2-3 günlüm azim sonucu c4 ü indirebildim. bir kaç tane de server pachi buldum. Bunları denerken Dragon sevrerin patchini çalıştırabildim.
Ve oyunu öğrenmek için denemeye başladım. Oyuna girdiğimde ıssız bir yerde buldum kendimi. çevremde kimsecikler yoktu. Önüme gelen hayvanlardan kesmeye başladım. lvl 12 ye kadar geldi. ama henüz oyun hakkında iyi bir bilgiye sahip değildim. O sırada bir oyuncu daha gördüm. Yabancıydı. Çat pat ingilizce ile onunla sohbete başladım. Bir süre sonra party kurmaya karar verdik. Ben ona soruyorum nasıl yapacaz diye o da bana soruyor. Tam 45 dakika party nasıl kuracağımızı araştırmaya başladık. Çevrede soracak kimse de yoktu. en sonunda character özelliklerini tıklarken orda party diye başlık gördüm ve nihayet partyi kurabildik :)))
Arkadaşlar Bir başlık altında şu an faal olan serverların listesini verebilecek birisi böyle bir liste hazırlasa karşılarında da download ve account linkleri olsa, yeni başlayanlar için güzel bir olay olurdu. Ayrıca ko daki gibi neden kalabalık değil. Bilmediğimiz şeyleri soracak birilerini bile bulamıyorum
İnanın oyunu indirmeden önce 1 hafta boyunca Lineage bölümünü okudum. Ama oyuna girdiğimde apışıp kaldım. Ve ilk girişimde hayal kırıklığına uğradığım için oyunu kapatıp ko oynamaya tekrar devam ettim. Sonra kendi kendime dedim ki, bu kadar insan bu oyunu bu derece övüyorsa, bu oyunda vardır birşeyler. Tekrar deneyeyim dedim ve işte demin anlattığım olay geldi başıma. Bir party bile kurmak için 45 dakika uğraştım. Skiller için Forumda verilen bazı yazılardan faydalandım ama onları da tam beceremedim.
Daha önce oynayan, tecrübeli veya bu konularda bilgisi olanlar lütfen bunları bize aktarsınlar ve bu işi yapabilecek biri bunların tümünü bir başlık altında toplasa iyi olur.
Mesela; 1- L2 c4 veya c3 download linkleri 2- Server adresleri ve download linkleri 3- oyuna girmek için aypılması gerekenler 4- Character oluşturma ve ayrıntıları 5- Oyunu kullanma ve oyuna hakim olabilmek için gerekli olan kısayol tuşları (Örn. bir teleport bile yapamadım. başka bir yere gitmek için epey bir yol yürüdüm. sonra bir yaratık beni yatırınca hoooop eski yerime geri döndüm ve o yolu tekrar yürümek bana eziyet verdiği için bir daha oraya gitmedim.) 6- Level lar ve bu level larda yapılması gereken görevler ve bunların nasıl yapılacağı. ve ekleyebileceğiniz diğer bilgiler.
bütün sorularına cevap yazamıcam ama bildiğim işe yarar ayrıntıları söyleyeyim. server adresleri için top200 sitesine bakabilirsin oyuna girmek için yapılması gerekenler her serverda değişik olur, o yüzden o serverin forumlarını incele karakter oluşturmada yapman gereken bir şey yok çünkü skill ayarlama, stat point dağıtma bu oyunda yok, sadece ne oynamak istediğine karar ver. bunun için de orjinal sitesinden ya da warcrydan araştırma yapabilirsin. oyunda teleport sadece gatekeeperlar yardımıyla olur ve her şehirde vardır. mapini açıp şehirdeki temple'ı bul onun yanında olacaktır (tabi paran varsa )
bir de bir iki tüyo; mesela partideki arkadaşınızın saldırdığı yaratığı seçmekte zorlanıyorsanız partideki arkadaşınızın isminin üzerine sağ tıklayın, onun seçmiş olduğu yaratığı seçeceksiniz. iki kere sağ tıklarsanız o yaratığa saldırırsınız.
şehirde ssb ya da benzeri herhangi bir şey ararken aradığınızı bulmakta zorlanıyorsanız /findprivatestore **** yazın (*** yerine arayacağınız şeyin ismi gelsin, shop titleları arasında arama yapar ve bulduklarını yeşil renkte gösterir).
herhangi bir yerden parti daveti atmak için de /invite nick kullanın.
aklıma gelenler bunlar, eminim ki daha da çok şey vardır bilenler yazsın
bu nasil eski haline gelir yani nasil iptal ederim
etmene gerek yok aslında ama iptal etmek için sadece /findprivatestore yaz
quote:
Orjinalden alıntı: boo
bütün sorularına cevap yazamıcam ama bildiğim işe yarar ayrıntıları söyleyeyim. server adresleri için top200 sitesine bakabilirsin oyuna girmek için yapılması gerekenler her serverda değişik olur, o yüzden o serverin forumlarını incele karakter oluşturmada yapman gereken bir şey yok çünkü skill ayarlama, stat point dağıtma bu oyunda yok, sadece ne oynamak istediğine karar ver. bunun için de orjinal sitesinden ya da warcrydan araştırma yapabilirsin. oyunda teleport sadece gatekeeperlar yardımıyla olur ve her şehirde vardır. mapini açıp şehirdeki temple'ı bul onun yanında olacaktır (tabi paran varsa )
bir de bir iki tüyo; mesela partideki arkadaşınızın saldırdığı yaratığı seçmekte zorlanıyorsanız partideki arkadaşınızın isminin üzerine sağ tıklayın, onun seçmiş olduğu yaratığı seçeceksiniz. iki kere sağ tıklarsanız o yaratığa saldırırsınız.
şehirde ssb ya da benzeri herhangi bir şey ararken aradığınızı bulmakta zorlanıyorsanız /findprivatestore **** yazın (*** yerine arayacağınız şeyin ismi gelsin, shop titleları arasında arama yapar ve bulduklarını yeşil renkte gösterir).
herhangi bir yerden parti daveti atmak için de /invite nick kullanın.
aklıma gelenler bunlar, eminim ki daha da çok şey vardır bilenler yazsın
Oyun hakkındaki bilgi seviyeme göre çok yararlı bilgiler verdin teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme