Bildirim
Nihayet Honda Fiyatları Güncelledi :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
jazz 114 bin lira mı olmuş -
Executive dizel otomatik 210.000
Bayiyle konuştum ÖTV indirimi gelse bu sefer Honda zam yapacak dediler. Daha önce öyle olmuş sanırım.
Forumda liste güncellenmeden bayağı bir kişiyi uyardım elinizi çabuk tutun ikinci el alacaklar hemen alsın, sıfır alacaklar bayidekileri toplasın diye fakat dinleyen olmadı. Bu arada benim gördüğüm fiyatlar daha yüksekti ama şu halinde bayilerin iskonto payı da iyice düştü diye biliyorum. Yani pazarlığa girişince eskiden 162,500 istedikleri Civic Sport+’a şimdi 167 civarı isteyecekler gibi düşünün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dizelde dpf sıkıtısı devam ediyormu rs de benzine yağ karıştırma ? he bide göçük olayı tavanda -
C sütunu köpük masrafını da dahil etmişlerdir tekrar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her aracın kronik sorunları yok mu hocam? Binlerce parçayı bir araya getirip kusursuz olmasını bekleyemezsiniz. VW gibi bir marka bile kronik DSG ile uğraşıyor yıllardır. Göçük konusunda kesinlikle haklısınız bu arada. Civic RS kullanıcısıyım benzine yağ karıştırma muhabbetini hiç duymadım. Dizel Partikül filtresi olayını da forumda okudum bir kere.quote:
Orijinalden alıntı: berkaydj
dizelde dpf sıkıtısı devam ediyormu rs de benzine yağ karıştırma ? he bide göçük olayı tavanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatları ve servis ücretleri ile Premium hissi uyandırıyor. Daha ne istiyorsunuz. -
Onlar standart her civicte mevcut opsiyonel değilquote:
Orijinalden alıntı: berkaydj
dizelde dpf sıkıtısı devam ediyormu rs de benzine yağ karıştırma ? he bide göçük olayı tavanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
C sütunu köpük masrafını da dahil etmişlerdir tekrar.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X