Beyler most wanted da şifre nasıl yazcam bikaç yerden buldum herkes aynı şeyi kopyalamış girişte yazcaksın diyo yazıyorum olmuyor tam olarak nereye ne yazacağımı bilen varsa bekliyorum ...
bak şimdi bütün şifreler olmuyor oyuna girerken entera bas diyen bi yer var ya oraya yazı geldiğinde hatasız yazmalısın castrol şifresi çalışıyo
quote:Orjinalden alıntı: Gantep27 Beyler most wanted da şifre nasıl yazcam bikaç yerden buldum herkes aynı şeyi kopyalamış girişte yazcaksın diyo yazıyorum olmuyor tam olarak nereye ne yazacağımı bilen varsa bekliyorum ... tam olarak ne istiyorsun bilmiyorum ama Mega Trainer die bişi var işine yarar herhalde google a başvur derim bi... saygılar...
quote:Orjinalden alıntı: Gantep27 Beyler most wanted da şifre nasıl yazcam bikaç yerden buldum herkes aynı şeyi kopyalamış girişte yazcaksın diyo yazıyorum olmuyor tam olarak nereye ne yazacağımı bilen varsa bekliyorum ... Oyunu kurarken istediği şifreyi mi yazdığında oyun kurulmuyor yoksa başka bir şeyden mi bahsediyorsun?Kuramıyorsan pm at yazayım