecegini soyledi. Eger bu Diana 5+1 den haberi olan varsa bi,lgi verebilir mi? Fiyati Creative Inspire 5.1 5200'e gore cok daha makul.
Saygilar...
microlab mc-1800 aldım.Kutunun üstünde "compatible with AC-3 and DTS" yazıyor.Bunun anlamı ne acaba?
ac-3 sanırım 5.1 girişe verilen ad.Ama dts dersen ki digital theater system demektir.Yani bir ses formatı...
creative den başka bişey bilmezmisiniz yahu. bi ara cdromları full bozuktu.sonra piyasadan yokoldu.insanların kulakları doguştan bozuk heraldeki creative ile dinliyor.
Selamlar
Tavsiyen nedir Dracul?
Saygilar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme