ya oyun bitti tebrikler dedii ama benim hala wide body kit açılmadı sebebi nedir.
kimse böle bi sorunla karşılaşmadı mı yanı. ne cins bi adam oldum ben ya bu da beni buldu
bildiğim kadarıyla career da açık değildi onu oyunun customise bölümünden yapmayı dene!!!olmassa buraya yeniden yaz
teşşekkürler şimdi deniyecem haberdaaar ederim .
evet dediğin doğru çıktı bu uyuz şey oyunda açılmıomus senın dediğin yerde acılıyo saol yardımın kafayı yemeden yetiştin
quote:
Orijinalden alıntı: timsah34
evet dediğin doğru çıktı bu uyuz şey oyunda açılmıomus senın dediğin yerde acılıyo saol yardımın kafayı yemeden yetiştin
ne demek her zaman
Hayır dostum oyunun içindede oluyo yapman gereken çehir içi kapışmalarını her yeni bölüm açıldığında etraftaki arabalar kaybolana kadar yapman sonra sana wide body kit i alacağın shop u söyliyecek ordan gidip alacaksın bu kadar basit kolay gelsin
evet bendede öle oldu.boracakir in dediği gibi yaparsan sana body kitlerden birini seçmen için şans verir.yani başka araba alırsan career modunda ona body kit takamazsın.sorunda bu işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme